Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 26.5.2019 13:37:27
|
|
|
|
Filadendronka
|
Citam sve, ne stizem da pisem. Goste imam od jutros i tako sve do kraja radne nedelje. Dolaze ljudi da vide bebu, a ja bukvalno ne izbijam iz kuhinje. 😬
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 26.5.2019 13:48:59
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Citam sve, ne stizem da pisem. Goste imam od jutros i tako sve do kraja radne nedelje. Dolaze ljudi da vide bebu, a ja bukvalno ne izbijam iz kuhinje. 😬 Poljubac bebici i tebi.Mi se vratile iz šetnje,pijem kafu i učimo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 26.5.2019 14:41:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan zene. Sofi i ja smo same. Mm je na putu. Bili smo jutros na sluzbi, pa smo nas dve produzile kuci. Prvo njoj dorucak, pa meni. Posle sam nesto citala za posao. Malo pre smo dosli iz voznje. Ona je vozila, a ja sam trcala pored nje. Juce smo obe vozile rolere. Mm je nju ucio, a ja sam svojim putem isla. Bas mi je prijalo. Kasnije cu da je izvedem da i dalje ucimo. T nam se sutra vraca. Svi smo nestrpljivi. Sad cekam da me zove.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 26.5.2019 19:25:37
|
|
|
|
smeško
|
Zatisje. Nadam se da ste svi lepo proveli dan, po mogucstvu napolju. J nije hteo da spava, evo sada nadoknadjuje. N i M ne ulaze unutra. Sada vecera, pa tusiranje i spavanjac. Onda mm i ja odmaramo na svoj nacin. 🤗
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 26.5.2019 19:32:24
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: smeško Zatisje. Nadam se da ste svi lepo proveli dan, po mogucstvu napolju. J nije hteo da spava, evo sada nadoknadjuje. N i M ne ulaze unutra. Sada vecera, pa tusiranje i spavanjac. Onda mm i ja odmaramo na svoj nacin. 🤗 Tu smo.Evo dok učismo,i sad redom na tuširanjac i spavanjac.I mi išli u šetnju,baš lep dan.Znaš kako,za nas žene uvek ima posla u kući.Ja sam i peglala,sutra idemo na punoletstvo,uveče.Pre podne u školu,od 10-12 h.Ako,neka uživaju napolju.Pozdrav.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 26.5.2019 21:58:57
|
|
|
|
Rosita
|
Mi smo bili po ceo dan napolju. N je sinoć imao gasove, a izgleda i večeras. Stolica manje- više ok ali nije mu baš skroz lagodno ovo mlečno što jede. Nemam pojma. Ipak prducka noću. Ali nije strašno. Po malo ćemo pa pratimo. Puno pozdrava, laku noć
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 26.5.2019 22:05:20
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć mame.Sanjajte lepe snove.Ljubite mališane.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 26.5.2019 22:22:14
|
|
|
|
smeško
|
Flamingos, u pravu si za posao. Evo, mene su naterali da malo podesim talase i na neku drugu frekvenciju. 😂 Samo pricam o tome sta treba da se radi. 😬
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 26.5.2019 22:39:49
|
|
|
|
Duškić
|
Ja se uvalih da spavam Decu dok sam sredila . Sin opet nece u vrtic , bas kaslje. A cerku sam spremila.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 26.5.2019 22:47:12
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: smeško Flamingos, u pravu si za posao. Evo, mene su naterali da malo podesim talase i na neku drugu frekvenciju. 😂 Samo pricam o tome sta treba da se radi. 😬 Smeško,smeško,baš me nasmeja.Neko mora i da priča šta treba da se radi-organizacija-i pola posla gotovo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 27.5.2019 7:05:53
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Moja deca spavala covece do pola7. Vauu...makac se budio al nista strasno. Ne ukida. Mu nocno mleko jer nikad ne popije nijednu flasicu do kraja pa kad se sabere za svoj uzrast pije oko 400ml. Sta vi kazete zene? A tih 400 ml je vecernje mlekoi najcesce jos jedno nocu a nekad i dva al kazem ne popije sve nijednom. Idem eno pravi mi. Vec dar mar. Dorucak pa vrtic.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 27.5.2019 8:02:43
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro svima.Hajde da pijemo kaficu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 27.5.2019 8:22:40
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro. I kod mene akcija od ranog jutra. L place nece u vrtic. Dal sto dugo nije isao pa se odvikao. Ranije se probudi pre mm da ide u vrtic,a sad place . Nece da ide. Jooooj...muke s decom... Ljiso ne znam sta da ti kazem. Meni S sisa pa pojima nemam koliko pojede. Dajem joj mlecno i kroz pavlaku/jogurt/grcki jogurt. Nekad i maslac.... pa valjda se nabere,da bude ok kolicina
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 27.5.2019 8:52:13
