Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 20:51:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Nisam mu maraj sad davala..Kod vas je mozda bila trodnevna groznica..Nista ne kaze kad ce proci,ali prolazi samo of sebe..od juce popodne nema temp...Gledala sam mu usta nema afte,samo u grlu tackice.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 21:05:38
|
|
|
|
pari
|
Je l.imate utisak da od puno svakodnevnih obaveza i nervoze ne uzivate dovoljno sa decom? Ja imam takav utisak...kao da mi prolazi vreme...
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 21:17:57
|
|
|
|
vonavoj
|
Imam utisak,i ubija me...pogotovo sto sam sama do 18h.a posle ako treba neka nabavka,opet trk..ili njihovi sportovi..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 21:22:51
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: pari Je l.imate utisak da od puno svakodnevnih obaveza i nervoze ne uzivate dovoljno sa decom? Ja imam takav utisak...kao da mi prolazi vreme... da,bas imam.kao sve jurim da postignem,mora ovo,mora ono,pritisak na poslu,ajde idi tamo,uradi ovo i sve neka trka,a sta jurim i zbog cega,realno pojma nemam ,sustinski.dodje noc i strpam ih u krevet i onda ujutru opet juri ,vrtic,skola ,i druga polovina dana opet mi se zgura da svasta nesto moram i opet dodje noc i tako svaki dan
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 21:50:43
|
|
|
|
flamingos
|
Hajd iz trećeg pokušaja-otkucam i ne ode.Von,Mirko,kako ste?Maraj držite se,baš mi je žao,što pre ozdravite.Mi nekako guramo.Još je malo bolucka stomak,ali joj nije muka.Izgurala je danas,naporan dan,ali su u školi crtali Dositeja Obradovića,pa je i ona crtala i poslaa je njen crtež učiteljica na konkurs.Bolje što je išla nego da sedi kući i sad da ne zna šta pre da piše.Inače,oslobođeni su bili nastave.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 22:06:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Mlađa spava. Starija se sprema. Imali su neki konkurs, pa im je uciteljica uzela radove da posalje. Sutra je praznik. Idem na opstinsku slavu u selo. Sluzbeno🙄 Moracu pre podne da spakujem decu. Odose malo kod bake. Von, nadam se da ce da protekne dobro noc. I kod vas Voci.
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 22:08:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pari, da ne radim sigurno bi imala vise vremena za decu. Ovako....samo trcis, trcis. Danas sam od muke i od umora plakala. Nemam snage vise.
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 23:32:27
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.Odmarajte.Evo mi se pakukemo u krevet.Ljubite dečicu i budite mi svi zdravi❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 23:38:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Pari, da ne radim sigurno bi imala vise vremena za decu. Ovako....samo trcis, trcis. Danas sam od muke i od umora plakala. Nemam snage vise. ❤️❤️❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 8.11.2019 0:14:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivanka, jos ne spavas Ni ja jos. Nesto me je steglo grlo.
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 8.11.2019 0:25:55
|
|
|
|
pari
|
Meni se M bio probudio malopre,place,ustao...ja mislila nesto nije u redu, drmam ga,pitam sta je...on samo place...otisli u wc,on se upiskio stojeci,ja i dalje pitam sta je,on nesto mrlja...otisli u krevet,legli, zaspao... Izgleda da je sanjao a ja nisam shvatila... Krklja dok spava, kasljuca... A ja ne spavam...
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 8.11.2019 7:10:31
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro mame,hajde da pijemo kafu.Oko osam da odemo do fizijatra,u sklopu sistematskig.Nismo bili kada je ceo razred iišao,bolesna bila Anđela,pa se nadam da nas prime.Njena dr.kaže da nam nikakav uput ne treba,jee već ima kod njih,samo da kažemo da je izostala pošto je bila bolesna.Pari,sanjala dušica draga nešto,nadam se da si uspela koliko toliko da se naspavaš.Von,Mirko,ostali jeste li dobro?Pozdrav svima
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 8.11.2019 8:07:51
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro,noc je malo bolje prosla..nema temp,ali se probudi i place iz sve snage,ne da da mu pridjem..Sad je pojeo cokolino,napokon,mislim da se i osip povlaci..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 8.11.2019 8:11:05
|
|
|
|
flamingos
|
Držite se von,duša draga.Ljubim vas❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 8.11.2019 8:12:23
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro mame. Ja pijem kafu, pa cu po hljeb. Danas nam je slava. Mislim da ce vecina gostiju popodne jer je radni dan. Za sutra sam ostavila svoje drustvo. Danas rodbina i komsije. Sinoc izmislih neku tortu, mozda je i dobra. Kontam malo mi jedna, pa smuckah od onoga sto sam imala u kuci. Izmedju ostalog, ima preliv od brusnice sa likerom od visnje. 😂 Von, ide to na bolje. Pari, on je sve to u snu obavio. Kako su ostala djeca, Maraj?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 8.11.2019 8:18:56
|
|
|
|
vonavoj
|
Bebi,te torte od srca su najlepse😂😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 8.11.2019 8:20:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bebi, srecna ti slava. 🤗 Dobro jutro. Ocajno sam spavala. S ode u vrtic. Cekam posle mm da dodje i odosmo do muzicke na neki razgovor. Odlazemo taj razgovor da ne budemo odmah tuzibabe, ali samo steti detetu. Nadam se da su decica dobro spavala
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 8.11.2019 8:24:03
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Bebi, srećna slava! Von, nadam se da se neće ni vraćati temperatura. Mama Jo, nemam dozvolu, od početka učim, ali dobar deo sam prešla, pa je već lakše. Ivana, nema te... Kako si, kako su dečica? Ja na poslu, odoh da skuvam kaficu pa da se bacim na radne zadatke.
