Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 6.9.2019 17:27:47
|
|
|
|
pari
|
Ana, ne znam sta bi moglo biti ali bolje da odes kod dr jer ce ti biti lakse... Emi, nece mi biti dosadno sigurno 😉 Mi u kosutnjaku opet...ja nesto bas umorna... Sutra cemo u ns opet
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 6.9.2019 17:46:50
|
|
|
|
Khaleesi
|
Caos mame... Mene je tako probadalo kroz desnu dojku, i posle 3 meseca sam otisla kod lekara dali mi uput za uz, i nasli su mi neku grudvicu. Nista strasno nije nego od mastitisa zaostalo i tako se zacaurilo. Sad mi kontrolisu na 6 meseci, ali kao ima takvih stanja koja samo sede i ne mrdaju ali se kontrolisu... Tako da idi pogledaj kod lekara sta ce da kaze
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 6.9.2019 21:25:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Imala sam ja fibroadenome u levoj dojci 12 godina, nikad me nije bolelo. Ja se plašim da nije nešto oko srca jer imam genetske predispozicije. Moram ići kod dr svakako
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 6.9.2019 21:38:05
|
|
|
|
vonavoj
|
Ana,srce ne boli,pre bi rekla da je kicma,ramena..i mene tako steze,kad lose spavam,a stalno nas i boli glava. Zeno,pod hitno na vezbe,ti bar mozes!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 6.9.2019 22:01:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Znam von da ne boli ali eto, zabrine me nekad. Ali jos prosle godine mi je rekla dr da bi trebalo da obavimo neki rutinski pregled kod interniste i evo jos uvek nisam otisla.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 6.9.2019 22:57:34
|
|
|
|
Rosita
|
Ana, mene je bolelo i peklo u grudima i išla kod kardiologa,on mi rekao želudac. Svašta može da bude, a može biti i "samo" stres. Ja sam besna i nemoćna. N ima i dalje T. Malopre 39. Pun je sekreta. Kad će početi da iskašljava Bog zna.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 7.9.2019 7:49:35
|
|
|
|
pari
|
Rosi,kako je sad? Von,kako je M?
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 7.9.2019 8:42:26
|
|
|
|
Filadendronka
|
Dobro jutro, kako ste danas?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 7.9.2019 9:08:05
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro. Nismo dobro,ja sa glavoboljom i ukocena.u 1 sam i ja popila brufen,i M,imao je 39.vodim ga kod dr danas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 7.9.2019 9:29:04
|
|
|
|
Duškić
|
Rosi, Von, hajde da prodje sto pre. Mi ustAli, pa sad se igramo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 7.9.2019 10:06:49
|
|
|
|
Rosita
|
I noćas imao pod lekom je, ne znam, danas je 4.dan a inhalira se i pije AB od kad, ako i dalje, opet bolnica.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 7.9.2019 10:24:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ros,Von,bas mi je zao. Ozdravite sto pre ❤️
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 7.9.2019 11:15:30
|
|
|
|
Filadendronka
|
Rosi, valjda nece! Drzim palceve da se to regulise sve sto pre! Von, takodje brz oporavak! IZVORNA PORUKA: Rosita I noćas imao pod lekom je, ne znam, danas je 4.dan a inhalira se i pije AB od kad, ako i dalje, opet bolnica.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 7.9.2019 11:47:58
|
|
|
|
pari
|
Eeee boze, bas vas snaslo... Ivana,kako je tebi? Mi stigli u ns ali je ona zaspala u autu, tako da ja sedim u autu sa njom, a M u igraonici sa mojim tatom i kumom...Ona jako lose spavala pa je sad odvalila... Poludecu od njenog uspavljivanja i nespavanja...
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 7.9.2019 12:54:51
|
|
|
|
smeško
|
Pari, ona spava i kad se zaustavite. Kad se J uspava u voznji moram da ga vozikam sve vreme. Rosi, Von, ne znam sta da vam napisem. Drzim palceve da sto pre ozdrave decica.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 7.9.2019 14:09:21
|
|
|
|
smeško
|
Moj mon nema upitnike, ocigledno. 😬
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 7.9.2019 14:09:54
|
|
|
|
smeško
|
MoB.😂 Kucam u voznji.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 7.9.2019 15:26:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Tvoj mon makar ne bicuje decu 😂 Pari,ja sam danas bolje,hvala sto pitas 😀 Kako su nam decica?
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 7.9.2019 17:26:38
|
|
|
|
Maraj
|
Kako ste mame? Deca? Rosi kako ste vi? Jel krenulo iskasljavanje? Moji spavaju. Ja pojela sladoled...imala bih svasta da radim...a ne krecem nista her spavaju.onda kad ustanu, ne mogu od dece...i tako...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 7.9.2019 18:48:20
|
|
|
|
Rosita
|
Opet 39. Slušali ga u DZ kao sutra bi trebalo da nema t. Luda sam od temperature, škripanje, inhaliranja, nosanja, cmizdrenja,nejel, Nemanja pomoći,ciklusa, aaaaaaaa.
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 7.9.2019 18:50:24
|
|
|
|
pari
|
Jaoooo Rosi...svaka ti cas_t...bas ti je tesko... Treba mamama dici spomenik
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 7.9.2019 19:39:16
|
|
|
|
vonavoj
|
Rosi grlim puno@I ja sam fiju,fiju,ne da da merim temp,davi se od leka,pljuje..aaaaaaa...evo ssd ima 38.5..dr kaze da sutra ne bi trebalo da ima temp.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 7.9.2019 20:45:57
|
|
|
|
Maslacak15
|
dobro vece zene...ja i dalje u poslu. isla malo u shoping inace se muvam po kuci, piskaram. spremala sam veceru. Von ja.mislim na osnovu krvne slike da je dr u pravu i da ce biti ok. Rosi vi ste ponovo bas zapatili.😒jadnicak....znam da sam dosadna uvek sa istim temama ali nisam ispratila jel primio on pneumokokalne vakcine? to su sad uveli unprogram??? ako nije ja bih ga obavezno obavezno sto pre vakcinisala kad je tako sklon plucnim infekcijama. sad je sigurno virus ali pneumokoke su jako cesto u prici. pozz za sveee
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 7.9.2019 20:56:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Tnx maslacak,tebe sam cekala..nisam mu dala antib..sad ima 38.5..on se normalno ponasa,spavao 2x15min za ceo dan,izludi me..izvela sam ga i napolje,set_ao je i set_ao..malo.slabije jede,ali sad pije mleko.Svaka ti cas_t za posao,ja ne znam kako bi ga ubacila u svakodnevne aktivn.moram mozak da naucim da ne mora sav ves da bude slozen,sklonjen odmah,sudovi,perfekcionista...takva sam i u poslu..samo cu se raspasti.Pari,jesi radila urin?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/19 7.9.2019 21:05:34
|
|
|
|
pari
|
Von,uradila sam urinokulturu i sve je u redu,ai dobro se sad osećam... Meni M zaspao a T nikako...bože izludeće me stvarno... Nadam se da ćete sutra biti bolje,i vi von,i vi rosi!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?