Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 8.3.2019 14:19:58
|
|
|
|
Sanidej
|
Ma kakvi malo, odlicna Vam je bebana, pa porasla je 6cm za 2 meseca i dobila skoro 2 kg od izlaska iz bolnice..
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 8.3.2019 14:24:41
|
|
|
|
jance
|
Pa i to sto kazete. Ovim tepom samo ako nastavi ce udvostruciti porodjajnu tezinu do sestog meseca bez problema.
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 8.3.2019 14:25:01
|
|
|
|
Olga75
|
Jance, ja ću samo reći da je Zvercica bila 8800 sa punih godinu i nije bila izgladnjena, jadna i mršava. Imala je i hurkice. Bitno je da ne gubi i da dobija. Biće to okej!
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 8.3.2019 15:26:24
|
|
|
|
bubulence
|
Jance odlicno je to... Sasvim dovoljno. Ne moze svako dete da napreduje 1,5kg mesecno... Moja Maska je rodjena sa 3300gr, udvostrucila kilazu tek sa 9 meseci cini mi se. Ali posto je bila srecna i zadovoljna dr je bila takodje zadovoljna. Evo i sada sa 4 god ima, jedva 13kg... Zdravo i pravo dete.
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 8.3.2019 15:43:18
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: milicicak IZVORNA PORUKA: milicicak IZVORNA PORUKA: milicicak IZVORNA PORUKA: milicicak IZVORNA PORUKA: milicicak IZVORNA PORUKA: milicicak V rodjen sa 2350 i 44 cm.Danas na kontroli u dz 3320, visinu nisu merili. Dr je prezadovoljna Jedan dan fali do dva meseca :) u dz na njihovoj vagi 4450, opet mu nisu merili visinu. Sutra idemo kod nase dr privatno pa cemo da vidimo sta kaze njena vaga 😁 Samo siki, izbacili smo i flasicu i ad pre dve nedelje Tacno dva meseca, ovaj put detaljno premeren kod nase dr 😀 Tt 4400 Td 53,5 Og 37,2 Dr kaze da je sigurno centimetar dva duzi jer nije hteo lepo dw ispravi nogice dok ga je merila Danas puna 3 mesecaTt na nasoj vagi 5400 (po nasoj vagi je dodao je 900g)Td (merila ga dr u petak) 59cm Cetiri meseca i 12 dana Tt 6980g Td 67cm (mislim da nije dobro izmerila i da je 65) Og 41,8cm 6 meseci i 8 dana Tt 7850 Td 65,5 (prosle nedelje ga je nasa privatna dr izmerila 67,5) Utrostrucio je tezinubsa rodjenja i dodao jos malo preko 😂 Dva dana pre punih 7 meseciTt 8200Duzinu i obim glave nismo merili ali mu je 68 malo 🙂
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 8.3.2019 17:06:20
|
|
|
|
Sanidej
|
Svaka cas_t, bas lepo napreduju bebaći. Udvostrucavanje tezine sa rodjenja cesto dodje sa nekih 3,5-4 meseca ako je bebac startovao sa npr 3 kg ili manje
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 18.3.2019 21:26:02
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj M 7m i 9 dana, 8.5kg i 72cm..i ja sam zadovoljna, s obzirom da je 2 nedelje bio bolestan i povracao,slabije jeo. 9m i 18d, 9.4kg i 75cm.
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 18.3.2019 22:39:54
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo deckonja!
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 20.3.2019 8:46:26
|
|
|
|
mirana1
|
bravo, bravo. lepo to ide
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 20.3.2019 9:34:59
|
|
|
|
Maraj
|
von I mi smo malo malo prehladjeni. Al ona jede. Jedino nece kupovne kasice mislila sam da bar jedan obrok ima "kupovni". Ko sta radi ja sam u kuhinji i nesto kuvam i perem serpice. Al eto nece S da mi olaksa.... Cekam kontrolu da vidim kako dobija na kilazi...
