Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 14.5.2019 9:54:57
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan svima,nama ispomerali smenu,pa od 11 u školu,umesto od 14 h.Vreme je užasno.Pozdrav
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 14.5.2019 10:03:10
|
|
|
|
Filadendronka
|
Zdravo mamite, vidim da ste se dotakle raznih tema. Mi sad sa prve kontrole, beban napredovao 1.800g. Bas je kao bumbar. 🐝 Mi na more idemo u Hanioti, uplatili smo jos u decembru posto je bio ogroman popust. Boli me glava valjda od ove kise.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 14.5.2019 10:05:42
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Zdravo mamite, vidim da ste se dotakle raznih tema. Mi sad sa prve kontrole, beban napredovao 1.800g. Bas je kao bumbar. 🐝 Mi na more idemo u Hanioti, uplatili smo jos u decembru posto je bio ogroman popust. Boli me glava valjda od ove kise. Bravo za bebana,neka je živ i zdrav.Lep provod na moru.A glavobolju imam i ja,vreme,plus migrena pa haos.Pozdrav.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 14.5.2019 10:15:19
|
|
|
|
Maraj
|
Fil gde cete se kupati Mozes i tamo u temu o letovanju da pises Imas li plan ili cete na gracku plazu za bumbarcica
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 14.5.2019 10:20:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo opet ja. Uzela sam uput mm, ali tek ima 14. juna prvi termin snimanja mokracnih kanala. Tako da nam dr nije zakazala, nego da odemo tamo i da zamolimo da nas prime sto pre. Isla sam posle na cas u specijalnom. Sad Dodjoh i prilegla sam, ali opet moram nazad. A stomak me bas boli. Rosi, mi smo mmr primili posle mora i pre vrtica. Mi ako budemo odlucili da idemo negde samo cemo da se spakujemo. Ova godina nam je puno problema sto privatnih, sto poslovnih. Ono iznenađenje sto je mm spremio odlažemo u slucaju da mora na intervenciju.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 14.5.2019 10:50:35
|
|
|
|
Filadendronka
|
Maraj, pisala sam i u temi letovanje. Kupacemo se i na gradskoj i svuda u okolini gde nas put nanese. Sve zavisi kako se beban bude osecao i ponasao, jer ce imati samo 4.5 meseca. Sanjice, svuda su guzve, zamoli sestru da vas ubaci nekako. Sigurno ima i onih koji se ne pojave na zakazan termin. Flamingos, samo da podojim J i odmah moram panadol ili dva da popijem koliko me boli glava. Ostale devojke uzivajte u ovom kisnom danu koliko mozete.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 14.5.2019 11:02:18
|
|
|
|
vonavoj
|
Fili,u tom periodu je beba najbolja za more..jede,spava.lezi..hahaa.. mi smo sa M isli kad je imao 2 meseca u Budimliju,milina..trebali smo i na more,koliko je uzivao!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 14.5.2019 11:04:09
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Fili,u tom periodu je beba najbolja za more..jede,spava.lezi..hahaa.. mi smo sa M isli kad je imao 2 meseca u Budimliju,milina..trebali smo i na more,koliko je uzivao! Slazem se! Masa je imala manje od 6 meseci kada smo isli prvi i put. Nismo znali da je sa nama...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 14.5.2019 11:09:01
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
To kad imate "normalne" bebe. Sa mojima je haos. Sa D je bio haos u kolima i sa godinu i po. I sa ovim ce. A da ne pricam o tome da je moj vristao non stop i nikad lepo sisao nit spavao preko dana od bolova.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 14.5.2019 11:12:47
|
|
|
|
bubulence
|
Ljiso a zasto od bolova? Grcevi ili nesto drugo? Imali smo mi tu fazu, shvatili da je alergija u pitanju, tacnije shvatio je dr Nikolic i hvala Bogu da smo ga otkrili, do tada su nas set_ali gde su stigli... I od onda je sve biko suoer. Korigovali ishranu, prilagodili je njoj i eto, problem resen. Ali slazem se da nije svako dete isto....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 14.5.2019 11:32:24
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
bubi njega i sad muci tiba a tad je vristao ceo dan bez prestanka. Nisu bili grcevi ono uvece pa do 1 nocu vec ceo dan svaki boziji dan. Zbog mleka. Evo probah mu dati griz na mleku i izasao mu ekcem znaci ne urtikarija klasicna vec ekcem. I naravno haos sa stomakom. Na alergiju posumnjali tek tamo sa 5 meseci. Ali generalno on lose vari. Ma ja bih svima dala na par dana i jedno i drugo moje dete pa da vidim da li biste isli dalje od prodavnice u tom dobu jao kad sretnem roditelje set_aju i guraju bebu u kolicima a beba spava ne vristi, sve mi dodje da placem
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 14.5.2019 11:33:48 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 14.5.2019 11:42:21
|
|
|
|
bubulence
|
