Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 23.6.2019 23:00:07
|
|
|
|
Filadendronka
|
Mamite, bas su vas stisle te temperature po ovoj vrucini. Nadam se da cete konacno to pregurati. Duskic, uhhh, pa bas nezgodan pad sa trotineta. Bas svima neki nezgodan period sa decom.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 23.6.2019 23:00:41
|
|
|
|
pari
|
Da,uzasan potop danas...a i svaki dan sto kaze Maraj Ja nesto uznemirena...lezim...ne mogu da zaspim...pomalo tuzna,sve me sastavilo
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 23.6.2019 23:19:36
|
|
|
|
Filadendronka
|
Pari, nije ti lako, mnogo toga imas na pameti. Ali glavu gore, moras da budem jaka zbog svoje dece. IZVORNA PORUKA: pari Da,uzasan potop danas...a i svaki dan sto kaze Maraj Ja nesto uznemirena...lezim...ne mogu da zaspim...pomalo tuzna,sve me sastavilo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 24.6.2019 2:32:44
|
|
|
|
smeško
|
Kad ustanes da jedes breskve u pola tri nocu.🙄
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 24.6.2019 7:40:58
|
|
|
|
pari
|
Sanjala sam svasta nesto bezveze...i jos ovo bljak vreme...a nas dve same danas i sutra do popodne... Smesko, breskve su mljac 🙂 Naravno T mi se opet mnogo budila...stvarno ne znam sta cu sa tim budjenjima i nespavanjem... Ivanka,kako je devojcica? Maraj,vi? Sanjice,kako si ti? Kako ostali? Puno pozdrava!
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 24.6.2019 8:16:02
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro!Pari,bebe sve oset_e..i tvoju nervozu mozda..i ja tvrdim da budjenje ima veze sa dojenjem,iz mog iskustva...kad sam im prekinula sa godinu dana,mnoogoo bolje su spavale,da ne kazem prespavale. Ja sam ukinula jer sam krenula na posao,one u vrtic,nocno nespavanje je ubistvo.Sanjice,kako si?Duskic,bas polomio ruku?Ja sam bolje,zvala sinoc homeopatu,i evo kao rukom odneseno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 24.6.2019 8:40:22
|
|
|
|
smeško
|
I moje iskustvo sa budjenjima je takvo da su prestali cim sam prestala da ih dojim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 24.6.2019 9:15:29
|
|
|
|
pari
|
Da,sigurno oboje oset_e moju uznemirenost iako to ne zelim...Ja nemam razloga da ukidam dojenje tako da ce mi ocigledno biti tako kako je...a nocu ni ne znam kako bih ukinula pogotovo sad kad smo sami...mozda kad odem u Ameriku pa da probam sa mm...iako ce biti tesko jer ona prvo treba da se opet navikne na njega...videcu...
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 24.6.2019 9:24:42
|
|
|
|
jess021
|
Jutro mame! Maraj, Ivanka kako su deca? Moje su u vrticu ostale placuci jer su u drugim delovima vrtica zbog raspusta, jedva cekam da odem po njih. Pari i ja zamalo da se vidimo u subotu na Strandu, nadam se da cemo sledeci put imati vise srece.I kod nas je bio potop, sve je mokro.
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 24.6.2019 9:27:51
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari,ti nemas potrebe.ne radis..a za odvikavanje,nije mi niko pomogao,sama sam..Jess,najteze mi pada to kad je raspust a one moraju da idu sve vreme..vaspitacicam je najbolje..nase imaju ukupno 2 meseca odmora..strasno...ceo jul ne rade,2 nedelje u junu i 2 nedelje u avgustu..a imaju i 2 nedelje oko Ng i 2 nedelje oko uskrsa.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 24.6.2019 9:32:55
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Mene glava rastura. I ja konstantno imam T 37.3 ne znam sta je ovo... S kaslje. Inhalirala sam je. Nervozna. Sad je zaspala al je kasalj budi... Ĺ od jutris place, zali se da ga uvo boli. Dal je moguce? Dadoh mu brufen. Suze mu isle koliko se zalio da ga uvo boli. Inace pije antibiotik. Stvarno cu da odlepim vise. Nije mi dobro od ovih bolestina. Cekam posle podnevnu smenu pa da odem sa decom u d.z.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 24.6.2019 9:56:48
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro, sto Lesica jednom rece, egzoticni letnji virusi, u svim godisnjim dobima imamo po neki takav egzoticizam. Sacuvaj mboze. Moje dete kaslje vec nekoliko jutara onako zrelo puno, ali valjda ce na tome i ostati, mene svrbi grlo, ali nece nista biti. Bili smo na bazenu neki dan po prvi put od rodjenja njegovog, on je ciktao, uzivao, smejao se, nije iz vode izasao.
