Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 14.5.2019 15:46:18
|
|
|
|
Sanidej
|
Ispraznis grudi u toku noci ako ti beba spava celu noc, ako se budi sa sisa sama ce.
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 14.5.2019 15:53:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Slažem se sa Fili, meni izmuzavanje ne odgovara, smanjiću tečnost uveče
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 14.5.2019 16:12:38
|
|
|
|
Filadendronka
|
Nisam cula da bebe koje sisaju izdrze celu noc, pogotovo kad su tako male. U svakom slucaju nisam ni za kakva izmlazavanja i time vestacko remecenje ritma koji uspostavljaju majka i beba. Jedino kad mora zbog neke terapije, odsustva majke i sl. IZVORNA PORUKA: Sanidej Ispraznis grudi u toku noci ako ti beba spava celu noc, ako se budi sa sisa sama ce.
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 14.5.2019 16:26:37
|
|
|
|
vonavoj
|
Dunja,smanji tecnost i fitolat. Regulisace se to,izdrzace grudi...navicice se na taj razmak. Super da ti spava 6h.ihaj,moj M je tek od 6o meseca tako krenuo..a devojke i kasnije.
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 14.5.2019 16:33:52
|
|
|
|
Sanidej
|
Filadendronka, pa Dunja je na prethodnoj strani pisala da joj beba (mislim da ima 2 meseca) prespava celu noc, iskljucivo dojena. Zato i ima problem prepunjenih grudi ujutru.
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 14.5.2019 16:44:50
|
|
|
|
dunja RR
|
Milica je od pre 2 dana pocela, a Moj Miki je isto rekla cini mi se za njenu bebu, da spava 6 sati nocu tacno oko 2.5 meseca.Ja mislim da je i Maslacak pisala, ako nisam pomesala? IZVORNA PORUKA: Filadendronka Nisam cula da bebe koje sisaju izdrze celu noc, pogotovo kad su tako male. U svakom slucaju nisam ni za kakva izmlazavanja i time vestacko remecenje ritma koji uspostavljaju majka i beba. Jedino kad mora zbog neke terapije, odsustva majke i sl. IZVORNA PORUKA: Sanidej Ispraznis grudi u toku noci ako ti beba spava celu noc, ako se budi sa sisa sama ce.
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 14.5.2019 16:50:21
|
|
|
|
Sanidej
|
Moje devojke su cak i ranije
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 14.5.2019 16:58:54
|
|
|
|
Filadendronka
|
Zavisi ko sta podrazumeva pod noc. 😌Kod mene podrazumeva od 21h do 7-8h ujutru. Zato kazem da nisam cula da neka dojena beba izdrzi toliko, pogotovo u pocetku. IZVORNA PORUKA: Sanidej Filadendronka, pa Dunja je na prethodnoj strani pisala da joj beba (mislim da ima 2 meseca) prespava celu noc, iskljucivo dojena. Zato i ima problem prepunjenih grudi ujutru.
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 14.5.2019 17:00:56
|
|
|
|
dunja RR
|
Ne ne celu noc, spoji 5-6 sati. Sto je meni puno zbog grudi. A Sava mi se budio nocu na 2 sata pa do 2. Godine sigurno,pa mi je ovo sa M bas neobicno.
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 14.5.2019 17:01:29
|
|
|
|
vonavoj
|
Prespavana noc je po meni od 9 do 4😁
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 14.5.2019 17:07:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Ona je pocela od pre 2 dana. Ranije se budila na 3,maksimum 4 sata. Mozda je ovo i slucajno, jos nisam sigurna da li je obrazac, javicu.
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 14.5.2019 17:10:48
|
|
|
|
kamičak
|
Dunja,to se i ocekuje za bebe tog uzrasta. Sita je i zadovoljna ocigledno.
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 14.5.2019 17:45:13
|
|
|
|
vonavoj
|
Uzivaj Dunja,sredice se i grudi,ako nastavi tako..neces dobiti mastitis.nema 2 nedelje..nego 2 meseca.
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 14.5.2019 19:34:26
|
|
|
|
vocicana
|
Dunjci, bice sve ok. Samo da napisem, 36 ,eseci, 1 m visine, 16 kg tezine!
