Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 14.6.2019 7:58:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice,pricas o izlascima...ja prijavila macu za veceras u vrticu da ide na pidzama parti 😁 spavace u vrticu. Muz bio protiv,kaze,bacene pare. I sad nesto razmišljam,mogla bih u neki izlazak 😂
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 14.6.2019 8:00:19
|
|
|
|
pari
|
Ivana, bravo! I treba ti da izadjes pa makar na 2h
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 14.6.2019 8:02:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ne mislim na izlaske da sedim do ko zna kog doba. Mislim da idem na pice sa nekom drugaricom, neki film da pogledam. Nismo mi za kasne izlaske. Nismo nikad to ni voleli. Mislim da si me razumela.
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 14.6.2019 8:03:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo... Sad cu ja lepo njima dvoma da ucinim uslugu i da im kupim mekike za dorucak... Jos uvek spavaju😊 A pilaetinu cu samo da stavim u tepsiju pa nek peku i dodaju krompire po volji. Mm je vec 3 nedeljena odmoru, posten rucak nisam skuvala za ovih 20 dana, on je. Moj je vikend, mada ja za ikend spremim sve zanatednu nedelju pa podgrevamo... Odo da kupim mekike.... See you ❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 14.6.2019 8:03:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma razumela sam ja tebe skroz. Mislim,toliko te poznajem 😃 Nisam ni ja mislila da moram u kafanu,mada ni to nije losa ideja😂 istina,treba raditi sutra 🙄
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 14.6.2019 8:04:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Volim i ja kafanu ali da jedem
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 14.6.2019 8:12:19
|
|
|
|
vonavoj
|
Joj,sanjice,naidje period i za nula drustveni zivot..prosto,svi imaju malu decu,kuca,posao...porasce,pa cemo imati vise vremena..jos uveke ne ostaju sami,i to je problem..Ivana,muza pod ruku i u kafanu,makar i na veceru!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 14.6.2019 8:23:41
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Volim i ja kafanu ali da jedem Haha. Ja i jedno i drugo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 14.6.2019 9:04:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
I ja volim kafanu da jedem. On jede sve delikates a pa cudesa na sastancima a mi kuci virsle. Ljubomorna sam stvarno ali sve to proizilazi iz toga da on NAS nigde ne vodi nigde ne idemo zajedno. Isao sa koleginicMa u kineskibrestoran. Mene nijednom nije odveo a ja obozavam kineski hranu. Koliko puta me je samo pokupio iz restorana dok nismo D dobili ja odem sama na rucak. Ma seronja homo balkanikus
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 14.6.2019 9:11:57
|
|
|
|
pari
|
Govori mu to stalno, pricajte...mora da shvati i mora da promeni nesto ako zeli da te zadrzi
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 14.6.2019 9:16:04
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
pari ponavljam stalno. Rekoh mu da nas vodi na tu sugavu svadbu. Kao da je meni do svadbe. Ne nego zelim nesto negde i zajedno da odemo. I stalno ponavljam a on stalno strpi se strpi se. Ma sta da se strpljavam vise. Nmam snag nemam volje. Ne spavam ne jedem. Sve to uzrokuje i niz drugih problema. Kad je izbrisao fejs kazem mu sad mi daj tel da vidim sta si izbrisao. Ja inace i kad mu stigne poruka samo kazem e zvonio ti tel nikad ne pogledam. A on meni pogleda u telefon i procita jos mi i ne kaze e stigla ti poruka. I skapiram obrisao slike neke iz vibera skapiram obrisao celo caskanje alooooo sta skrivas??? Kao ja bih se nasekirala bezveze to je chat sa kolegom i poslao mu je slike neke gde je zajedno opet sa koleginicama. Pa majke ti????
