|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 05/19 [chat]
13.5.2019 20:40:23   
Maraj
Veče mame. Ja uspavala S. I ona danas nervozna.
Pari i moja S jede komade . Smešna je jako. Neće sad poparu/palentu. To je za bebeuser posted image baš traži komade. Juče sam mesila kiflice. Ja joj davala po zalogaj, ona neće. Dala joj celu kiflicu u ruku, ona je gricka, gricka , i celu je smazalauser posted image

< Poruku je uredio Maraj -- 13.5.2019 20:43:52 >

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 501
13.5.2019 21:03:10   
pari
Maraj,isto tako,uzima mi iz ruke,hoce sama da drzi i gricka 🙂 I ja bas htela neke kiflice da umesim...mogla bih ovih dana...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 502
13.5.2019 22:21:10   
Misha i Ljisha
dobro vece.

Mm i ja odgledali Got i sad u krpe. Vreme je uzasno.

Popalih sve masine. Slabo mi se radi. Ja bih na neki odmor. Ajd jos veceras da luftikarim. Al nece pare pasti s neba user posted image

Nesto ste mi sve zatajile.

I moj P voli sam rukama da jede. A sa kasikom se igra, utovari hranu ali ne ide prema ustima vec tako razbacuje hranu siz dobijam i onda mu i ne dam. A vec bi morao kasikom jesti. Al ajd kad krene lepse vreme iznecu ga napolje pa nek napolju pravi dar mar bas me briga.

A sto se tice spavanja ja tako. Kao sto rekoh uvek u isto vreme i uvek ga SILIM da odspava sat i po dva. Kako kad. Znaci probudi se posle 20 min kao M od von ali ja ga uzmem u narucje, on se dernja i otima, stisnem i krenem da pevam, umiri se i zaspi. Ma nema mrdanja kod mene u krilu. Kaze mm da izgledam nemilosrdno user posted image . Ma ajde bre ko ce podneti njegovu nervozu citav dan jer se njakator nije naspavao.

Odoh. Ljubim vas

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 503
13.5.2019 22:25:36   
Filadendronka
Vidim da nisam jedina lujka koja tera svoje dete na spavanje tokom dana. Dakle svaki dan izmedju 12 i 14h mora da se uspava milom ili silom ( citajte u autu). Da naglasim da je on ipak uskoro trogodisnjak. Ali kad ne spava bude nervozan i onda svi budemo totalno sludjeni. Sutra prva kontrola od pedijatra za J. Imam tremu kao pred ispit. Strasno. Laku noc svima! 

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 504
13.5.2019 22:29:27   
Misha i Ljisha
Fil ja sam D do 4 i po god terala da spava.a bez pardona. Sad konacno ne moram da je teram al sad sama zaspi u kolima 😂 konacno. 

Kazem uvek u isto vreme to je kljuc. 

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 505
13.5.2019 22:33:44   
Ivanka 75
Kod nas je svojevremeno moralo da se spava. Nema ne spava joj se, mora!
Pokusala svekrva da je pusti da ne spava danju, u fazonu, ne spava joj se, ma gdе moz da se ne spava detetu od 2 god, i posle poludimo popodne, zaplice nogama,  jedva hoda, niti begde da odemo nit da podjemo. 
U zato kad mi neko kaze da dete od godinu dana ne spava danju ladno kazem spava, spava nego tine  znas da mu se spava jer te mrzi da ga uspavas. 

Trenutno znam nekoliko roditelja of toddlers koji ne spavaju danju... 

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 506
13.5.2019 23:01:54   
Rosita
Dobro veče. 

Meni se vratio stariji sin, puno sam ga poželela, pun doživljaja. Doduše, ima tu i nekih govorancija koje je poprimio, ali dobro, mora tako.
N sledeće sedmice test provokacije sa mlekom 😬😬😬. Ja sam sad u dilemi kad da primi mmr. Rezervisali smo more za 9.jul. Da li u junu, pre mora i posle testa,  ili posle mora. Jer posle mora bismo kod baba i deda i onda posao, vrtić.  Ne znam stvarno. Pri tom, on još nije prohodao, sad sam kao neka neupućena, ali je l to ima neke veze 🤔? Ne bi trebalo, ne pitah pedijatra. Ovo je za temu o mmr doduše.
Puno pozdrava svima.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 507
13.5.2019 23:05:43   
Duškić
Sta li ja zevam dok uhvatim ko sta pise ..hehe.
Laku noc!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 508
14.5.2019 7:00:43   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. Vreme uzas. Icicemo kolima do vrtica. P nije bas sretno spavao alo ne mogu da se zalim izlaze mu cetvorke. 

