Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 22:33:23
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jeste ona bas voli i lepo joj ide. Mala ima 4 god pa kad napuni 5 i ona ce... I ona je jedva cekala da seka izadje da je gleda 🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 22:37:00
|
|
|
|
veselicaa
|
Moje smizle su isle na folklor,ja obozavam,i ja sam isla u osnovnoj skoli.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 22:38:53
|
|
|
|
Filadendronka
|
Super Vesi. I ja sam isla kad sam bila mala, a znam i sad kad zatreba da povedem kolo. 😁 IZVORNA PORUKA: veselica RR Moje smizle su isle na folklor,ja obozavam,i ja sam isla u osnovnoj skoli.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 22:50:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Predivno Khal! Ivka isla na folklor do proslog sept, pa se orebacila na kosarku. A bas bilo lepo ici na koncerte i nastupe, svaki put sam plakala 😁 Zato sad zna da se uhvati u kolo ko velika i svi je gledaju 😊 Obozava bugarku, moravac, robot kolo, uzicanku, nisku banju, vranjske... Sve!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 22:55:53
|
|
|
|
smeško
|
Ivanka, 💖
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 23:30:14
|
|
|
|
Khaleesi
|
I ova mala zna svasta. 🤣 Ma super je to neka obaveza i drugo drustvo, nije samo skola...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 23:35:35
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Kh, gledam u temi boli te stomak.. jel si radila test?Moj sin mali, al od proleca negde mora da ide ds se ispuca.. ja kazem moze i folklor to je bas lepo on navalio karate hmmm pa musko
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 23:49:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Folklor je odlicna stvar, ja sam isla kao mala. Jedan cas je ozbiljan trening, bas se umore deca, em je dobra fizicka aktivnost, em se uci drzanje tela.... plus igranje, sto je prelepo kad vidis da neko zna da igra. Plus se lepo svi druze, a ako je malo bolji kud i putuju svuda. Ja bih bas volela da moja mala hoce...
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 23:59:15
|
|
|
|
bubulence
|
Folklor je divan. Moja cerka je isla 2 god i odustala. Ali je koreograf bas bio neka budala pa je nisam forsirala. Da je neko drugaciji sigurno da bi jos uvek isla... Jao zene, gde ici na more? Zimovanje, tj samo vikend cu vrv ujutro rezervisati ali more me bas bas muci. Nista nam se ne svidja. I sve mi je preskupo. Ne znam gde drugi nalaze one normalne cene. Ja ukucam 7 dana za nas 5 sa doruckom i nema nista ispod 1500-1800e.. Pa nisam luda da dam te pare
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 9.12.2019 0:04:47
|
|
|
|
mama Jo
|
I mi smo u istom problemu sto se mora tice. Neki uzi izbor imamo, ali nista da nas je preterano odusevilo. I to - sve mi je preskupo... ne znam, ali moramo uskoro to da resimo, jer hocemo bas sa krenemo sa otplatom sto pre, da se rasteretimo, obicno tik pred put isplatimo kad treba za sve.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 9.12.2019 0:13:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sve je skuplje nego prethodnih godina. Grci se osilili. Trebada vrate dugove.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 9.12.2019 0:14:12
|
|
|
|
Khaleesi
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Kh, gledam u temi boli te stomak.. jel si radila test?Moj sin mali, al od proleca negde mora da ide ds se ispuca.. ja kazem moze i folklor to je bas lepo on navalio karate hmmm pa musko Mirko ja danas dobila 😑
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 9.12.2019 0:16:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sto ovaj mm pustio film na cinestar 1... Sve sto zene ne vole... A na ovom ogromnom ekranu mi utisak jos veci i gori... Bitno da je ona krenulada se sveti ovoj trojici.. U ta taaaa
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 9.12.2019 0:16:47
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo I mi smo u istom problemu sto se mora tice. Neki uzi izbor imamo, ali nista da nas je preterano odusevilo. I to - sve mi je preskupo... ne znam, ali moramo uskoro to da resimo, jer hocemo bas sa krenemo sa otplatom sto pre, da se rasteretimo, obicno tik pred put isplatimo kad treba za sve. Isto! Jer cemo 18.07. slaviti prvi rodjendan i istrositi se a more planiramo od 20.07. Pa bi da krenemo sa ratama. A iz principa necu da dam 1500e za 7 dana (planiramo i Zlatibor jos 4 dana). Makar na kraju zavrsila na Strandu
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 9.12.2019 0:16:57
|
|
|
|
Khaleesi
|
Aj zene lepo i mirno spavajte i decica ♥️♥️♥️
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 9.12.2019 0:18:49
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Sve je skuplje nego prethodnih godina. Grci se osilili. Trebada vrate dugove. E od mojih para nece 😂. Nije realno da cene budu takve. U vecini upita mi nude 4+1 smestaj. A Milentije ce imati jedva godinu kada krenemo. Nisam luda da placam za njega
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 9.12.2019 0:28:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nece oni sebu zakinuti evro
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 9.12.2019 6:19:00
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro,gotova je kafa,izvolite.Pijem,pa spremanje za školu.Kh divno,i ja sam dugo iśla na folklor,bilo je mnogo lepo.Išli smo na takmičenja.Pozdrav svim mamama i svoj dečici❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 9.12.2019 6:58:43
|
|
|
|
Duškić
|
Moze, flamingos. Kafaaa
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 9.12.2019 7:26:23
|
|
|
|
Filadendronka
|
F, moze kafica, dobro jutro. Mama Jo i Bubulence pisacu vam u temi letovanje kasnije.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 9.12.2019 8:02:54
|
|
|
|
bubulence
|
Jutro! Fil, vazi! Flamingos ❤️
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 9.12.2019 8:03:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutroooo Pije se kafica 👍❤️
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 9.12.2019 8:12:44
|
|
|
|
bubulence
|
Bas pijuckam i razmisljam kako mi odavno nije ovoliko prijala kafa. Napolju je divno vreme, suncano, bez magle... Jedva cekam da se Uki i Masa probude da idemo napolje
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 9.12.2019 8:23:01
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro. Hajde fil iddmo tamo u temu letovanje. Moze kafica
|
|
RE: DecembaRRska kafana 9.12.2019 8:32:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Bas pijuckam i razmisljam kako mi odavno nije ovoliko prijala kafa. Napolju je divno vreme, suncano, bez magle... Jedva cekam da se Uki i Masa probude da idemo napolje Ovde magla gusta ko sneg
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?