Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 22.7.2019 7:28:42
|
|
|
|
MimaKos
|
Dobro jutro mame :) ustali malo kasnije, raspolozeni i naspavani , napokon! danas svima vama zelim malo vise pozitivnog raspolozenja i dobre energije, nije naodmet :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 22.7.2019 8:40:30
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro!Hvala, devojke! Javljam kako je prošlo. Sanjice, srećno sa bankama!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 22.7.2019 8:54:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Milena, jel danas razgovor? Poranila sam pre svih, pa raduckam na terasi. Kako ste vi?
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 22.7.2019 9:28:27
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro!Moja deca su neumorna,ja sam mrtva umorna,a oni nista..od 8 do 23h ne stanu,bili smo u aqva parku ceo dan,posle u set_nju uvece..M isto neumoran,slabo spava preko dana,a onda se nocu budi..hahahna.ali dobro,promenili smo,prija.Sto bre zene pisu po temema,zatrpavaju.grrrre..kad ce kraj igre.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 22.7.2019 10:09:18
|
|
|
|
MimaKos
|
Divno! Nek je svima danas srecno... ja jurcam za maleckim, nadam se da ce da dremne malo uskoro..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 22.7.2019 10:19:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von neumorne su
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 22.7.2019 10:29:25
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Von neumorne su kad je nuxe na rr u pitanju, nista novo 😉
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 22.7.2019 11:27:30
|
|
|
|
jess021
|
Gde ste mame? Ja na poslu, mozak odbija da radi😅 Ana, jeste li stigli? Nista nocas nisam spavala, M se vrtela svo vreme, nemam pojma sto.
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 22.7.2019 12:35:14
|
|
|
|
MimaKos
|
Mi se krijemo.od vrucine... niti da se izvode negde niti u kuci da se drze jer podivljaju.. starija u vrticu pa mu je bas dosadno i pentra se po meni ko majmunce :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 22.7.2019 12:56:04
|
|
|
|
pari
|
Dobro jutro! Kod nas 7,mi vec budne...treba osmisliti dan do 5 kad dolazi mm...ali dobro,navici cu se uskoro. Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 22.7.2019 12:59:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Pozdrav sa plaže 🥰
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 22.7.2019 13:06:37
|
|
|
|
pari
|
Divno Ana 🙂 je l vam lepo vreme? Zadovoljni sa smestajem?
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 22.7.2019 13:09:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, vreme savršeno, smeštaj fantastičan 😊
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 22.7.2019 13:11:13
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Pari, vreme savršeno, smeštaj fantastičan 😊 blago vama, Ana!!! Uzivajte! (Joj kako bih sada negde pobegla od vrucina, na plazim bar zanimacija pesak...)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 22.7.2019 13:20:32
|
|
|
|
pari
|
Divno Ana 😊 uzivancija
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 22.7.2019 13:44:30
|
|
|
|
bebilule
|
Ćao mame. Samo sam preletila pogledom, vidim Ana na peškiru. Uživajte svi koji ste na odmoru - od mora do Sokobanje! Pari, samo skitaj, gdje god možeš. Je li još vruće? Čuješ li se sa M? Ja još ovu sedmicu radim. Imam još stvari hiljadu da obavim prije odmora. Kuću sa sobom nosimo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 22.7.2019 13:47:49
|
|
|
|
pari
|
Danas ce biti ok, do 29 stepeni. M je kod mojih u ns tako da se cujemo svaki dan...sutra ide kod svog tate pa cemo se ipak redje cuti ali planiram svaki treci dan... Bebilule,kako si ti?
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 22.7.2019 17:07:41
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Von neumorne su Jedva cekam kraj. Nema smisla.Ana,uzivajte!I mi smo dosli u aqva park,delovalo da ce kisa,oblacno,ali se razvedrilo..isplivala sam par duzina,milina. U parku smo jutros bilo 2h,svuda hladovina,deca se igrala
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 22.7.2019 17:49:48
|
|
|
|
flamingos
|
Gde ste mame?Meni loš internet i tek sad nekako da mogu da pišem.Ubi me migrena.Uživajte vi koji ste na moru.Svima veliki pozdrav
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 22.7.2019 17:58:59
|
|
|
|
MimaKos
|
Mi se brckali na terasi, danas takav neki dan da se nigde ne mrda iz kuce... meninje pa ceo dan strasno muka bez ikakvog razloga, da li je od ove glupave pumpice ili sta..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 22.7.2019 18:37:46
|
|
|
|
pari
|
Mi bile prepodne napolju...on spavala cak 2h u kolicima... Sad smo u igraonici...imamo je u zgradi sto je super...
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 22.7.2019 20:02:20
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: pari Mi bile prepodne napolju...on spavala cak 2h u kolicima... Sad smo u igraonici...imamo je u zgradi sto je super... Super,uživajte.Mi u dvorištu,raj za naše dete,a i ja uživam gledajući je kako se igra,dobro,tu sam da igramo frizbi,ljuljam se i ja-mala žena,ha,ha,izdrži me ljuljaška.Kad me popusti ova migrena,popih lek i guram nekako
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 22.7.2019 22:26:01
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro veče! Ana, Von, divota! Uživajte. Sanjice, jeste, danas je bio razgovor. Zadovoljna sam kako je prošlo, sad čekam drugi, verujem da će biti ove nedelje. Kako je tvoj muž, kako ide oporavak?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 22.7.2019 22:31:03
|
|
|
|
vonavoj
|
Moja deca jos ne spavaju..toliko frustrira..iako smo na odmoru,i ceo dan akcija,ne spava im se..a ja tako zelim da imam 30min samo za sebe.a nemam ni uvece..ne znam kako da ih izmorim...ni M ne spava..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 22.7.2019 22:37:36
|
|
|
|
pari
|
Von,a nema sanse da ovu stariju decu stavis u krevet oko 9 i kazes da je sad vreme za spavanje...pre toga neki crtani,pricica i da spavaju? Mislim znam da je to lako revi,a mnogo tesko uraditi nego eto,pitam...Ja tako radim sa M...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?