Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 6.11.2019 22:53:25
|
|
|
|
vonavoj
|
Hvala sanjiice,koliko su one drugacije,one nikad nisu tako reagovale..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 6.11.2019 22:55:05
|
|
|
|
vonavoj
|
On od sinoc ima temp,znaci ne traje dugo..sad je nema,u 5 je dobio cepic..ako je kraj virusa,i temp,super..jos grlo i usi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 6.11.2019 22:55:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mama jo, nema cega da se plasis. Sve to dođe na svoje mesto. Samo dobra organizacija. 😉
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 6.11.2019 23:16:49
|
|
|
|
flamingos
|
Mame,pročitah sve.Muke,hajd da sva dečica budu zdrava,da prođu temperature,virusi itd.Mirko,tu su doktori,valjda tako mora da ina temperaturu nakonn operacije.Držite se i ne brini.Doktori su tu.Ljubim vas.Laku noć želim svima.Ljubite dečicu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 6.11.2019 23:45:43
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Maraj hvala sto si me utesila za T..Ma ja sam saglasna da mi ostanemo. Kukam vama ovde. Dr sam rekla ok koliko treba ostacemo ker ja znam da se neato desi kod nas ne bi imali kako a ni cime da odreaguju. Pa skoro je zena na porodjaju umrla kod nas. I to je veliki sok zaista bio.I nemam poverenja da odem za sebe a kamoli vise za dete koje je operisano. Ja sam se uspanicila. On place boli boli boli.. a ni 5h nije proslo od sirupa. Uglavnom ga drzi 7-8h onda sve jace place i kuka jeca trese se i grli me. I sva sam i ja pocrvenela ili pozelenela, jer me i sestra pita kako sam.. Posle nekako na kvarnjaka sam mu spricem opet uvalila 3 case vode. E sad nadam se da on nema strah da guta jer non stop drzi tu vodu ispira zube ali nikako da proguta..Uglavnom od nas toliko.. Mame oporavite se sto pre. Ljubite decu. Grlite ih mazite ih i pazite.. I da mi mame definitivno radimo lavovski posao.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 7:47:33
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro mame! Ja ne radim danas, pijem kafu, pa cu nastaviti kuhanje. Sinoc sam posle ponoci tortu zavrsila. Imam jos svasta Nadam se da su djeca bolje jutros!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 8:13:44
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro mame.. kakp ste danas? Nama noc prosla bez tempedature. Pozdrav za sve
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 8:17:54
|
|
|
|
jess021
|
Mame, dobro jutro. I ja dr
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 8:18:16
|
|
|
|
pari
|
Dobro je Mirko! Da bude danas bolje! Meni T mnogo bolje, ali zato M jako tesko dise nocu, muco se, kaslje...ne znam kako da mu pomognem...
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 8:18:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro Von, Maraj kako su deca? Mirko, super sto je protekla dobro noc. U selu sam. Brzo se vracam, pa da odem po T. Vodim je u muzicku. Danas S na ples, pa nju na engleski. Sutra ce najverovanije da idu kod moje mame. Docice moj brat po njih. Taman cu da iskoristim da im sredim sobu. Ko o cemu ja o sređivanju. 😀
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 8:19:53
|
|
|
|
jess021
|
Otišao post pre vremena. I ja se nadam da je noć prošla mirno. Ja na poslu, sad cu na neki sastanak. Kiša pada, baš je pravo jesenje vreme. Bebilule, apropo virdizne, treba tebi jedan drvoseča pa da vidiš kako bi brzo prestala da budeš virdzina
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 8:27:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro. Ja malo odcutala u krecetu jutros. Mm otisao za Bg, pada kisa, valkdace prestati u toku dana. Ivka ima takmicenje iz matematike danas. Uciteljica im nije dala slobodan dan, kaze, tu ste, u skoli, mozete da ostanete na casovima. Ima famozni eng danas, 2 casa. Jedva ceka da vidi sta je dobila na testu br 3...ili bese 4... Pogubila sam racun... 😊 Pari, daj M topao caj da pije, mozda mu pomogne prirodna inhalacija. Svirko, super sto nema temp! Ostali temperaturci, kako je prosla noc? Mrzim temperature
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 8:29:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivanka, nasa uciteljica je oslobodila decu zbog takmicenja sa redovnih casova.