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 20.3.2019 14:03:24
|
|
|
|
lesli
|
Ni moja nece kupovne. Pljuje ih. Ali budimo realni grozne su, ja kada to isto spremim kod kuce ima neki ukus... Meni realno ne treba da mi kod kuce jede to, za nju ionako sve bude gotovo za cas posla, a masina pere i serpice i delove blendera , ali bi mi znacilo da mozemo da mrdnemo negde u prirodu (kao sto smo pokusali prethodna dva vikenda) i da ona ima sta (konkretno) da jede
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 20.3.2019 14:04:32
|
|
|
|
lesli
|
Zaboravih da dodam da i ja jedva cekam kontrolu, da vidim kako stojimo sa kilazom od uvodjenja kasica jer za sada jede kao mecava :)
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 21.3.2019 17:04:36
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja skuvam i stavim u ciniju i jede napolje. Nisu vrucine,a nismo napolju 12h. Off: moja drugarica dajr samo kupovne,jer joj beba ima atopijski dermatitis,pa je to sigurno provereno...ni palentu mu nije dala,ne zna koja je dobra,pa je bolje instant kasica..ja sam u soku ostala.. fakultetski obrazovana..
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 21.3.2019 20:24:18
|
|
|
|
lesli
|
Von i prvi deo posta je off 😂 A meni bas trebalo da budemo 12h napolju. Ok mozda ne 12, ali 7-8. Probacemo jos malo sa kupovnim, ako ne razmisljam o opciji rucni frizider + elementi za hladjenje. I kada treba da jede samo izvaditi da se smlaci...
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 21.3.2019 21:20:40
|
|
|
|
vonavoj
|
I prvo je off Imas one rashladne torbice,isto kao i termos za flasicu. Moj hoce kupovne ali mu je mala ta od 190g.pa imam problem
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 22.3.2019 20:24:41
|
|
|
|
Maraj
|
Les nije tema...ali ....sterilises teglicu. Napunis je vrelom kasom. Zatvoris. Ona se vakumira. I moze ti tako stajati dugo napolju. Kad treba da jede zamolis u npr nekom objektu da ti podgreju teglicu u posudi sa toplom vodom... Nisam ja S do sad davala kupovne teglice vec ono tipa 7 corn (instant)
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 23.3.2019 14:55:35
|
|
|
|
veselicaa
|
Ima tema KLIK
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 1.4.2019 20:47:06
|
|
|
|
dunja RR
|
M dobila 900 grama za 3 nedelje, porasla 3 cm.Samo sisa.
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 1.4.2019 20:51:38
|
|
|
|
vocicana
|
bRAVO MACO LEPA!!!
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 1.4.2019 20:52:33
|
|
|
|
veselicaa
|
Dunja ljubi lepoticu
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 1.4.2019 21:01:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Sjajna je A i mama, znamo svi kako izgleda pocetak dojenja, samo tako nastavite
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 1.4.2019 21:16:03
|
|
|
|
Maraj
|
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 1.4.2019 21:31:14
|
|
|
|
Sanidej
|
Odlican napredak
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 18.4.2019 16:55:54
|
|
|
|
mama ivane
|
Za 12 Dana bebac mi je napredovao samo 220 grama , videcemo sa mesec Dana koliko ce napredovati
|
|
|
|
RE: Napredovanje vase bebe po mesecima II deo 1.5.2019 10:59:29
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Maraj IZVORNA PORUKA: Maraj IZVORNA PORUKA: Maraj E evo i nas u ovoj temi Dakle Sofija je rodjena sa 3700g i 52cm Danas , sa tacno mesec dana teska 4650g i 55cm Inace, samo je dojim. Dr kaze da je super, zadovoljna beba i da akonse nocu ne budi, da nema potrebe da je budim da jede Danas 2 meseca i 10 dana 6200gr 59,5cm. I dalje je iskljucivo dojim Danas nedelju dana pre puna 4 meseca 7150g 63cm Sa 9 i po meseci 9100g 72,5cm
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?