Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 15:51:08
|
|
|
|
Rosita
|
Mom detetu je inhalator najbolji drug 🤔. Sam traži, viče inhacija, inhacija. Seda na krevet i čeka pepu, nju mu pustim 5 min, sad smo na 4 inhalacije. Stariji nema T, ali je kilav. Slabo jede baš, danima. Zato je mali uzeo štap čajne iz frižidera i grize, jede, ja zinula,nisam mu to davala. Tu serapeptase je davno meni dr dala za laringitis. 3 dana i prošlo me.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 15:52:44
|
|
|
|
vonavoj
|
Rosi,sta rece na kraju😂😂Kako je guza,jel.pomogao nistatin?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 15:54:52
|
|
|
|
pari
|
Bas cu da pitam za taj enzim seraptetase u apoteci...iako se oni uvek ogradjuju... Mi cemo sad po M...ja mrtva nesto
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 16:26:54
|
|
|
|
Rosita
|
Pari, vidim kao ne uz dojenje. Što, von :)? Pomogao, jeeee.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 16:41:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mene je danas hteo jedan auto da udari. Presekla sam se. Sad cu Sofi da vodim u muzicku. Deluje mi hladno. Bas mi se spava.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 21:35:30
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima,sanjajte divne snove.Dečice,budite zdrava.Mame,nadam se da ćete uspeti da se odmorite.Mi legamo,sutra pre podne u školu,pa odmah iz škole odosmo za selo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 21:50:08
|
|
|
|
Duškić
|
Mi , tj. Moji zaspali. Bili kod seke moje i besneli . Sad spavaju u najvece, a ja preumorna pa ne mogu jos zaspati. Naviklo dete kad non stop mora da se inhalira. Sanjice, dobro se sve zavrsilo? Flamongos i ti i svi lepo spavajte!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 22:25:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Moji spavaju. Kod mene stalno neko smisljanje. Sutra idem u ona najdalja sela. Duškić, dobro sam. Dobila sam od kume tasnu za rođendan. Vodila sam ih na pice. Flamingos srecan ti rođendan.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 20.9.2019 6:21:36
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro,jeste li se odmorile?Hajde da pijemo kafu.Hvala Sanjice.Pozdtav
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 20.9.2019 8:03:32
|
|
|
|
pari
|
Srećan divan dan Sanjice! Da budeš zdrava i vesela! Lepo vedro ali izgleda hladno ..piše mi 3 stepena 😮 Kako ste mame? Rosi, kako deca?
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 20.9.2019 8:30:15
|
|
|
|
vonavoj
|
Hladno,hladno. Pijem kafu,M jos spava,valjda je iscrpljen...J nije otisla u vrtic,mm kasnio,a i njena vaspitacica ne radi,reko neka je..dobila sam,pa i bolje,da se ne cimam po nju,juxe sam morala i M da vodim,plakao zamnom,nije hteo sa T da ostane.Rosi,jesi li uspela da odmoris?Nema mame jo,jess?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 20.9.2019 8:51:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Kako ste mame? Deca?
