Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 25.5.2019 2:43:25
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ti onda ni nemas pravo na novcanu nadoknadu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 25.5.2019 7:23:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja sam alfa i omega 😂😂 poslednja i prva haha.. Dobro jutro. P uzSno spavao. Kad god ovako spava ocekujem neku bolest majke mi. Jos ne mogu k sebi da dodjem. Eno mm im daje dorucak. Ja se skrivam heheh...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 25.5.2019 7:41:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Evo i mene. Ustala sam rano, a legla kasno. Nesto sam se trgla. Necu da ustajem dok Sofi ne ustane. Cekam da me zove moje veliko dete. Bas kad se vrati ima kontrolnu iz engleskog. I ima prijemni u muzickoj za violoncelo. Verovatno cemo Sofi u muzicko zabavište. T je toliko cicala od srece kad je cula da cemo S da upisemo.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 25.5.2019 7:57:08
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro.U bre Ljisho,opet losa noc.Nije ni kod nas bolje..a taman je jednu noc spojio,nocas sve po starom..coveku se ne spava vec oko 4..sva sam slogirana.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 25.5.2019 9:40:21
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro. Nas S probudila od 6. Tako da smo u 8 doruckovali pa mm i ja pospremali po kuci. Osecam se kao da je uveliko posle podne... Pari...pa valjda svi imaju pravo nakon prestanka radnog odnosa na primanja od nsz-a. Al moras da se javis u roku od 30 dana. Sta ces za zdravstveno? Ne mozes preko muza jel da jel mj firma nije u Srbiji....moras preko nsz?
< Poruku je uredio Maraj -- 25.5.2019 9:41:00 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 25.5.2019 9:44:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tako je to Maraj kad ustanes rano. Meni je ostao samo rucak da spremim. Sad cu sa S do pijace da uzmem potrepstine.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 25.5.2019 9:47:25 >
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 25.5.2019 10:07:23
|
|
|
|
Duškić
|
Ljiso, Von opet lose noci..i meni se sin budio zapusen i kaslje bas. Sad doruckovali i odosmo napolje uskoro.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 25.5.2019 10:51:25
|
|
|
|
jess021
|
Pari, ako si bila na odredjeno imas pravo po isteku ugovora na primanja, a koliko dugo zavisi od toga koliko ima staza.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 25.5.2019 10:57:37
|
|
|
|
Sanidej
|
Sve o naknadi sa biroa koju ces primati pise na sajtu nsz.gov.rs
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 25.5.2019 11:30:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Imamo posebnu temu. Prebacite se tamo.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 25.5.2019 12:55:32
|
|
|
|
pari
|
Hvala vam drage! Jess,jeste na odredjeno bilo...Svakako cu se javiti u biro. I meni losa noc...budila se na sat,sat i po i vec u pola 6 gotovo spavanje i naravno sad joj se spava,sad je 7 ovde...
