Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 18.9.2019 21:41:07
|
|
|
|
vonavoj
|
Sparoge se zove,koji sam ja kralj..prolupala sam totalno..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 18.9.2019 21:49:39
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima,sanjajte divne snove.Budite dobro,dečica da su vam zdrava❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 18.9.2019 22:08:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Von, Hrvati kažu šparoge, kod nas su špargle. Ja ih baš, baš volim.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 6:53:38
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Jeste li se odmorile?Hajde da pijemo kafu.Evo ja pijem,pa da se spremamo za školu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 6:55:19
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro. Onda ste me razumele.😂M poceo da laje,milina..moram ga inhalirati danas,nema mi druge..i J i T su promukle,znaci virus koji napada glasne zice,ali eto,on je mali i laje...i dr bi mi isto rekla.Jadan,zakaslje se i uplasi,pa place.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 7:05:13
|
|
|
|
flamingos
|
Von,on to ima laringitis?Kod dr,inhalacije,terapija i proćiće.Imali smo i mi,dva puta pokupila iz škole,ali na vreme smo kod dr.i brzo je prošao kašalj.Pozdrav,što pre mi budite dobro❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 7:10:41
|
|
|
|
pari
|
Mene nocas pocelo grlo i sinusi :( mnogo mi je bitno da ja budem dobro...nema ko sa decom... Samo da prodje danas prepodne sto pre... Flamingos,srecan divan dan!!! Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 7:14:56
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,baš mi je žao.Muke,i ovde svi bolesni.Popij nešto da te ne savlada.I ove nagle promene vremena utiču na sve.Pozdrav.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 7:19:18
|
|
|
|
pari
|
Nemam bas nesto efikasno sto bih mogla jer dojim...cajevi,limunade...kapi za nos...isla za grlo...
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 8:04:00
|
|
|
|
flamingos
|
Pa da,to je nezgodno,ne smeš sve.Isla je dobra
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 8:14:56
|
|
|
|
lesica
|
Mame, ja bih vas zamolila da pročitate članak, i ako želite instalirate app te na taj način pomognemo svi skupa u akciji PRUŽI KORAK I da ne zaboravim, brzo zazdravite svi redom, i mali i veliki. 😘
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 8:17:53
|
|
|
|
pari
|
Odlična je inicijativa! Ja sam juče instalirala i počela sa šetnjom 😊
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 8:24:38
|
|
|
|
lesica
|
I ja i ja Pa rekoh da vas malo spamujem, a realno kad je telefon uz nas i u kući se napravi solidno koraka
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 8:30:19
|
|
|
|
lesica
|
Nego, pari, Kreni odmah sa inhalacijom, baš zbog sinusa da ne zagineš. Uzmi hipertonični slani rastvor u apoteci (apoteka beograd pravi svoj u većim bocicama i dobro je jeftiniji) te se bar time inhaliraj. Ili glavu nad šerpu sa bosiljkom. Ja to onako iz iskustva (prokleti sinusi i ko nam ih smislio)
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 8:32:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: pari Odlična je inicijativa! Ja sam juče instalirala i počela sa šetnjom 😊 I ja isto pari. :) Ja cu sigurno da doprinesem, jer svaki dan pređem 15.000 koraka.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 9:02:45
|
|
|
|
flamingos
|
Instaliraću je i ja,obzirom koliko pešačim u toku dana
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 9:37:18
|
|
|
|
emicaa
|
Instalirano 😊
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 12:01:57
|
|
|
|
bebilule
|
Ja u frci na poslu. Uđoh samo da vidim ima li Pari, danas je taj četvrtak. Pari, mislim na tebe i nadam se da si se izborila sa stresom. To je vjerotano samo pripremno ročište, tako da se neće ništa još nazirati. Veliki pozdrav i podrška.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 12:32:04
|
|
|
|
pari
|
Jeste pripremno...proslo je...dobila sam ono sto sam htela (uslovno receno) a to je da komisija psihologa da svoje misljenje i zakazano nam je sledece rociste krajem novembra...agonija se nastavlja... Jos plus me jako boli glava, grlo grebe...a juce sam i dobila...sve mi se skupilo... Lepo je sto T jutros nije plakala kad sam je ostavljala i bila je 3h danas i dobro je proslo...Sutra i u ponedeljak isto tako pa u utorak spavanje...
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 12:33:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, grlim te
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 13:23:37
|
|
|
|
Rosita
|
Pisah, ode , grrr Pari, hrabra ženo, drži se! Ej, jesi čula za onaj enzim serapeptaze? Setih se, izguglaj može li uz dojenje, sve upale stišava. Von, lajete, bezveze 🙁. Pozz
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 13:32:35
|
|
|
|
pari
|
Rosi, nikad nisam cula za taj enzim...evo sad sam malo guglala, deluje zanimljivo ali mislim da ne sme sa dojenjem... Probacu sa inhalacijama...Sad mi je tacno onaj pocetak kad me bole sinusi i grlo grebe i bolucka nocu, nisam jos ni zapusena i nista...to tek dolazi kasnije...A kad bih uspela da to sad sasecem,bilo bi divno Rosi, kako ste sad? Kako ste druge mame?
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 14:11:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pari, jos dojis? Bila sam u školi, u gradu. Sad odoh u selo. Posle muzicka i da se druzimo deca i ja sa kumom i kumcetom. Nas dve se sad druzimo cesto. Ali decica ne toliko. Casticu ih.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 14:11:41
|
|
|
|
vonavoj
|
Rosi,bas mislim na tebe,kako ste? Setim se kako se inhalirate...M je za sad dobar..osecam se kao majmun,non stop da se animira,za jelo,za inhalaciju..Mm danas dolazi sa puta,da me makar malo odmeni..ako ne dodje umoran..i ja sam🙄
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 19.9.2019 15:28:04
|
|
|
|
pari
|
Ja ću morati da se inhaliram danas. Uvek isto pitanje sebi postavljam,da li je bolja hladna inhalacija sa aparatom ili klasična topla iznad šerpe sa bosiljkom... Sva sam kilava,malaksala. Sve me stiglo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?