Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 11:30:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Ivanka,mašem i ja tebi,pa da nastavim sa radom❤ Jaooo i ja, jutros poranila da jos nesto pozavrsavam, trenutno sam na poslu
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 13:39:44
|
|
|
|
branki*
|
srecna slava,mama Jo ja dosla sa posla sa sinom,po boku nisam jos isla,kisica neka,ne znam da li da prepustim mm da ide po nju.ceka nas i neki deciji rodjendan popodne.stano neki rodjendani..
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 13:42:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Hvala branki 😘 Mi sutra i prekosutra imamo rodjuse, bas stalno neki rodjusi i kod nas, uvek se pre polaska preispitujem gde i kid koga idemo, proverim adresu sto puta da ne omasim... sve je iz dana u dan
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 13:53:46
|
|
|
|
branki*
|
ja dve trecine dece ni ne znam,ali oni svako zove svakog i idu.i meni bude glupo da je ne vodim.pogotovo sto ona hoce da ide uvek.
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 15:42:08
|
|
|
|
flamingos
|
Mama Jo,lep provod na rođusima.Hajd po jednu kafu,ja kuvam,pa da nastavim dalje.Pozdrav svima.Mirko,kako ste?
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 17:03:29
|
|
|
|
mama Jo
|
Hajte na kafu mame
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 19:48:06
|
|
|
|
veselicaa
|
Gde ste zene,picence neko da se popije.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 20:39:23
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Gde ste mame? Pije li se nesto u kafani?Zasto ne mogu da izbacim sliku?Taman htela da vas pocas_tim picem 🤔🍾
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 20:50:14
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Bubi, koja je to knjiga? Gvardijan, mislim da mi sutra stize pa javljam utiske. Dobro vece zene, srecna slava vama koje slavite🥂. I dajte neke kolacice da se zasladimo😁
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 20:56:37
|
|
|
|
kamičak
|
Izvolite na kuvano vince 😄
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 20:57:40
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Koja je dabas slava? Srecna slava ko slavi 🍻
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 20:59:31
|
|
|
|
kamičak
|
Sveti vraci, srecno svim domacicama ❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 21:00:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Hvala vam svima, prodje dan za cas
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 21:02:22
|
|
|
|
bubulence
|
Mama jo, sta smo rekli u kom si ti delu grada? Naselje ili mi se cini?
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 21:07:13
|
|
|
|
mama Jo
|
Jeste, Naselje.... stoooooooo?
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 21:24:07
|
|
|
|
vocicana
|
Helllloooo, dobro vece mackice. Ja sam na poslu da gvirnem i ja malo, da vidim sta se radi. Nudim kaficu, samo to imam. Nadam se da su deca na prvom mestu dobro,pa i vi, a svima koji danas slave cestitam!
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 21:27:06
|
|
|
|
mama Jo
|
Hej Voci, pa caoooo!! Hvala, ja danas slavila... Prizivala sam te pre neki dan u novoj temi Letovanje 2020... kad budes mogla napisi koju rec kako vam je bilo prosle god.na moru, ja istrazivala pa vidim da ste vi bili u Nea Vrasni..
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 21:36:18
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mama Jo, ja u sustini ne volim Vrasnu... Volim je jer je divna i siroka plaza i divna je za decu ali ne volim talase i prljavu vodu.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 21:51:44
|
|
|
|
Filadendronka
|
Vociii, nisam te odavno “srela” ovde! :) Kako je malisan? Mama Jo, nadam se da si lepo proslavila. Pisi u temi o letovanju sta bi ti tacno htela da ti mozda nesto preporucim. Mi smo prosle god uplatili u decembru, sad mi to deluje kao naucna fantastika! 😂 Pozdrav za sve u kafani!
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 22:05:57
|
|
|
|
vocicana
|
Idem u temu...
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 22:15:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni treba jedan caj. I dalje imam problem sa promukloscu.
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 22:18:57
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Jeste, Naselje.... stoooooooo? Ma, onako pitam, mislim da smo jednom caskale na tu temu... I nas stan je na naselju (nadam se da cemo ga uskoro prodati😁), Ema je isla tamo u vrtic... Bas sam vezana za naselje. To je najlepsi deo NS.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 22:19:59
|
|
|
|
vocicana
|
Jedna inhalacija sa Pulmicort respulom celom, da vidis. A caj moze posle toga.
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 22:21:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nema busa... Moze mene jedan caj...?❤️
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 22:22:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Voci, da imam pulmicort sigurno bi drmnula. Hocu reci inhalirala bih se 😀
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.