Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 18.10.2019 21:39:34
|
|
|
|
Maraj
|
Vece mame. Protrci mi nedelja, ne okrenem se. .. Nema mima kos da nam se javi? Ja uspavljujem S. Pari i ja imam taj utisak, pa stalno jurimL da ga grlim i mazim. S mi je malo malo u narucju. U dalje sisa kao i tvoja S pa je non stop kod mene..pa osetim da mi fali L...ma ne znam...neka konfuzija u glavi...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 18.10.2019 21:43:36
|
|
|
|
pari
|
Sve znam Maraj...bas tako... Nekako M vise ni nece toliko da se grli i ljubi kao ranije :( Ja sam nesto bas umorna...laku noc mame
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 18.10.2019 21:58:39
|
|
|
|
flamingos
|
Maraj,baš brzo prođe nedelja,očas posla.Odmarajte.Pari,laku noć želim tebi kao i svim mamama i svoj dsčici
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 19.10.2019 7:22:39
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro, ja jos malo pa na posao iako ima izgleda da me u skorije vreme oslobode i te svake druge subote, jedva čekam. Njih troje spavaju, a i ja bih mogla. Juče nismo išle nigde, jer sam spremala stan, stvarno je bilo krajnje vreme. Nadam se da ste svi zdravi, lep vikend vam zelim🙃
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 19.10.2019 7:25:47
|
|
|
|
pari
|
Jess, bas bi bilo lepo da te oslobode subote! Mi cemo u ns danas do popodne. Verovatno na strand odmah sad prepodne jer je divno. Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 19.10.2019 7:32:15
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro mame.Pari,želim vam lep provod.Evo ja pijem kafu,pa oko 9 krećemo na trening.Pozdrav svima,uživajte u vikendu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 19.10.2019 8:35:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Ja sam ove nedelje cuvala drugu decu.. U ponedeljak idem na neki razgovor za posao. Mislim,vec smo pričale preko telefona,al uzivo je uzivo. Maca me naravno budi vikendom,a radnim danima je ne mogu probuditi za vrtic 🙄
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 19.10.2019 8:50:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro, Pari lep provod! Ivana, drzimo fige za razgovor! Flamingos, lagan trening da vam bude! Nama svi planovi za vikend propali, trebalo je da idemo u LE sa kumovima, da vodimo decu negde na nesto... Sad samo horizontala...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 19.10.2019 9:18:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Mi imamo radnu subotu u muzickoj i evo sedim, cekam da zavrsi. Lose sam spavala. Bas sam imala odliv. Danas je isto divan dan. Uživajte
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 19.10.2019 9:28:47
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro drage mame.. Pari lepo se provedite.. Ivana, super za posao, drzimo palceve. Ja kuvam pasulj. Spremam, ostavljam malog sa svekijevcima,mi idemo na svadbu 👌🥂Dan je suncan i divan 🤗
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 19.10.2019 9:29:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Lep provod MS!👍
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 19.10.2019 9:33:52
|
|
|
|
flamingos
|
Lep provod Mirko.Ostale mame pročitah sve,uživajte u ovom prelepom danu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 19.10.2019 11:28:33
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hvalaa vam zene 😚
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 19.10.2019 13:24:00
|
|
|
|
Maraj
|
Dan mame. Mi udjosmo u kucu.. Isli da kupimo poklon za rodjemdan...idemo kod blizanaca...2 majice i 2 para pantalona 4000din...bas se oseti....al sta covek da radi...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 19.10.2019 16:18:15
|
|
|
|
flamingos
|
Maraj,želim vam lep provod.Mi išli na ručak,sad pijem kiselu vodu i učimo prirodu i društvo,uskoro kontrolni,pa polako da se pripremamo.Kasnije da prošetamo,predivno je vreme.Stan sam sredila,ostalo još nešto da peglam,ali neka čeka.Pozdrav svima
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 19.10.2019 17:47:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mi vezbamo merenje i merne jedinice, mkracemo i prirodu veceras malo da čitnemo.... Slede kontrolni za koji dan...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 19.10.2019 18:20:11
