Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 7.9.2019 21:40:19
|
|
|
|
Rosita
|
Jeste, jeste. Primio je.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 8.9.2019 8:07:40
|
|
|
|
pari
|
Meni T sinoc bila nesto vruca...ali nije imala temp...nocas isto, doduse nocas nisam merila...i opet je lose spavala jako...nemam pojma sta je... Rosi,kako ste? Von?Von,mi smo u isto vreme primili mmr...a i zubi je muce...ko ce znati... Neka magla od jutros... Kako ste druge mame?
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 8.9.2019 8:15:57
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari,danas im je 10ti dan.M je bas nervozan,nocas je plakao i plakao,evo i sad..u 4 je imao 38.9..a u pola 9 popio lek..isto ima. Odlepicu,ranije nije plakao.Meni se vrti u glavi,nocu ustajem bez naocara...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 8.9.2019 8:17:57
|
|
|
|
pari
|
Uf von...da li mislis da je sve to od mmr?
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 8.9.2019 8:22:59
|
|
|
|
Rosita
|
Von, da što pre prođe, vadili ste krv? N ima T, počeo je da iskašljava. D počeo da KAŠLJE 🤢🤢🤢. Ja sam imala sinoć T. Sve me bolelo od svega. Pari, budite dobro. Poz mame.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 8.9.2019 8:24:24
|
|
|
|
pari
|
Jaaaoooo Rosi...da poludis...verujem da si na izmaku snage...reci sebi da ce proci, meni jedino to pomaze...
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 8.9.2019 8:28:26
|
|
|
|
Rosita
|
Ništa to meni ne bi bilo da me ne ubija briga oko posla. Jer ja moram da radim. On ne može u vrtić, a i da krene ekspresno za 3 dana, kad će da ostaje duže? Da jede, kad ni kod kuće ne jede? Bolest ga je još više prilepila za mene. Noću razmišljam stalno kako ću.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 8.9.2019 8:31:05
|
|
|
|
vonavoj
|
I ja cu da odlepim,krvna slika mirna,on sad na 4h temp.evo sad ima 38.9..u 4 popio lek..Od cetvrtka ima temp.Pari,ne mislim da je ovako visoka temp od vakcine...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 8.9.2019 8:45:31
|
|
|
|
pari
|
Rosi, je l možeš da uzmeš još bolovanja? Opravdano je...ništa ne izmišljaš Da,von,verovatno neki virus...
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 8.9.2019 8:59:46
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: pari Von,uradila sam urinokulturu i sve je u redu,ai dobro se sad osećam... Meni M zaspao a T nikako...bože izludeće me stvarno... Nadam se da ćete sutra biti bolje,i vi von,i vi rosi! Super,pozdrav tebi,svoj dečici i svim mamama.Može kafica?Evo pijem,pa da se pakujem za grad.Proveli smo vikend na selu.Sutre po podne u školu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 8.9.2019 9:05:05
|
|
|
|
vonavoj
|
Razmisljam da mu dam ovaj antib sto mi je dala dr,pancef,iako je krvna slika bila dobra..ali njemu je sve gore..place. temp se ne smanjuje,rasla je na 12h sad na 4h.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 8.9.2019 9:06:44
|
|
|
|
pari
|
Ja bih dala jer mu je lošije
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 8.9.2019 9:12:12
|
|
|
|
vonavoj
|
Odlepicu.pisala sam mojoj dr..pa cekam. On jede,ne kao ranije,ali jede..a grlo upaljeno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 8.9.2019 9:14:14
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Odlepicu.pisala sam mojoj dr..pa cekam. On jede,ne kao ranije,ali jede..a grlo upaljeno. Muke sa dečicom,dušica draga.Ljubim ga da što pre prođe grlo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 8.9.2019 9:33:07
|
|
|
|
smeško
|
Rosi, Von, bas vas je uhvatilo. 🙄Nadam se da ce sto pre proci!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 8.9.2019 9:33:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Rekla mi je da ne dajem antib,jer je virus po kevnoj slici..da sacekam,ako mu bude lose da ga veceras odvedem na hitnu,pa ce mi dati uput za deciju bolnicu. Jer nam je sad za vikend dezuran skolski,a tamo nisu pedijatri..kaze nikome tamo ne veruje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 8.9.2019 9:35:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro.Von,Rosi,kako ste? Rosita,da li stvarno postoji mogućnost da uzmes neki dan bolovanje? Pa posle toga da uskoci svekar na dan,dva? Ja mogu da ti pomognem od 21.09. ako bude trebalo.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 8.9.2019 9:38:03
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Rekla mi je da ne dajem antib,jer je virus po kevnoj slici..da sacekam,ako mu bude lose da ga veceras odvedem na hitnu,pa ce mi dati uput za deciju bolnicu. Jer nam je sad za vikend dezuran skolski,a tamo nisu pedijatri..kaze nikome tamo ne veruje. Pomoćiće antibiotik,držite se.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 8.9.2019 10:07:44
|
|
|
|
Rosita
|
Moraću da uzmem još neki dan. Nikad to nije bio problem. Imala sam sad neke planove i zato, malo mi je specifično, ali šta je tu je, što kaže pari realno je. Von, virus neki :( Ivana, hvala i ovde.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 8.9.2019 10:19:27
|
|
|
|
vonavoj
|
Rosi,za nas vise ne postoje planovi..sa malom decom,tesko
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 8.9.2019 10:53:54
|
|
|
|
emicaa
|
Von,Rosi nadala sam se da ste ozdravili do sad. Mi gledamo Lady Bug pa cemo posle u set_nju
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 8.9.2019 10:57:10
|
|
|
|
Rosita
|
Von, držim pesnice da danas ozdravi. Da, nema planova...
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 8.9.2019 11:03:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Samo da su nam zdravi sve cemo lako... Generalno mislim da je period do neke trece godine najtezi ( ne racunam skolu ako je dete ne voli kao moje 😀). U četvrtak kad mi je bilo uzasno lose,maca i ja smo bile same kuci. Ona je meni donosila vodu,plazmu,pokrivala me.. Sama uzela da boji,gleda crtani,sama donela svoje cebence i jastuk,zaspala pored mene... Naravno,cim je oset_ila u petak da mi je malo bolje vratila se tigrica 😂
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 8.9.2019 11:18:20
|
|
|
|
Rosita
|
Ivana, 😂, znam o čemu pričaš.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 8.9.2019 11:25:03
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Von, Rosi, nadam se da će dečica brzo biti bolje. Ivana, divna ti je Maca ❤ I M kašlje, vodili smo je u petak da je posluša dr, nema ništa na plućima, samo joj se sliva iz nosa. Noću bude baš gadno, već dva puta je povraćala zbog nadražaja.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?