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 14.6.2019 9:17:59
|
|
|
|
jess021
|
Jutro mame! Na brzinu da vam se javim, pa odoh na neki sastanak. Pari, i mi cemo danas na Strand. Mogle bi se videti. Ivana, jel gotova skola? Sad imas jednu obavezu manje. Gde nam je Emica? Kako joj je brat? Ljubim vas, odoh
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 14.6.2019 9:20:16
|
|
|
|
pari
|
Hej jess, ajde! Moji imaju kabinu u ulici Maslacak, iza restorana onog velikog,desno od mosta... Bicemo tu od 11 do 5 sigurno
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 14.6.2019 9:44:53
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha I ja volim kafanu da jedem. On jede sve delikates a pa cudesa na sastancima a mi kuci virsle. Ljubomorna sam stvarno ali sve to proizilazi iz toga da on NAS nigde ne vodi nigde ne idemo zajedno. Isao sa koleginicMa u kineskibrestoran. Mene nijednom nije odveo a ja obozavam kineski hranu. Koliko puta me je samo pokupio iz restorana dok nismo D dobili ja odem sama na rucak. Ma seronja homo balkanikus Ljisho,da li bi pristala da kaze ajmo u restorab! Ne bi..rekla bi P mora da spava,ili jede,ili nece hteti da sedi tamo..razmisli,nemoj da ti ponudi,ili ti zatrazis,tj.TRAZI,pa da posle bude e pa ne mozemo zbog P.Tako sam i ja na pocetku,kako ce M...sad samo kazem imamo troje nase dece,to smo mi,i oduvek ga svuda vodimo,nosim kasice,gricke,glumim majmuna..ali smo zajedno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 14.6.2019 10:37:49
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame... Ja odvela L u vrtic, pa na pijac.. sad kuvam grasak i supu sa knedlama...da pozurim da napravim knedle dok se S ne probudi...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 14.6.2019 10:54:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess,danas kraj jeeeee. Prosek mu je vrlo dobar,nije ispod 4.0. Makar dva ipo meseca malo da odmorim.
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 14.6.2019 11:22:36
|
|
|
|
bebilule
|
E pa Ivana čestitam. nadam se da imaju i na fudbalu pauzu, da malo i od toga odmorite. Isti posao vikendom ili? Maraj, ja danas pravim punjene paprike i tikvice od kilo i po mesa. Neću da se približim šporetu preko vikenda, ima da se jede isto tri dana što se mene tiče.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 14.6.2019 12:01:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jao Ivana kako si me obradovala za Stefana. Cestitam mu. I tebi na strpljenju Nas tri smo u busu. Idemo kod moje mame. Kod T je klasicna viroza. Pregurwce ona. Ne možete da zamislite koliko se Sofi raduje voznjom busem. Srce moje.
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 14.6.2019 12:21:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Bravo Stefi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 14.6.2019 12:22:34
|
|
|
|
Maraj
|
Ivana za S Moja S dobila T. U jednom uhu joj je 38.8 a u drugom 38.5 Dal je od zuba il neki virus ko ce ga znati
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 14.6.2019 12:23:35
|
|
|
|
vonavoj
|
Ivana,bravo!Sanjice,moje mastaju i vozom da se vozimo! Presrecne su bile kad smo se gradskim vozile..kod nas nije guzva kao u Bgu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 14.6.2019 13:38:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von, isli smo do Smedereva vozom kad je bila mala. Treba to ponoviti opet sa Sofijom.
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 14.6.2019 14:34:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kukuuu, koleginica i ja izbacismo beke stvari iz ormara druge koleginice sto je dala otkaz prosle godine, preselilase. Moljci na sve strane u papirima 😱 A mi se pitamo odakle se stvorili!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 14.6.2019 17:26:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E hvala vam ☺️ bebilule,nema pauze za fudbal. Ima i pripreme krajem avgusta sa Partizanom pa trebaju pare... Sutra i prekosutra cistim neke sobe,trebaju mu i patike za trčanje,poceo gospodin i pored fudbala da trenira.. Maraj,nadam se da ce brzo proci.
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 14.6.2019 17:39:10
|
|
|
|
jance
|
Dobar dan. MiLj kako te razumem. Moj nije bas takav, radi od kuce ali ima svojih momenata kad bih napisala svasta. Raspust je poceo. Pomozi Boze u naredna 2.5 meseca sa njih troje u kuci svaki dan. Sa bebuskom sam bila u savetovalistu jutros, nije dobila vakcinu jer kaslje, odlozili smo za nedelju dana. Ali zato za nedelju dana i beba i K predskolsku i O zaostali mmr. Bice veselo. Ali nema mi druge. Da idem sa svakim posebno necu ih do punoletstva vakcinisati... Nama je trenutna goruca tema Dunav koji je dosta visok i preti nam poplava. Polako opada ali nedovoljno brzo i ako dodje jos jedan taas, mi plivamo....
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?