Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 10:25:16
|
|
|
|
Rosita
|
Ćao mame, danas kod dr, mali ima šlajma još, peva danas nam je divan dan i matematika :D , veliki noćas imao t, sad valjda nema, razvlači jelo. U kući smo danima :(. Ko može nek iskoristi dan, sutra će kiša.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 10:29:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Dodjoh iz sela. Namestam krevete, pa da stavim samo još corbicu. Sinoc sam deo rucka spremila. Uskoro ce i T, pa ja ja predcas. Posle muzicka, pa da je mm preuzme, a ja na drugi deo nastave
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 11:42:20
|
|
|
|
pari
|
Rosi,javi sta kaze dr... Mi bili u vrticu, 2h je bila, isli su i napolje...plakala je kad sam je ostavljala...kazu da je ok i da ce biti dobro...Sutra dva i po sata pa u cetvrtak 3h...U cetvrtak nam je sudjenje...bljak,uzas...stres...ali da vas ne mracim... Danas je jos leto pa mi je dobro...napolju smo
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 13:41:09
|
|
|
|
Rosita
|
Pari, srećno! Svaka tebi čast, baš je to grozna situacija. D opet 38.5,. Išli vadili krv.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 14:21:42
|
|
|
|
vonavoj
|
Opet temp? M danas nema,ni T nema,ali cu ih odvesti kod dr,kad me je vec ybacila..Pari,da li se vidi kraj tom sudjenju?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 14:23:38
|
|
|
|
flamingos
|
Kako ste mame,dečica?Šta radite?Evo dete ručalo i piše domaći,ja pijem kafu,pa odoh da peglam.Kasnije da prośetamo,lepo je vreme.Pozdrav svima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 14:23:47
|
|
|
|
pari
|
Von, dobro je da nema vise temp... Rosi, kad ce vise stati kod vas? :( Nama je ovo tek prvo sudjenje tako da ko zna kad ce sve ovo...ali ajde,da ne mislim o tome...nego sitnice i danasnji trenutak, to me odrzava
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 14:26:13
|
|
|
|
flamingos
|
Von super kad nema više temperaturu.Rosi,samo da prođe ta temperatura,baš mi je žao.Pari,drži se,život je takav...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 14:36:55
|
|
|
|
Rosita
|
Povišeni leukociti 16.8, crp 17.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 14:43:26
|
|
|
|
pari
|
Kad idete kod dr?
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 14:56:23
|
|
|
|
flamingos
|
Rosi,baš mi je žao.Idite vi kod dr.Držite se.Ljubim vas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 15:01:12
|
|
|
|
Rosita
|
Idemo za 3 h.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 16:04:42
|
|
|
|
vocicana
|
Tih bre Rosi, sto mi je zao.... Dobar dan, ja sam sela da vidim sta vi radite. Pari, drzi se, polako, sve sto dodje mora i da prodje, samo sto brze i sto bezbolnije.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 16:13:56
|
|
|
|
vonavoj
|
Mi se vratili od dr,oboje su dobro,i grlo,usi..neeto je proletelo..a ja za malo da se onesvestim,zamantalo mi se,on jurca..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 16:18:45
|
|
|
|
flamingos
|
Super Von kad su dobro.Pa to,stigao te umor i briga.Drži se❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 16:21:22
|
|
|
|
vocicana
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Mi se vratili od dr,oboje su dobro,i grlo,usi..neeto je proletelo..a ja za malo da se onesvestim,zamantalo mi se,on jurca.. sve u rok sluzbu, vazno je da su dobro svi.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 19:31:10
|
|
|
|
Šmizli
|
Cao mame,kako da izvadim bebici dlacicu iz oka mislim da je od portikle....?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 19:40:57
|
|
|
|
Duškić
|
Gde ste mame? Mi danas aktivni i ovi moji me sad teraju da idemo napolje do prodavnice. Von, super.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 20:00:48
|
|
|
|
Rosita
|
Šmizli, uzmi špric 10 ml fiziološkog i dobro otvori oko bebi, pa u mlazu isperi. Ako treba ponovi. Dr kaže da je kod D crveno grlo i da je od bebca pokupio streptokok verovatno, dobio amoksiklav.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 21:42:16
|
|
|
|
flamingos
|
Rosi,biće sve ok.Budite mi dobro,sve mame i sva dečica.Mi išli u šetnju,do spomen-parka,umorih se,dete srećno,izigralo se sa drugaricom-znači neumorne su.Evo sređuje se u kupatilu i na spavanje.Sutra rano ustajanje za školu.Svima želim laku noć i lepe snove❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 17.9.2019 22:51:55
|
|
|
|
pari
|
Rosi, dobro je da je dobio ab...biće mu bolje već za 2 dana sigurno...drži se...
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 18.9.2019 6:43:56
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro mame,kako ste spavale?Rosi,kako sts,kako ostala dečica?Može kafa?Evo pijem je,pa spremanje za školu.Pozdrav svima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 18.9.2019 8:07:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro! Rosi, kako su deca? Pari, idete danas u vrtic? Ispratila sam T u skolu. Sofi je ostalo. Mm je ostao. Bas je juce imao velike bolove. Ja idem kasnije. Hvala Bogu danas nema set_anja vise puta.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 18.9.2019 8:37:25
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro. M poceo iritantno da kaslje,iz grla..isto kao one..sinoc je i urlao,pa odrao glasnice,pa se ispovracao,i tako..bas nisam dobro...bolje da ne mracim..treba mi pomoc,a ne znam gde da je trazim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 18.9.2019 8:38:04
|
|
|
|
pari
|
Dobro jutro... kakva noc...jako je lose spavala a oko 4-5 bila budna bas dugo... Jesen danas... Idemo u vrtic uskoro pa bi trebala da ostane do pola 12... Kako ste mame?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
GrickalicejelenadunjaDa li dati bebi mladjoj od 1 god,neke grickalice,tipa smoki i slicno?da (
30%)
ne (
44%)
nikako (
26%)
Ukupan broj glasova: 158Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!