|
|
|
|
flamingos
|
Srećno Ivanka.Mi savladasmo kontrolne i iz srpskog,matematike,engleskog,sad još priroda i društvo-osam oblasti učili i devetu u toku nedelje,pa sledi kontrolni,verovatno u onaj drugi ponedeljak,28-og.Sad izađosmo da prošetamo,pa na tuširanje i da odmaramo.Sutra opet trening i nastavićemo sa učsnjem.Pozdrav,ljubi nam vršnhakinju.Jesi li mi ti dobro?❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 19.10.2019 18:23:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Srećno Ivanka.Mi savladasmo kontrolne i iz srpskog,matematike,engleskog,sad još priroda i društvo-osam oblasti učili i devetu u toku nedelje,pa sledi kontrolni,verovatno u onaj drugi ponedeljak,28-og.Sad izađosmo da prošetamo,pa na tuširanje i da odmaramo.Sutra opet trening i nastavićemo sa učsnjem.Pozdrav,ljubi nam vršnhakinju.Jesi li mi ti dobro?❤ Hocu, hvala, mora da se uci... 😁 Nisam lose danas, i rucak sam spremila. Malo, malo pa legnem da odmorim. Smeta mi hrana izgleda. Tj pritisak na creva. Kad su prazna nista mi ne smeta, ali, kako ih punim u toku dana sve mi je teze. Nije mi jasno kako narod moze da zivi godinama sa tim i da ignorisu smetnje...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 19.10.2019 18:34:23
|
|
|
|
flamingos
|
Upravo tako,mora da se uči.Joj muke,,drži se,izguraćeš i to.Samo čovek da brine.Grlim vas i ljubim i želim vam svako dobro❤💋
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 19.10.2019 20:04:02
|
|
|
|
pari
|
Nama u ns bilo lepo osim sto je M boleo stomak ceo dan...otisao kod tate pre dva sata i javlja mi da je imao proliv i povracao :( da li je stomacni ili mu nije radio stomak od juce dobro, ne znam... Sta dajete obicno osim probiotika i orosala?
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 19.10.2019 20:10:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Uh... Pari... Da brzo prodje... Nadam se da ce se javiti neko ko zna bolje da te posavetuje, ja nemam mnogo iskustva sa stomacnim...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 19.10.2019 20:26:15
|
|
|
|
flamingos
|
Joj Pari,muke,ljubim da što pre priđe.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 19.10.2019 21:37:07
|
|
|
|
Maraj
|
Pari nista drugo nisam davala. Pustila sam da se stomak smiri pa var gutljaj vide da popije. Nije ni jeo bi pio nesto posebno taj prvi dan stomacnog...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 19.10.2019 21:43:50
|
|
|
|
pari
|
Da da...zao mi je sto se muci... A ja sam odjednom promukla od pre par sati...grebe grlo, promukla i kaslje mi se...laringitis izgleda :( uzela sam Islu...ne znam ni sama sta drugo...mogla sam da se inhaliram ali mi je T bila kenjkava...od 8 je sisala, spavala,budila se pa do malopre sve u krug
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 19.10.2019 22:41:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, ja dajem smectu. Zaustavi proliv i umiri stomak. Malo je gadnog ukusa ali popije ga. Mi ceo dan u akciji. Ujutru odvezli M na trening, mi prošetali do pijace, pa do šnajderke, pa šetali po kraju dok je trajao trening. Čim smo stigli kući zove me drugarica da joj nešto kupim, ja opet u auto i odem do radnje. A glava puca. Tek u 1 sam popila prvu kafu. Spremili se pa na rođendan. Sa rođendana na plivanje pa odemo u capitol da probam da nađem M trenerku (visok a mršav, nema broja za njega). Pa tu od radnje do radnje, i mm nešto kupovao, zadržimo se u intersportu i kao samo do lilija da svratim i idemo. I taman krenemo kući i ja se setim A trenerke za M??? I okreći auto i nazad i kupim mu dve, prosto ne verujem. Došli kući u 15 do 10. Crkli smo svi.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
LEPO PONASANJEbukimukiKAD VASE DET SLUCAJNO ILI NAMERNO UDARI DRUGO U VASEM PRISUSTVU,STA VI RADITEIZGRDIM GA,KAZNIM I ODMAH UDALJIM (
23%)
PRVO SE LICNO IZVINIM DETETU KOJE JE MOJE DETE UDARILO,OBJASNIM I NATERAM MOJE DETE DA SE IZVINI (
32%)
ZAVISI OD SITUACIJE (
46%)
Ukupan broj glasova: 57Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!