Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 9:12:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Sofi smo ostavili kod kuce da odmori malo. Ja se bacam na sređivanje i kuvanje rucka. Puno toga ima da se zavrsi. Vode nema i tako. Lose smo spavali. Mm je imao bolove. Jutros je i on otisao na posao.
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 9:23:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro. Ja se uvalila u ugaonu sa laptopom i kafom, pustila seriju, radim... sve po malo Treba napraviti spisak za kupovinu za slavu a nikako da se odlučim šta od kolača da pravim i da skratim spisak.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 9:30:00
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro,pije se kafica kod nas.. Dete vec doruckovalo,pavi zoo vrt od kockica. Ja da napravim olan za danasnji dan. Odakle ds pocnemmm... Sredjivanje, kuvanje, cekak masinu pa da kacim ves... Kako ste vi mama? Pozdrav za sve 😍
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 10:03:35
|
|
|
|
kamičak
|
Svirko, ja uvek krecem od kuhinje, tu sam na domacem terenu 😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 10:22:23
|
|
|
|
flamingos
|
Mame,šta se radi?Ja se spremam za školu,održava se hunanitarna akcija:"Čep pokloni,za učionicu osvoji",da ih podržimo,doniramo novac.Lepo je vreme,biće u dvorištu.Svima mašem i šaljem veliki poljubac.Uživajte u ovom prelepom danu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 10:41:52
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ihh taj domaci teren,zove me zove... Flamingos,mi sakupkjamo cepove,ona akcija ceo za hendikep. Do sad smk skupili 6 balona posto ih sve tu skladistim i onda nosim u vrtic. Ona bas velike cepove u kese.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 10:49:44
|
|
|
|
flamingos
|
Mi smo baš dota sakupili čepkva,i na raspusti i mi,a i komšibica nam sakupljla.Nastavlja se i dalje sakupljanje.Da pomognemo dečici kojoj je to potrebno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 12:33:34
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Nama brisevi nisu dobri. Opet stafilokoke pa ja cu da skrenem 😣 U grlu 15%.. A u nosu u velikom broju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 12:48:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mi bi skupljali cepove kad bi imali od cega... Komsije imaju po dve vrece plastike nedeljni, mi ni za mesec dana ne skupimo ni jednu...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 12:49:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Imamo kesicu za, cepove okacenu na vrata ispod sudopere, od proletos pokusavamo da je napunimo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 13:19:01
|
|
|
|
vonavoj
|
I mi slabo skupljamo,samo od mleka..Iznervirah se danas za ekskurziju,pa T dosla i kaze 3 iz matem..aman..mozak na ispasu i racunanje..uopste mi se ne svidja kako rade u skoli,vezba,ali prosto nesto ne stima..morace mnogo vise da vezba..ne znam gde gresim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 13:58:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj I mi slabo skupljamo,samo od mleka..Iznervirah se danas za ekskurziju,pa T dosla i kaze 3 iz matem..aman..mozak na ispasu i racunanje..uopste mi se ne svidja kako rade u skoli,vezba,ali prosto nesto ne stima..morace mnogo vise da vezba..ne znam gde gresim. Daj joj da vezba zadatke koje su vec u skopi radili, poznato joj je. Dok savlada formu i obrazac. I maeni je svo to razdvajanje na zagrade ali mora tako izgleda...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 14:09:43
|
|
|
|
vonavoj
|
Vezba,vezba i uradi dobro,a na kontrolnom zabrlja..da li se uplasi,ili se ne skoncentrise,ne cita..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 14:32:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ne obraca paznju, mozda zuri pa se ne vrati nazad da proveri
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 16:23:21
|
|
|
|
flamingos
|
Von,što reče Ivanka-ne proveri i zato pogreši,duša,polako,savladaće sve.Evo dete piše domaći,ja pijem kafu,pa da izađemo u šetnju i da kupi nešto-igračku neku-šta želi za svoje petice,zaslužila je.Sutra nemaju nastavu,vode ih na izlet,da koriste lepo vreme.Mirko,pročitah,rešićeš je se pomoću terapije.Sve vas puno pozdravljam.Budite mi dobro
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 16:36:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Moja naređala ovih dana petice. Ali nista neobicno za nju. Von, ja mislim samo da se ona uplasi i sigurno da žuri da zavrsi na vreme. Ko zna sta je u njenoj glavici. Nemoj zbog toga da se nerviras. Oset_ice da ocekujes od nje. Sad cu S u muzicku
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 16:50:31
|
|
|
|
vonavoj
|
Pa i ocekujem,ok,shvatam,ne mora bude vukovac,ali bas trojka u prvom razredu..meni je prva trojka bila u srednjoj skoli..Mislim da uciteljica nema dobar pristup na kontrolnom..zali se na buku...pitanje koliko je skoncentrisana...i njima bukbalno mora da se kaze sve,citaj,proveri..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 16:56:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von, polako. Ako je buka onda ti je sve jasno. Nemoj da je uporedjujes sa sobom
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 17:12:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Von, kakve su to ocene u prvom razredu?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 17:12:58
|
|
|
|
flamingos
|
Nije neobično ni za Anđelu da ima petice,jer je odlična,trudi se,uči,ali eto da se pohvalim.Neka su živi i zdravi,ostalo će lako
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 17:13:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mislim da je njena T drugi razred.
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 17:14:34
|
|
|
|
flamingos
|
Da Von,ocene u prvom razredu?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 17:28:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Von, nemoj da te ta trojka zabrinjava. To je trojka otreznjenja kako za nju tako i za vas. Bice pazljjivija od sad videces. Nek je ona ziva o zdrava, sve se da nauciti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 17:29:07
|
|
|
|
bebilule
|
Cao mame. Ja malo kuliram posle rucka. Ici cemo u set_nju, a veceras pravim torte. Bolje receno, nocas. Joj skola, ne smijem ni pomisliti. Ovdje krecu sa 6, M mukica nece ni napuniti toliko, a ruksak ce ga docekati. Von, polako, kiks na pocetku. Mozda je uhvatila panika.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 17.10.2019 17:36:52
|
|
|
|
vonavoj
|
T je drugi razred😂
|
|
|
Anketa
Da li ste zadovoljni kilazom vase bebe?AdminDa li ste zadovoljni kilazom vase bebe?Da (
85%)
Ne (
2%)
Moze to i bolje (
12%)
Ukupan broj glasova: 123Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!