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 24.6.2019 9:58:37
|
|
|
|
Ana RR
|
O bre Maraj, pa vi ste pošteno nagrabusili mukice male... Pari, pa jel možeš da joj izbaciš nekako noćno dojenje? Ona je već velika za to. Joj koliko sam umorna. U subotu svadba, baš me smlatila vrućina. Bili smo na brodu restoranu i mislila sam da neće biti toliko vruće tamo ali skuvali smo se. Uveče kasno došli, dok smo se okupali, mm i ja vratili Kesića da odgledamo i legli tek u 1. A juče ujutru rano ustali zbog plivanja. Danas ne znam gde udaram.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 24.6.2019 9:59:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro, ispisa post i on ode Bese burna noc,, temp konstantno. U 10 popila sirup, u 11 pocinje da bunca i place. To buncanje od temp je pocelo prosle god, nesto najstrasnije sto u zivotu dozivljavam, ne mozes da pomognes, nemocan si, samo zagrljaj, stegni srce dok se ne smiri. Pisacu vam o tome nekad... I u tom buncanju i skakanju i ustajanju ispovraca se oko 11. Mi mislimo povrati i sirup. Mm dezurao do 2 jer sam ja pala s nogu ceo dan. Do tad imala 37.5. Oko 4 38.3 i ja joj dam sirup pa je odspavala do jutros. Njena dr radi pre podne pa cu sutra da je vodim, imala danas temp ili ne. Jutros nema temp, sad merimo pa da idem na posao. Pari, grlim te i ljubim, samo smireno. 😘 Maraj 😘
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 24.6.2019 9:59:37
|
|
|
|
vocicana
|
Samo polako Anci, bila si lepa kao lutka. Odmorices se.
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 24.6.2019 10:14:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Anci, bitno da si svadbarila, sad odmaraj sa zadovoljstvom 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 24.6.2019 10:39:00
|
|
|
|
smeško
|
Anci, gde su te slicice? Ivka i moji buncaju sa povisenjem T. Mm tako zna kada je vreme za sirup. Jezivo je. Javi kako ste prosli kod dr. Sutra je vodis?Maro, ne znam sta da ti napisem. Od cega toliko kaslje? Curi li joj nosic?M se probudio sa zapusenim nosem.😥 A u nedelju on ide u kamp.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 24.6.2019 10:40:14
|
|
|
|
smeško
|
Jocai skace po ruci i poslah pre vremena. Htela sam da pitam za Sanjicu. Kamo si danas?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 24.6.2019 10:40:47
|
|
|
|
smeško
|
Kako si? Ala izgresih.🙈
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 24.6.2019 10:54:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Voci Joj Iv, što mrzim temperaturu i bolest mom Marku jako brzo skače temperatura, za čas ode na 40, a užasno teško se obara. I uvek povraća kada ima temp (za to je zadužen mm - sve mogu da podnesem ali povraćanje... ) Nadam se da će danas biti ok i da se temp neće vraćati.
< Poruku je uredio Ana RR -- 24.6.2019 10:55:30 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 24.6.2019 10:56:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Smeško, sličice na fotoaparati i telefonu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 24.6.2019 11:14:31
|
|
|
|
smeško
|
I sta sad?😂 Treba li da ti saljem br?!😂😂😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 24.6.2019 11:22:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahahahaha
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 24.6.2019 11:27:12
|
|
|
|
Maraj
|
Ne curi nos S. Ponekad, jako malo. Mislim da sad kaslje od inhalacije..ne znam ni ja... i krci joj nekad , verovatno kad se ne iskaslje do kraja, pa da joj krci...ma pojoma nemam. Jedva cekam posle podnevnu smenu. Ne znam ni zasto se jutros L zalio na uvo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 24.6.2019 11:47:36
|
|
|
|
smeško
|
Naravno, Maro. Javi sta su vam rekli.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?