Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 17:45:44
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hej mame.. sve sam procitala tek sada, muvali se kod lekara opet stanicid u nos i hlomfenikol u nos. Jao ako ne skrenem niko nece. Od juna meseca se spremamo za tu operaciju i sada 4 dana pre polaska opet stafilokoke.. Vise mi je muka. Za ucenje samo strpljenje mame. Razlika izmedju moje sestre i mene je 10god. Kad je ona isla u skolu,nista nije citala do kraja i nikad se nije vracala da proveri zadatak, samo je zurila i jurila. A sada zavrsava srednju skolu sa svim peticama. Polako dok stegnu neku rutinu i dok se malo uhodaju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 17:48:39
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj T je drugi razred😂 Pa ti napisala prvi razred pa si me zbunila
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 17:54:25
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Jel u prvom razredu nemaju ocene?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 18:11:21
|
|
|
|
vonavoj
|
Stvarno sam napisala..ja sam odlepila,ali stvarno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 18:12:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 18:41:56
|
|
|
|
vonavoj
|
Danas sam beznadezni slucaj..M ssmo place,ceo dan,ali ceo.,samo me razvlaci...Ne znam kako mame sa vise dece uspevaju da se posvete svakom detetu,da se posvete sebi,muzu..ja to ne umem,eto..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 19:38:24
|
|
|
|
kamičak
|
Von, evakuisi se na kratko u drugu sobu, uzmi tajm aut da ne poludis..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 20:39:12
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Von, ako ti je lakse ja ludim scaki drugi dan. Razumem te. Izadji proset_aj ako mozes. Meni to pomogne kad mi muz dodje ranije pa mu na kvarnjaka uvalim malog.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 21:32:07
|
|
|
|
pari
|
Von, razumem te skroz,a imam ih samo dvoje...svaka ti cas_t sa njih troje. Uopste nije lako... Uhvatim sebe da sam ponekad bas nervozna iako nisu oni nista krivi...posle mi bude zao...
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 21:50:31
|
|
|
|
vonavoj
|
I pms me drma..idem sutra u Bec,na jedan dan..kao da cu i dobiti,baksuz..razmisljam da uzmem da popijem za odlaganje..kao treba 20.10..a vec 3 dana me stomak boli..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 22:02:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Von, ja treba za slavu da dobijem a evo već je krenulo da mulja. Ne znam zašto ovako rano. Lepo se provedi, uh kako se meni negde skita.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 22:26:04
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Von lepo se provedi. Taman ces malo odmoriti mozak.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 22:42:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mene ceo dan boli glava i veceras sam dobila. Tacno sam znala. Dobro vece. 🙂
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 18.10.2019 6:49:15
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! O bre,zensko,nikad mirno! Popila sam sinoc za odlaganje,da mi ne presedne put. M se zapusio nos,jedve je spavao.Sanjice i tebi je glava pokazatelj..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 18.10.2019 6:55:58
|
|
|
|
pari
|
Von, srecan put! I ja treba da dobijem pa nikako...valjda cu danas ili sutra.M danas ide na izlet na ceo dan u Bojcinsku sumu, raduje se. Stalno imam utisak da ga ne grlim i ne ljubim dovoljno...valjda zato sto sam se prethodnih godinu i nesto vise posvetila T odnosno vise nju nosam i mazim... Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 18.10.2019 7:24:51
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutri mame,hajde da pijemo kaficu.Dete spava,pa u 9:30 h da bude u školi,vode ih na izlet.Ja idem kod frizerke da me ofarbam.Pozdrav svima
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 18.10.2019 8:30:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro,, pijemo kaficu 😊😊😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 18.10.2019 8:32:41
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Von, lepo se provedi u Beču! Mi u nedelju treba da idemo na prvi rođendan u drugom gradu, ali mi je M nešto sumnjiva, od jutros joj zapušen nos, malo je i kašljala. A baš se raduje odlasku, još oni prave proslavu u vikendici pored reke, biće sigurno lepo. Nadam se da ćemo moći da idemo. Pari, ja imam jedno dete, ali znam za više mama koje imaju dvoje i osećaju se kao ti. I normalno je da si njoj fizički bila više okrenuta tokom prve godine.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 18.10.2019 8:37:44
|
|
|
|
vonavoj
|
Milena,ne mora da znaci,mozda i nije strasno,neka pije caj.Pari,to je normalno,prosto i fizicki smo im potrebniji u ovom periodu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 18.10.2019 8:44:21
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Dobro jutro,, pijemo kaficu 😊😊😊 Hocu Jaaa!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 18.10.2019 8:54:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Devojke, kafu prebacite za kafanu😀 Mi doruckujemo, pa svako sa svojim obavezama. Ja odoh u selo, T na izlet a Sofi ostaje sa mm. Ostavili smo je i danas. Sumnjiva je. Bas je klonula.
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 18.10.2019 9:54:20
|
|
|
|
flamingos
|
Von,srećan put,uživajte.Čekam kod frizerke,nema vode,svud došla,ovde nema,nešto nije u redu,pa da vifim odlažemn li ooet farbanje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 18.10.2019 9:56:42
|
|
|
|
vonavoj
|
Bas si baksuz. Dosla kod kolega na pumpu,da mi zamene sijalicu na faru. Isla po neke rezultate,pa slala na bys za Vrsac.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 18.10.2019 10:00:10
|
|
|
|
flamingos
|
Draga,ja sam ti neviđeni baksuz.Pozdrav.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 18.10.2019 10:05:20
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro, mame. Kako ste? Mi ustali sredili celu kucu..Sada kafa na miruuuu 🤗 Malisa zavoleo kocke i sad gradi li gradi...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
ime za deckaSasa.PAndrej (
34%)
Filip (
11%)
David (
16%)
Djordje (
17%)
Lazar (
23%)
Ukupan broj glasova: 101Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!