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 14.5.2019 20:46:01
|
|
|
|
Filadendronka
|
Voci, nasa deca su gotovo identicna po uzrastu i visini/tezini. :) IZVORNA PORUKA: vocicana RR Dunjci, bice sve ok. Samo da napisem, 36 ,eseci, 1 m visine, 16 kg tezine!
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 15.5.2019 15:38:21
|
|
|
|
Sanidej
|
Napredan deckonja!
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 22.5.2019 15:01:18
|
|
|
|
Rosita
|
Moj dasa 13.5 meseci- 13.250 kg, 80 cm ili malo više, nije stajao baš kako treba.
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 22.5.2019 15:35:48
|
|
|
|
vonavoj
|
Auu,rosi,svaka cas_t! Bas veliki decko!Moj je sitan..isto kao seke.sa 12 meseci 10kg.
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 22.5.2019 22:28:48
|
|
|
|
Filadendronka
|
Lepo, napredan decko! 👌 IZVORNA PORUKA: Rosita Moj dasa 13.5 meseci- 13.250 kg, 80 cm ili malo više, nije stajao baš kako treba.
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 22.5.2019 22:41:53
|
|
|
|
kamičak
|
Sjajno, bravo!
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 5.6.2019 21:08:04
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: milicicak IZVORNA PORUKA: milicicak IZVORNA PORUKA: milicicak IZVORNA PORUKA: milicicak IZVORNA PORUKA: milicicak IZVORNA PORUKA: milicicak IZVORNA PORUKA: milicicak IZVORNA PORUKA: milicicak V rodjen sa 2350 i 44 cm.Danas na kontroli u dz 3320, visinu nisu merili. Dr je prezadovoljna Jedan dan fali do dva meseca :) u dz na njihovoj vagi 4450, opet mu nisu merili visinu. Sutra idemo kod nase dr privatno pa cemo da vidimo sta kaze njena vaga 😁 Samo siki, izbacili smo i flasicu i ad pre dve nedelje Tacno dva meseca, ovaj put detaljno premeren kod nase dr 😀 Tt 4400 Td 53,5 Og 37,2 Dr kaze da je sigurno centimetar dva duzi jer nije hteo lepo dw ispravi nogice dok ga je merila Danas puna 3 mesecaTt na nasoj vagi 5400 (po nasoj vagi je dodao je 900g)Td (merila ga dr u petak) 59cm Cetiri meseca i 12 dana Tt 6980g Td 67cm (mislim da nije dobro izmerila i da je 65) Og 41,8cm 6 meseci i 8 dana Tt 7850 Td 65,5 (prosle nedelje ga je nasa privatna dr izmerila 67,5) Utrostrucio je tezinubsa rodjenja i dodao jos malo preko 😂 Dva dana pre punih 7 meseciTt 8200Duzinu i obim glave nismo merili ali mu je 68 malo 🙂 9 meseci i 1 danTt 8970Td 73Og 45,5 Punih 10 meseci Tm 9260g, nismo merili duzinu i Og, to cemo sutra 😀
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 14.6.2019 17:52:32
|
|
|
|
jance
|
Kalina 5.5 meseci 7220g , tacno 500g za mesec dana Visina 65.5 to je tek koji cmali dobro. Nece biti visoka
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 14.6.2019 18:19:30
|
|
|
|
vocicana
|
Jance, pa bravo za Klainu, neka bude koliko moze visoka, pa bebuska je bas slatka.
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 14.6.2019 23:06:43
|
|
|
|
jance
|
Nisam nesto zabrinuta. Lepo spava, lepo jede, napreduje ok, motoricki je dobra, cela moja familija je niska pa ima na koga....
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 19.6.2019 17:38:06
|
|
|
|
dunja RR
|
3 meseca i 19 dana 7kg, 64 cm IZVORNA PORUKA: dunja RR Danas, 2 meseca i 8 dana, 5920g, dobila je 1700 gr za 5 nedelja, dr. Je prezadovoljna kaze jel moguce da samo sisa, a duzinu nisam cula, jer sam sa Savom bila u ordinaciji, pregledala mu dr grlo. IZVORNA PORUKA: dunja RR M dobila 900 grama za 3 nedelje, porasla 3 cm.Samo sisa.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?