Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 20:16:01
|
|
|
|
mama Jo
|
Ne znam sta je to Ivanka sto tvoja malena jede... ali me podseti na one od pirinca okrugle... ne znam sta kad je moja koleginica jednom prilikom rekla:,,kao da jedes paucinu, ali u principu ok"
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 20:23:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ma da, te okrugle od pirinca. Donose deca u skolu pa probala i svidelo joj se, totalno taste free, verovatno joj se zato i svidja.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 20:30:26
|
|
|
|
smeško
|
I meni se svidjaju. 😬
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 20:32:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Aaa to je to.. i meni je to skroz ok, ja sam jedno vreme jela bas cesto. Ali uvek se setim ...k'o paucina
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 21:01:09
|
|
|
|
veselicaa
|
Zene da pijemo nesto u ovoj kafani,a Neki alkohol
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 21:17:36
|
|
|
|
veselicaa
|
Da liči na kafanu 😊😊
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 21:20:01
|
|
|
|
flamingos
|
Veselice,živeliiiii!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 21:25:42
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ivanka, vracali smo se kuci i jedva dodjosmo. U odlasku nam je trebalo tacno 2h, a u povratku 3.35h. Pola puta do mora bismo presli za to vreme! 😩 Ne pitajte kako sam, ali su hvala Bogu deca bila relativno ok. Bebac je uspavan, sad jos D i da se bacim na peglanje. Da ukljucim masinu, tusiranje i nadam se u krevet pre ponoci. Inace se stvaraju bore oko ociju. 😉 IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Fil, gde putujete? Srecan put 😀 Dete vecera one Benlian kukuruzne neke okrugle kao od kartona sto ih zovu vafle 🙄 Imam spreman i sendvic ako prigusti i krene glad 😀 Inace, sedimo malopre, ona se nesto igra a podu, samo skoci i ode. Zove mama mama mama 100_x_ Odem ja, ona na solji, skoro uplakana... "Mama ja sam prdnula i ukakila se" ❤️❤️❤️❤️❤️ Retku stolicu ima otkako pije ovaj hemomicin. Pije i probiotik, valjda ce sutra da se sredi. Pa se i komplet okupasmo 👍
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 21:29:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moze piće 😀 Sto me mrzi da cekam ponedeljaaaaak
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 21:30:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj Vesi svaka cast!!
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 21:30:53
|
|
|
|
flamingos
|
Fil,hajd završavaj šta inaš,pa odmaraj.Ljubim vas❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 21:35:07
|
|
|
|
Filadendronka
|
Sad mi treba jaka kafa, ali bas je kasno za kofein. Malo odmaram uz RR, pa cu sve lagano. Od kako sam pocela da uzimam referum energija mi se bas vratila. I dalje imam faze kad sam jako malaksala i umorna, ali nije strasno kao u prethodnom periodu.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 21:36:38
|
|
|
|
veselicaa
|
Da budemo malo kao one sto izlaze ali u stvarnim kafanama
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 21:46:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Da malo virtuelno da lumpujemo kad vec ne mozemo realno Fil, je l'ti dojis?
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 21:50:47
|
|
|
|
smeško
|
Веси, сада ми баш треба тако нешто. Само што не смем, још сам дојиља. Фил и овде има пуно магле. Када почнем да пеглам смучи ми се живот. Баш дуго траје. Ови моји су права машинерија за гомилање веша. Пресвлаче се по пар пута дневно. Сваког другог дана ми дође да их убијем. Ево најстаријег код мене у кревету. Истерао је тату. Сутра сам сама са свом тројицом који повраћају. Кад оздраве идем право у бању.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 21:50:56
|
|
|
|
Filadendronka
|
Si. :) IZVORNA PORUKA: mama Jo Da malo virtuelno da lumpujemo kad vec ne mozemo realno Fil, je l''ti dojis?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 21:54:37
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima. Napuštam kafanu,odoh u krevet,mada,još mi se ne spava.Sutra pre podne u školu.Budite mi svi dobro❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 21:58:08
|
|
|
|
smeško
|
Лаку ноћ, фламингос. Лепо спавајте.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 21:59:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Laku noć želim svima. Napuštam kafanu,odoh u krevet,mada,još mi se ne spava.Sutra pre podne u školu.Budite mi svi dobro❤ I mi isto pre podne, Ivka ide, ovaj kasalj, kaze dr dugo se leci. Laku noc 😊
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 22:10:22
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Smeško,Ivanka.Dugo se leči kašalj.Anđela još po malo kašljuca,ne ume da iskašlje😀Sad stvarno odoh❤Sanjajte divne snove
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 22:24:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Laku noc svima koji lezu, ja tek uspavljujem decu, a planiram i da se kupam
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 22:25:57
|
|
|
|
Khaleesi
|
Cao mame da se upisem za veceras. Lep je koncert bio, ova moja je najmanja sada je prvi put sa velikima na sceni do sada je bila u manjoj grupici. Ona je skroz desno sa plavom keceljom. Malo dalja nam bila mest pa su slike malo lpsije... Ali dobro ne moze uvekprvir red. Ivanka moja se malecka tako jesnom ukakila od ab, muka plakala je sto je iato tako prsdnula i ono izaslo. Ceo dan se sekirala i pravdala da nije znala sto se guza ukakala jer ona nije tako htela... Ljubac mamelakiu noc
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 22:30:28
|
|
|
|
Filadendronka
|
Kh, bravo, odavno nisam cula da neko dete ide na casove folklora ( da ne kazem “trenira”). Laku noc Flamingos. Laku noc svima koji krecu na spavanje.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 22:31:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Kh, bas htedoh da te pitam kako ste se proveli. Super, verujem da je njoj to dozivljaj ♥️ Bravo
|
|
RE: DecembaRRska kafana 8.12.2019 22:31:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo isto hteli da krenemo da folklor, nadam se da cemo od proleca.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?