Verujem, zato i kazem da je svako dete drugacije... A Masi je isto izlazio ekcem, oko usiju najvise... Ona se od mleka osipala trenutno, ali to prodje za 10 min, ekcem je dugo vukla. Dok nisam ja izbacila mleko iz ishrane, jer je tada sisala
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 14.5.2019 11:45:24
|
|
|
|
mama Jo
|
Hi. Ne javljam se, iskreno- nemam kada, dosli smo u nedelju u selo, pa sad ovde svasta. Danas - potop, ju kakvo vreme, devojke u 11h trazile da spavaju, mislim starija, ne pamtim da li je ikada tako rano zaspala preko dana. Valjda vreme smor pa deluje i na njih. Ljubim vas 😘
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 14.5.2019 11:47:33
|
|
|
|
vonavoj
|
Ljisho,razumem te potpuno,to za plakanjr pogotovo..meni dodje da placem kad mi pricaju kako im beba spava i preko dana i nocu..hahhaa..pa kako ne znas da ih uspavas,eto.ne znam,nisu spavalice..i mirim se sa tim..I M je sad plakao 2h kad smo isli ibvracali se..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 14.5.2019 11:51:23
|
|
|
|
bubulence
|
Von, tebi je zabranjeno da pises o tim stvarima. Meni kad god je frka pomislim na tebe jer ste nam dosta slicni, pa skontam ako ti prezivljavas prezivecu i ja😁. Tako da te molim da pises kako vam je lepo, kako su divni i mirni, kako se vole i lepo slazu, ti pijes kafu na miru itd... 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 14.5.2019 11:55:06
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ljiso, znam kako je sa grcevima, ali ne mogu da zamislim da takvo plakanje traje ceo dan. Dobro si to izdrzala, mislim psihicki. Meni nekad onako dune i vrisnem “prestani da vise da places”. Pa mi posle bude krivo i tesko, ali prosto i psiha ima svoje limite. Kada je rec o putovanjima, mene uglavnom brine sama voznja. Sad za vikend smo bili u selu, voznja traje neka tri sata i bilo je relativno ok. Za more cemo videti, ima jos vremena.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 14.5.2019 12:01:03
|
|
|
|
vocicana
|
Dobar dan mame, dok sam razvezla sve od jutros i poradila sta sam imala, evo ga podne, bas sam vec sada umorna. Kao i zadnjih nekoliko dana, spavam ocajno nocu, nista ne mogu da se odmorim. Malisa je u vrticu, dobar je, zreli kasalj odjednom od jutros, videcemo sta ce posle biti. Kakvi su malci.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 14.5.2019 12:06:53
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Hi. Ne javljam se, iskreno- nemam kada, dosli smo u nedelju u selo, pa sad ovde svasta. Danas - potop, ju kakvo vreme, devojke u 11h trazile da spavaju, mislim starija, ne pamtim da li je ikada tako rano zaspala preko dana. Valjda vreme smor pa deluje i na njih. Ljubim vas 😘 Vreme je užasno,lep provod na selu-koliko je to moguće po ovakvom vremenu.Pozdrav.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 14.5.2019 12:07:45
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Von, tebi je zabranjeno da pises o tim stvarima. Meni kad god je frka pomislim na tebe jer ste nam dosta slicni, pa skontam ako ti prezivljavas prezivecu i ja😁. Tako da te molim da pises kako vam je lepo, kako su divni i mirni, kako se vole i lepo slazu, ti pijes kafu na miru itd... 😂
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 14.5.2019 12:10:17
|
|
|
|
vonavoj
|
Bubi,divni su😂 Obozavaju se,ali zaista,jutros gledam T i M,topim se..igrace se oni super na plazi,uzivacemo u kafi,suncu,moru..svi vole da skitaju,plivaju,bice to aktivan odmor😁Preziveces,ja sam super😂😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 14.5.2019 12:10:23
|
|
|
|
vocicana
|
Bas lije kao da je tus pusten sa neba!
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 14.5.2019 12:13:20
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Bubi,divni su😂 Obozavaju se,ali zaista,jutros gledam T i M,topim se..igrace se oni super na plazi,uzivacemo u kafi,suncu,moru..svi vole da skitaju,plivaju,bice to aktivan odmor😁Preziveces,ja sam super😂😂 Eto, vidis... Tacno sam znala da je sve tako😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 14.5.2019 12:27:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
U Nisu je jutros padala, sada ne
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 14.5.2019 12:28:35
|
|
|
|
vonavoj
|
Kakve su ti misli,takav ti je zivot! Bravo!Stigao mi mm,u Bgu kolaps,kasnio na neka predavanja,i vratio se kuci,taman da vozim T u skolu i idem po J u vrtic,..M spava,morala bi i njega da vucem (bubi,to te ceka,pa te ceka😂😂)..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 14.5.2019 12:36:29
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 U Nisu je jutros padala, sada ne Ovde baš pada,autom smo odvezlu našu ćerkicu u školu(tačnije-tata je vozio,ja nisam vozač,neka hvala) i ićićemo po nju,haos.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?