Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 19.7.2019 14:46:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Samo da ujutru ne zaboravim svoj jastuk da spakujem. Nema mi spavanja ako odem bez njega.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 19.7.2019 14:53:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo imamo temu. Tamo nastavite. KLIK
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 19.7.2019 14:56:15
|
|
|
|
MimaKos
|
Mi smo dosli kod svekra i svekrve na rucak, danas mi se nista spremalo nije, taman da podignem roditeljski. A vreme uzeglo, sto stepeni!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 19.7.2019 14:56:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Znam da imamo temu, Sanjči
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 19.7.2019 15:06:42
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: pari Mi stigle 🙂 Sve ok bilo.Puno pozdrava iz Amerike 🙂 suler sto je sve proslo kako treba, sada uzivajte 💗 10 sati puta, covece, pa i ja bih se unervozila.a ne beba :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 19.7.2019 18:52:30
|
|
|
|
smeško
|
Sjajno, Pari! Anci, Von, Ivanka, srecan put i sjajno se provedite!Mi poslednja tri dana uzivamo. Steta sto nije ovako bilo od pocetka, ali nema veze. Deci vec nedostaju kuca i drugari, a i meni. Jedino mm ne krizira. Njega ceka posao.😬
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 19.7.2019 20:02:30
|
|
|
|
MimaKos
|
Bitno da uzivate, kad se vratite bice vam zao :) ovde neka glupa kisa
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 19.7.2019 22:55:51
|
|
|
|
vonavoj
|
Spakovali se,okupali se svi i tek sad legli..uzasni su,kad im proradi adrenalin pred put,nece da spavaju..uspale se svi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 19.7.2019 23:04:20
|
|
|
|
MimaKos
|
Von, i ja sam takva pred put :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 20.7.2019 7:25:29
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Nama treba max 8h voznje do mora sa sve pauzama i granicama... Vama je potreban duzi odmor usput... Do Kasandre vam treba 8 sati? Kako tako puno? Mi jutros u 5 trebali da se nadjemo sa kumovima, kod Bubanj potoka i taman stizemo kad zove kuma, krenuli nazad. Dok su nas cekali primete da kumic ima dva krpelja na vratu 😵 isli kuci po knjizicu pa u tirsovu. Evo sad su zavrsili i krenuli za nama. Mi kod Nisa. Von, Emo, srecan put 😘
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 20.7.2019 8:04:32
|
|
|
|
vonavoj
|
Auuu,dobro da su primetili! Srecan put svima koji putuju,mi jos nismo krenuli,pijemo kafu. I onako u 12 ulazimo u apartman.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 20.7.2019 8:18:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Von, gde vi bese idete?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 20.7.2019 8:47:11
|
|
|
|
vonavoj
|
Sokobanja😁krenuli smo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 20.7.2019 8:48:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Devojke,srećan vam put i lep provod. Pari,super sto ste stigli. Jess,kako ste vi? Milena?
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 20.7.2019 10:22:26
|
|
|
|
MimaKos
|
Dobro jutro, mi se razmisljamo na bazen da krenemo..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 20.7.2019 11:17:38
|
|
|
|
pari
|
Ana, dobro je da su primetili, a vi polako, srecan put! Von, koliko ostajete? Ovde 5 ujutru, ja ne mogu da spavam a juce sam bila bas umorna...iako nam je super dan bio....mm uzeo slobodan dan...u pola 9 izasli iz kuce,isli do mesta pored peske,a onda trajektom do Njujorka,za 5 min smo bili tamo sto je super i onda set_nja tamo. Rucali u kubanskom reatoranu tu kod nas blizu,bilo odlicno. A popodne isli na sladoles koji je jedno 20 min peske pa smo se i tu naset_ali, vracali se posle okolo kejom... Lepo je ovde stvarno... Puno vas pozdravljam!
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 20.7.2019 12:31:30
|
|
|
|
MimaKos
|
Pari, ti bas uzivas. Mi smo dosli na bazen da se brcnwmo malo, nema guzve, divno je
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 20.7.2019 13:01:10
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan, mame! Ana, Von, Ivanka, uživajte na odmoru! Pari, baš mi je drago što je put ok prošao i što sada lepo provodite vreme. Ivana, kako si ti? Kada beše sin ide u Kinu? Ja u ponedeljak idem na razgovor za posao u onoj firmi koja je kupila deo firme u kojoj sada radim. Ipak im treba još neko u ljudskim resursima, iako me prvobitno uopšte nisu imali u vidu. Nadam se da će me primiti jer je posao koji sada radim stvarno bezvezan, a ovaj bi bio baš u mojoj struci. M spava, kad se probudi idemo kod sveki. Treba da počnemo da sređujemo njenu sobu ovih dana, rešili smo da je završimo do rođendana koji je za nešto više od dve nedelje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 20.7.2019 13:32:52
|
|
|
|
MimaKos
|
Ovo je prvi put da sam bebi dala da se kupa u dubokom bazenu sa misicima i onom gumom i ne mogu da verujem kako je lepo prihvatio! Uziva, ne mogu da ga isteram iz vode :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 20.7.2019 14:16:43
|
|
|
|
doramar11
|
Mediji javljaju da su kilometarske kolone na makedonsko-grckoj granici.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 20.7.2019 14:20:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: doramar11 Mediji javljaju da su kilometarske kolone na makedonsko-grckoj granici. Ja sam nocas brojala, 5 prelaza, ispred nas 10 automobila, iza dva puta vise. Znaci u trenutku oko 150vozila na granici. Oko pola minuta treba jednom automobilu da predje, znaci tih 150 vozila oko 30 minuta prelazi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 20.7.2019 14:31:27
|
|
|
|
doramar11
|
Nocu je i brze, sad javljaju da je haos.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 20.7.2019 14:59:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: doramar11 Nocu je i brze, sad javljaju da je haos. Nocu prijatnije cekati 👍 Zato i putujemo nocu. Ana, sa sve granicama i odmaranjima usput nam treba oko 8h putovanja. Jutros smo stigli da odemo i u Lidl i u Dzambo. Samo u Dzambu bili sat i po, moramo se vratiti 😊 Lidl 1h i jos neke okolne radnje i oko 11 sigli.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 20.7.2019 15:30:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi jos nismo stigli na Dojran 🤣 sedeli u Predejanu skoro 2 sata. Pa isli na prelaz Prohor Pcinjski a tamo leeepooo pa lagano vozili. Pa svratili u Romantik na rucak i evo sad vozimo dalje. Na Dojranu da odmorimo, popijemo kafu, negde na veceru i ujutru pravac Tasos. Ne volimo mi nocu da putujemo jer nikad ne idemo od tacke A do tacke B, uvek negde svratimo. Nocu nista ne mozes da vidis. Ivanka jel palo kupanje vec?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 20.7.2019 16:21:43
|
|
|
|
smeško
|
Bravo, zeMske! Mi smo zavrsili za ovo letovanje. Vratili se zbog J. Mali je da provede cifav dan na plazi. Evo, spava. Mi rucamo, pa se pakujemo. Posle u set_nju, u kupovinu suvenira...Krecemo ujutru, ni mi ne putujemo po noci. Idemo preko Dojrana. Prespavacemo u Nisu i prekosutra do Bg-a.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?