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! M otišla u vrtić jutros, posle dve nedelje. Ja na poslu, nije mi se dolazilo, ali šta da se radi. Maraj, proći će, samo pričaj sa njim. Mislim, znam da već radiš to, nema potrebe da ti iko priča... Da li se pre pauze dešavalo nešto u vrtiću što ga je moglo uznemiriti? Tako je i moja pred Novu godinu plakala svakog jutra. Tada su bili u grupi sa starijom. Čim su se vratili u svoju grupu, sredilo se, sada baš voli da ide.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 27.5.2019 9:14:32
|
|
|
|
Duškić
|
Moji kuci, kaslju. Gledaju Blejza. Sad doruckovali, a hoce u vrtic.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 27.5.2019 9:16:45
|
|
|
|
jance
|
Dobro jutro bebuska se budila u 7 i sad ponovo zaspala. neplanski. Nocu spava katastrofalno, bas rekoh mm juce da nisam sastavila vise od 3 sata sna ne pamtim... obicno oko 3 krece da se budi pa joj na svakih pola sata ili 20min vracam dudu ( sto znaci da se budim) pa joj onda oko pola 5 dam da jede pa spava do 7 kad krene da se budi zbog toga sto ja budim velike za skolu i vrtic. Kaze mi mm da joj dam da jede u 3 pa da se ne cimam dva sata sa budjenje. Hajd nocas sam tako i vec u 5 je pocela ponovo da se budi pa joj vracala dudu i tako do 7. MM se ljutio na velike jer su bili bucni dok su se oblacili, a stvarno nisu, bas su bili tihi, ne mogu bas necujni da budu, ljudska bica su. No i to jos dve nedelje pa ce biti kuci. Net mi katastrofalan, pojma nemam sta se sa Telenorom desava, a treba u 10 cas da odrzim....
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 27.5.2019 9:35:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro i od mene standardno me nema vikendom, naskitali smo se. Mada i kad smo kući ja ne palim laptop vikendom, dosta se zračim preko radne nedelje.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 27.5.2019 9:45:45
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Maraj moj P skoro nista mlecno ne jede. I zato mu ne bih ukidala to sto popije. Znaci ne voli jogurt. Pavlaku retko retko. Mleko ne konzumira. Grcki jogurt ni vocni ma nista. Kiselo mleko ne voli.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 27.5.2019 10:13:28
|
|
|
|
vonavoj
|
Dan,da mahne baba,baba..ustala sam sa glavoboljom,do pola 1 sam bila na 20god od osnovne..samlevena sam..nije to za mene.Da li ce mi i naproksen pomoci,nisam ga jos pila😂😂Ljisho,ni moj M nista to ne jede..ali jede griz,cokolino sa mlekom...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 27.5.2019 10:38:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan ženske. Ja od jutros ne stajem. Pravila sam rucak, sad mesim rucak. Posle cu palacinke. Stize nam T, pa sam resila da napravim ono što voli. Inace, mm je isao kod urologa. Zakazano mu je snimanje za 11.jun. Dan ranije ce da bude primljen. Moraju da mu urade analize koje su bitne zbog snimanja. Eto da nismo isli preko veze ko zna kad bi zavrsio. Rekao je da ce da mu da uput za vma. To je to.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 27.5.2019 10:40:28
|
|
|
|
Maraj
|
Joj pecnuce nas sanja... Ja nisam S uvela mleko. Bas sam gledala L sam uvela sa 9 i po. Kroz poparu/palentu...a S jos nisam. Ljiso namazi mu na hleb pavlaku ili kis mleko. Ja namazem pa onda umocim hleb u slaninicu(da se ona zalepi). I tako S jede . U palentu isto stavim. U poparu. Al kazem ti...ja ne znam koliko S posisa,kad sisa. Milena,nije se nista desilo u vrticu. Da ja znam. mislim da to sto nije isao neki period..da je sad ko da nije ni isao... Niesto mi S podivljala. Samo bi da je napolju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 27.5.2019 11:05:28
|
|
|
|
Milena18
|
Sanjice, super što mu je zakazano! A za T mogu misliti koliko ste svi srećni i sa kakvim je nestrpljenjem čekate. Gotova pauza, sad nazad na posao. Ponovo mi je nos zapušen i puna sam šlajma. Kupih sada nešto za iskašljavanje, pa ako ne prođe, moraću opet kod lekara.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 27.5.2019 11:27:05
|
|
|
|
vonavoj
|
Milena,sta si uzela? Fluimucil je dobar bas! A ja volim i intusin u kesicama,odlican je.Sanjice,ne mozete da je docekate😁Glava me jos nije popustila..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 27.5.2019 11:36:38
|
|
|
|
flamingos
|
Pozdrav svima.Odoh u školu,pa idemo kod frizerke.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 27.5.2019 11:52:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Joj pecnuce nas sanja... Neko me je zvao Milena, ne zna se ko je više nestrpljiv. Malo pre me je zvala da me podseti da ponesem pare koje joj je dala tetka da ponese na rekreativnu, ali ona je ostavila kod kuce. Hoce da kupi LOL lutkicu Odoh devojke, prvo na pijacu. Moram da vidim da li ima bela i crna rotkva. Treba mi za tatu, a posle u skolu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?