Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 23.5.2019 14:00:13
|
|
|
|
Sarav
|
Pasulj sa špic rebrima
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 23.5.2019 15:09:35
|
|
|
|
Duškić
|
Spanac . Kukuruz i pohovala piletinu sa susamom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 23.5.2019 15:37:14
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Sarav Pasulj sa špic rebrima Ništa bez pasulja.Ja skuvam i tog dana jedemo,a ostatak(pošto skuvam više)stavim u plastičnu posudu,poklopim i odložim u zamrzivač i tako imam ručak za neki od narednih dana.Taj dan je sada-prepržila sam ga i lepši je nego kada je prvog dana skuvan.Mlad kupus za salatu i milina
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.5.2019 9:40:18
|
|
|
|
Duškić
|
Makaronu zapekla sa sirom i jajima.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.5.2019 12:00:08
|
|
|
|
vocicana
|
Danas supa i salata, msm da cu ispohovati piletinu sa susamom, przicu i mlade krompirice, mali jede razbija.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.5.2019 12:17:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Данас се једу остатки од ручка.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.5.2019 13:17:24
|
|
|
|
bubulence
|
Ni danas nemam volju da spremam rucak. Napravila sam paradajz corbu sa celim jajima, deca je obozavaju, Masa sipala 3x 🙀. Mm ce doneti rostilj kada bude dolazio sa posla.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.5.2019 13:23:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bubi, kako praviš tu čorbu sa jajima?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.5.2019 13:28:28
|
|
|
|
bubulence
|
Sanjice skuvam obicnu paradajz corbu i samo ubacim cela jaja. Ostavim da se kuva jos 15 min i gotovo. Bez mesanja jer bi se jaje raspalo, ovako bude celo, tvrdo kuvano. I eto ga kompletan obrok.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.5.2019 13:35:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Kao poširana jaja, bubi? Kod mene danas domaća supica, ćureći karabataci pečeni u pekaču sa krompirom i povrćem. Paradajz salata.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.5.2019 13:36:55
|
|
|
|
bubulence
|
Bas tako Ancice...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.5.2019 14:36:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bas zvuci njami, njami. Moram da probam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.5.2019 14:54:41
|
|
|
|
Maraj
|
Ne razumem...kuvana jaja ubacis u corbu ili zivo jaje ubacis da se kuva? Ja nekad u corbu npr sa blitvom ubavim celo jaje i mesam i ono se onako "isfroncla". Al ne mogu da poFatam sta si naposala. Kakva su to jaja u corbi
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.5.2019 15:02:14
|
|
|
|
bubulence
|
Zivo jaje ubacis ali ne mesas, nego ovako ostane celo. Skuvano.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.5.2019 15:08:08
|
|
|
|
veselicaa
|
Bubi domacice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.5.2019 15:10:05
|
|
|
|
bubulence
|
Prava sam domacica, 2 dana deca jedu jaja😂😂😂. Ali evo napravila sam i mafine sa crnom cokoladom i visnjama...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.5.2019 15:12:04
|
|
|
|
veselicaa
|
Eto i corbu spremas sa jajima
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.5.2019 15:15:18
|
|
|
|
bubulence
|
To ti kazem, jaja na 100 nacina😂. Sutra necu, mm i Ema idu u svadbu, Masa i ja cemo negde na rucak ☺️...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.5.2019 15:31:56
|
|
|
|
nata11
|
Bubulence ja bih jela jaja svaki dan 😀. Ali domaca uzimam. Bas za dorucak imali kajganu sa slaninicom. Za rucak porucili ribe a posle sam smutila brzinski za bakin kolac.
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.5.2019 16:42:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja mogu uvek da jedem jaja. Dala si mi ideju nato za bakin kolac ili galete. Samo ja cesce pravim slane.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.5.2019 17:09:29
|
|
|
|
Duškić
|
Nikad ja takvu corbu nisam ni jela a ni pravila. Ali ok zvuci, Bubi.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.5.2019 17:24:24
|
|
|
|
bubulence
|
Pa to je sremacka corba ☺️
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.5.2019 19:07:07
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni ovo tako dobro zvuči, praviću prvom prilikom. Ja bi svež paradajz samlela u seckalici, jer nemam sok.. IZVORNA PORUKA: bubulence Sanjice skuvam obicnu paradajz corbu i samo ubacim cela jaja. Ostavim da se kuva jos 15 min i gotovo. Bez mesanja jer bi se jaje raspalo, ovako bude celo, tvrdo kuvano. I eto ga kompletan obrok.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 24.5.2019 23:04:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak sam sad spremila pitu sa sirom od heljdinih kora.. Za rucak cu da napravim musaku od blitve. I neku čorbu moram da smislim
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 25.5.2019 13:56:54
|
|
|
|
flamingos
|
Čorbica,prženo meso,prženi mladi krompirći,kupus salata.Kiflice se upravo peku,pa izvolite.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?