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 20.9.2019 9:16:11
|
|
|
|
Rosita
|
Dobro jutro! Sanjice, srećan rođendan! Flamingos, srećan i tebi sa malim zakašnjenjem. Von, kako je bilo, uspela sam! Jeste da ove nedelje od mm praktično ni traga, ali nas troje se organizujemo. Išli smo do biblioteke sinoć. Mali svašta valja, smešan je skroz. Ja izgovorom ime pisca, on ponavlja . Pa kaže "svaka čast" :D. Smešan je sad. Kako ću ja bez njega kad krene u vrtić, jao sl sam patetična. Sad je u onoj fazi da onako mekan ljubi i grli ♥️. Von, kako ste vi? Sanjice, hvala Bogu dobro si. Pari, kako sinusi? Ostale mame? Pozdrav svima.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 20.9.2019 9:24:03
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Rosi.Sanjice,srećan rođendan,od❤ti želim sve najbolje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 20.9.2019 9:27:22
|
|
|
|
jess021
|
Mame, dobro jutro! Sanjice, Flamingos srećan vam divan dan!!! Rosi, Von nadam se da ste bolje, i deca i vas dve @ Pari, jesi probala onaj Gelomyrtol za sinuse? Čini mi se da sam ti ga već spominjala. Ja na poslu, njih dve u vrtiću... Prošlu noć smo prvi put spavale same, mm bio na putu, a kaka nam je bila bolesna. Sve prošlo ok, ja skoro uopšte nisam spavala, ali nema veze. Bas je hladno... Brrrrr
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 20.9.2019 9:38:17
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro mame,nadam se da ste dobro. Ovde su jutra mbogo hladna,bas se osjeti da je jesen.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 20.9.2019 9:39:46
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,hvala.Nešto smo svi kilavi ovih dana.I ja sam loše spavala.Pozdrav.Budite mi dobro.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 20.9.2019 10:48:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro, kako ste? Sanjči, flamingos, srećni rođendanci Ja sam se smrzla, tačno može grejanje da se pusti. I noćas mi je bilo hladno, samo frotirom se pokrivam, definitivno mora ćebe ili prekrivač. Juče smo se najeli sladoleda, evo grebucka me grlo. E pa svašta.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 20.9.2019 10:50:06
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro . Jako sam srecna, pisacu za koji dan, ali presrecna. Usla sam trenutno malo u fazu, da sam stalozenija, za skoro sve.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 20.9.2019 10:56:20
|
|
|
|
vocicana
|
Anci, kod nas isto hladno, bas je bilo hladno jutros. Kod mene vec cebe u opticaju..i muz uz cebe.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 20.9.2019 11:04:55
|
|
|
|
pari
|
Voci,divno sto se tako osecas! Ja idem u set_nju,imam jos malo dok ne odem pp T... Sinusi bole...Gelomyrtol ne znam da li smem uz dojenje... Ana, cajevi danas i neka topla hrana i bices ok... Rosi, nisi pateticna...razumem te...sad su toliko slatki... Puno pozdrava!
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 20.9.2019 11:13:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, klin se klinom izbija - danas opet sladoled ili kuvano vino hahaha
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 20.9.2019 12:30:50
|
|
|
|
flamingos
|
Šta radite mame,jesu li dečica dobro?Mi stigosmo u selo,detetu standardno loše kad se vozi.Evo odoh da založim šporet i da pečem papriku
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 20.9.2019 12:41:54
|
|
|
|
pari
|
Ja se set_ala,bas mi je prijalo...usput slusam neke kurseve na engleskom o marketingu... T se jos nije privikla na vrtic...kazu da se zaplace svaki put kad ima puno dece ili kad je galama...voli da se nosi...Kazu da je u principu sve to normalno...Meni malo zao jer je ona inace jako vesela devojcica i puno se smeje,a tamo bas i ne...Valjda mora ovako... Treba njoj da kupim jaknicu i cipelice za jesen. Ne bih bas da trosim nesto puno para...moram da smislim gde da odem...
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 20.9.2019 13:03:00
|
|
|
|
Rosita
|
Jess, bolje, kako si nam ti, sveukupno? Pari, razumem te. Moj stariji sin u jaslicama uopšte nije bio ono što je kod kuće. On je puno kod kuće pričao, znao neverovatne stvari ta uzrast, a tamo percipiran kao nemirno dete, nekad i teško, ništa od kvaliteta nije moglo da dođe do izražaja. Kad je došao u vrtiću grupu bljesnuo je neverovatno, mada i dalje, kao dečak, često sa primedbama na ponašanje. Ali menja se, neverovatno. Pre neki dan vadio krv, to je do pre pola g bio šok, sad je bio u fazonu u redu je mama, smanji doživljaj, sa T 39 otišli u lab i on kao odrastao... Malog ću po malo da dam od ponedeljka u jaslice. Pa da vidimo. Još nešto htedoh reći, zaboravih.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?