< Poruku je uredio Milena18 -- 8.11.2019 8:27:31 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 8.11.2019 8:24:52
|
|
|
|
bebilule
|
Da Von, meni se biti najljepsa i ubjedjivacu druge kako je divna. 😂 Sanjice, sta je bilo u skoli?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 8.11.2019 8:31:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma, profesorka koja drzi instrument malo, malo ne dolazi. Vidi koji je mesec. Pritom ne obavestava me da nece imati. I onda nas dve cekamo. Kao da sam zaludna. Posaljem joj poruku i ona kaže kako nije dobila a mene obavestava da jeste. I tako. Moraju malo da se pozabavi time. Mada, kazu mi ljudi koji tamo rade da nju stiti zakon, jer je za stalno. Znas sta? Da dete ne voli od starta bi je ispisala. Ovako, zao mi je. Juce se i ona iznervirala. Kaže nece vise da ide
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 8.11.2019 8:37:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Ivanka, jos ne spavas Ni ja jos. Nesto me je steglo grlo. Nisam spaval, dosla sam kuci sinoc u pola 11, pa vecera, tusiranje, dogovor sa mm za danas, slusanje Ivinog koncerta iz kreveta.... 😂 Treba da perem sudove... Tura br 2 od jutros... Pa da unesem neke cvećke sa terase unutra, dok nije previse zaladiko, posle ima da tuguju. Da isprzim paprike za rucak... Imam 1h za sve ti. Temperaturci, brzo nam ozdravite! ❤️❤️❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 8.11.2019 8:43:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: pari Meni se M bio probudio malopre,place,ustao...ja mislila nesto nije u redu, drmam ga,pitam sta je...on samo place...otisli u wc,on se upiskio stojeci,ja i dalje pitam sta je,on nesto mrlja...otisli u krevet,legli, zaspao... Izgleda da je sanjao a ja nisam shvatila... Krklja dok spava, kasljuca... A ja ne spavam... Pari, nemoj da ga budis kad bude imao takvu epizodu opet. Kod moje Ive ne to pocelo dad je imala bas bas visoku temp proslog februara. Probudi se, nekad proset_a po kuci, bunca i prica svasta. Mi probali da je budimo ali smo shvatiki da ne treba. Samo u tisini ga odvedi u wc i vrati u krevet. Lezi sa njim i to je to. Brze se smire tako. Nadam se da vam se nece ponoviti. Ivi se ponavlja svaki put kad ima visoku temp i kad joj nesto fali. Npr pre mesecak dana je jednom povrstila uvece i krenula da prica svasta iako je kao budna. Tek posle nekoliko min se prosvestila i pocela razumno da prica. Moja mama se zgranula kad je cula i videla. Stresno za nas ali moras zadrzati prisebnost.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 8.11.2019 8:43:24
|
|
|
|
pari
|
Bebi, srećna slava! Da uživate danas i sutra! Ja umorna naravno, M i dalje slinav i kašljuca... Von, nadam se da će vas danas proći. Maraj,kako ste vi?Druge mame?
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 8.11.2019 8:44:18
|
|
|
|
pari
|
Hvala Ivanka, sad znam ali nisam znala noćas...ja se uplašila
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 8.11.2019 8:44:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bebi, srecna slava!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Ime za decakaanajidKoje ime vam se najvise dopada?Andrej (
49%)
Aljosa (
8%)
Andrija (
16%)
Aleksa (
26%)
Ukupan broj glasova: 155Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!