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 25.5.2019 13:48:35
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan svima.Nešto mi zabagovao telefon pa me zato nema.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 25.5.2019 14:06:07
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Jeste, pravo na naknadu ima svako ko ima12 meseci neprekidnog staža ili isto toliko staža sa prekidima u poslednjih 18 meseci. Kako ste, mame? Nama došli gosti, mm-ov brat od tetke i njegova žena. M spava, ja završavam ručak. Gleda mi se neki film, posle ću potražiti neki. Ne sećam se ni kad sam poslednji put gledala film, a kad se set_im koliko sam ih ranije gledala, čak i dok je M bila beba...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 25.5.2019 14:35:21
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Duškić Ljiso, Von opet lose noci..i meni se sin budio zapusen i kaslje bas. Sad doruckovali i odosmo napolje uskoro. O muke sa dečicom.Prijaće šetnja.Ljubim da brzo ozdravi.Pozdrav.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 25.5.2019 15:54:57
|
|
|
|
vonavoj
|
Niste u pravu mame za naknadu,pisala sam u temi.Bila sam kod frizera,imamo rodh u pola 5..a tako mi se ne ide..M ostaje sa mm..Isprobali smo voznju bajsevima,mm vozi M, ja J,a T sama.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 26.5.2019 6:06:45
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Lep dan juce pa ste se razbezale. Nadam se i danas. Ja od 4budna. Sinoc sam u 19h sa P zaspala
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 26.5.2019 9:08:46
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro. Neka si se naspavala. Kod mene sve turbo,mrzim kad imam zilion planova,plus obaveza...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 26.5.2019 10:06:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Meni se maca nocas budila pet puta 🙄 slinava je bas,a ja sutra treba da pocnem da radim. Ne verujem da cemo danas igde,sin ima milion predmeta da uci.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 26.5.2019 10:14:10
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Dobro jutro. Meni se maca nocas budila pet puta 🙄 slinava je bas,a ja sutra treba da pocnem da radim. Ne verujem da cemo danas igde,sin ima milion predmeta da uci. O muke,ljubi je puno.Ako ne padne kiša prošetaćemo.Mi u četvrtak imamo kontrolni iz engleskog,pa da uči(extra joj ide engleski,doduše-i sve ostalo,sve petice ima.Učila sam ruski,tako da sam joj tu od slabe pomoći)Ostalo se trudim da joj pomognem koliko mogu.Super je ona meni.Vraćaju se i naši sa rekreativne i biće još kontrolnih,pa danas da provežbamo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 26.5.2019 10:56:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Flamingos,mi smo peti razred pa je haos. Mada,ja ne mogu mnogo ni da se bunim. Sin je u četvrtom razredu bio vrlo dobar,a mislim da ce i sad biti. Veci problem imaju roditelji cija su deca bila sa svim peticama pa im sad ovo tesko pada 😃
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 26.5.2019 11:01:15
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Flamingos,mi smo peti razred pa je haos. Mada,ja ne mogu mnogo ni da se bunim. Sin je u četvrtom razredu bio vrlo dobar,a mislim da ce i sad biti. Veci problem imaju roditelji cija su deca bila sa svim peticama pa im sad ovo tesko pada 😃 Verujem ti.Neka su živi i zdravi,ostalo će lako.Ne smem ni da mislim šta nas čeka od petog razreda.Vidi,ne insistiram ja da ima sve petice,jednostvno takvo je dete,trudi se,voli da uči.Za dalje videćemo.Uvek kažem-budi ti nama živa i zxrava,ostalo ćeš lako.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 26.5.2019 11:06:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moj sin ne voli skolu tako da je kod nas rat od septembra do juna 😂
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 26.5.2019 11:14:42
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Moj sin ne voli skolu tako da je kod nas rat od septembra do juna 😂 Joj dobra si.Imam sestru bliznakonju koja nikad nije volela da uči-lepo prepiše domaći od mene,knjige smo mogle iste da koristimo,samo sveske smo morale da imamo svaka svoje.Došapnem joj.na času kad je pitaju.I tako sam ja bila lošiji učenik zbog nje-uvek su nam davali približne ocene.E onda smo završile osmi razred,ona se udala(ima sina i unučiće,žive svi u inostranstvu i kako starim sve mi više fali moja"doda"-tako se i dan danas zovemo) ja sam završila srednu školu i bila sam odličan đak(ne sa svim peticama,ali odlična).Tamo da-svi smo jedinka za sebe
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 26.5.2019 11:57:21
|
|
|
|
smeško
|
Flamingos, sto smo stariji, sve nam vise nedostaju veze iz detinjstva. Von, tebe posebno razumem. Blizanci su posebna prica. A svi smo se rastrkali. Dobar dan!Juce smo sredjivali kucu, pa isli na rucak u omiljeni restoran, isli na neki festival tresanja,...usli u kucu u 19h. Taman da malo igramo monopol, kako smo obecali N. I prodje dan. Evo nas od jutros u dvoristu. N drugari iz ulice su kod nas, pa J uziva u guzvi. Kao i svaka beba obozava decu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 26.5.2019 12:24:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sanja je opet pritisla gumb za zakljucavanje teme Majski barr 😂
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?