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 8:39:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Ivanka, nasa uciteljica je oslobodila decu zbog takmicenja sa redovnih casova. Nova uciteljica pritisla pa to ti je... Ne dam im da mrdnu 😂 Ovi sto idu na takmucenje ionako stanuju na 10min max od skole. Ma sta im fali, razvlacila bi se po kuci celo popodne. Ovako je u skoli sa drustvom.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 8:48:00
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Von, Pari, Maraj, držite se. Nadam se da ćete danas svi biti bolje. MS, super što je bez temperature. Ivanka, srećno na takmičenju! M je već posle prve doze antibiotika spala t i nije se vraćala. Eno je sada sa babom kući, do kraja nedelje neće ići u vrtić. Ja dva dana nisam vozila, pa sam malo odmornija. Jedva čekam kraj obuke, još 8 dvočasa mi je ostalo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 8:51:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Milena, divim ti se za voznju. Ja okasnih sa tim skroz...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 8:54:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro mame. Milena, dobro je da se temp.nije vracala, nadam se da su i ostala decica bolje? Zelim vam svima lep dan. MsS znaci verovatno sutra necete kuci?
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 9:21:26
|
|
|
|
milicicak
|
Dan mame, samo da mahnem. Redovno citam ali ne stizem da se javim, ubija tempo zivota. Ponekad ne znam da sam dosla il sam posla 😂 Maraj, T je jedne godine imala virus sa tom temp 40 deset_ dana. Ks ok, njoj ne curi nos, samo je 10 dana gorela i kombinovali smo brufen i paracetamol na 4h dobar deo vremena... Tad se bila navukla na brufen, stalno je trazila moj lekic 😁 V ima konjuktivitis, ne ide u vrtic pa je i mene upljuvao, idem na posao sa poluzatvorenim desnim okom. Da sva deca brzo ozdrave. I poseban pozdrav za bebilule, ti si zeno moj idol ❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 9:24:53
|
|
|
|
bebilule
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Bebilule, apropo virdizne, treba tebi jedan drvoseča pa da vidiš kako bi brzo prestala da budeš virdzina Ako misliš na onog "idi dok si mlad", može!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 9:28:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro! Ja se svako jutro budim u minut do 9 i skačem da palim laptop. Mrzim ovo tmurno vreme, ceo dan zevam. Maraj, kako ste danas? Von? Joj mili, jedne godine je mm dobio konjuktivitis od Marka, doktorka mu rekla da u životu nije videla tako ekstreman slučaj. Izgledao je kao da ga je neko nalupao, oko modro, u podlivima, nije smeo da ga pipne jer se odmah napravi novi podliv. A beonjača boje krvi. Užas. Bebi, hahaha
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 9:39:32
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahaha, jaoj bebi pa nisi ni ti luda, bas si se tog drvosece setila Hahahahaha, nasmeja me stvarno! Mili 😘 Joj Ana, blago tebi, ko bi jos uspevao da stigne na posao a da se probudi bukvalno u minut do pocetka radnog vremena 😊
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 9:48:49
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Pročitah sve.Ivanka,i mi danas idemo na takmicenje iz matematike,ali su deca oslobođena naastave.Srećno na takmičenju❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 9:50:47
|
|
|
|
bebilule
|
E, sve zaboravim. Imam sad fb nalog, samo vas par imam jer sam skontala preko jess profila ko je ko. Imate me kod Jess, Ane, Pari, Voci... Olja je ime pa me nadjite da se zdruzimo. 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 9:53:43
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Joj Ana, blago tebi, ko bi jos uspevao da stigne na posao a da se probudi bukvalno u minut do pocetka radnog vremena 😊 Hahaha da znaš
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/19 7.11.2019 10:37:58
|
|
|
|
vonavoj
|
Sad vidim da mi nema posta koji sam pisala..M nocas nije imao temp,ali je plakao,ne moze da guta koliki su mu krajnici,uzas..sad je bolje volje,ali slabo jede..sad je pojeo keks i mleko sto je T ostalo,haha,vraca se polako.Milena,bravo za voznju.Jess,bebi,jeste blesave.Mili,konjuktivitis,uh,za odrasle smrt.
|
|
|
Anketa
Kakvo Vam je ime?dana8Da li Vam se svidja za devojčicu ime Mila?da (
60%)
ne (
22%)
onako (
17%)
Ukupan broj glasova: 138Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!