Rosi mozda izmedju mora i baba? Ili ta opcija nije ni moguca? 
Mozda tik pre mora. Jer se reakcija ocekuje kasnije. Ma nemam pojma ni ja nisam pametna za takve stvari. Mi sutra u 15h idemo u savetovliste. Pa cemo videti hoce li primiti treci pentaksim. Mrzim pentaksim meni je to njgora vakcina oboje od njega uvek imaju temp. A D i da ne pricam. Najstrasnije groznice

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 509
14.5.2019 7:43:14   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Napolju kisa pada. Ja cekam da me prozovu. Treba da uzmem uput za mm. Dr je na sastanku. Morace mm da izadje ako me ne primi pre nego odem na časove. Budna sam od 4. Neka nervoza me je uhvatila. Onda sam ustala, pa sam pokrila decu. Ukljucila klimu. Plus sam i dobila. Stomak me bas boli.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 510
14.5.2019 7:44:35   
Maraj
Jutro mame
Sinoć sam poludela. S sam uspavljivala preko 2 sata. Nešto je muči. Taman zaspi, krene da jauče. Prethodna noć isto takva...
Evo sad još uvek spava. A kako je na bračnom...dežuram pored...jer gospođica čim se probudi krene sama da silazi s kreveta. Pa da ne bi bilo "BUP" evo me pored nje...trckaram do dnevne da obiđem L i da što nam kafu...
Ljiso, ajd da bude sve ok sa tim pentaximom. Sećam se da si i prošli put pisala za T user posted image
Rodi gde ćete na more, jesi pisala?
Ja sinoć nađoh nešto... Al otkud znam dal to da uplatili. Nema više ni nekog izbora. Sve se prodala. A ja za divno čudo, nešto nisam zagreba na za more ove god pa valjda se zato i neckam

Direktna veza do poruke: 511
14.5.2019 8:11:12   
vonavoj
Rosi.ja sam moju pitala kad sad mmr. Kaze kasnije,kad prohoda. Moja se toga drzi,kaze u avgustu kad se vratite sa mora. Svakako cu pre vrtica dati.Maraj,deca poludela od vremena,nece da spavaju. Kaze sestra u Hr vetar nosi,jedva je dovezla auto do posla.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 512
14.5.2019 8:12:35   
Maraj

IZVORNA PORUKA: Maraj

Jutro mame
Sinoć sam poludela. S sam uspavljivala preko 2 sata. Nešto je muči. Taman zaspi, krene da jauče. Prethodna noć isto takva...
Evo sad još uvek spava. A kako je na bračnom...dežuram pored...jer gospođica čim se probudi krene sama da silazi s kreveta. Pa da ne bi bilo "BUP" evo me pored nje...trckaram do dnevne da obiđem L i da srknem kafu...
Ljiso, ajd da bude sve ok sa tim pentaximom. Sećam se da si i prošli put pisala za T user posted image
Rodi gde ćete na more, jesi pisala?
Ja sinoć nađoh nešto... Al otkud znam dal to da uplatili. Nema više ni nekog izbora. Sve se prodala. A ja za divno čudo, nešto nisam zagreba na za more ove god pa valjda se zato i neckam

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 513
14.5.2019 8:15:35   
Maraj
Ja ne znam sta sam uradila. Htela sam da uredim poruku a ne znam kako sam se samocitirala.
Nego ovaj nov tel sam radi ovaj autokorekt...Pa su mi rečenice ko kod malog deteta.
Ja pitala se da odložimo nje mada još ima vremena...odmah je počela kako im je inspekcija u dz a i jeste... tj ja sam htela ko kod L...prvo mentalnim pa mmr. Da obrnemo...Al ajd...ima vremena....

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 514
14.5.2019 8:45:54   
IvanaSK RR
Maraj,namesti u podešavanjima da nema autocorect😃Mi smo mmr primili sa godinu i tri meseca.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 515
14.5.2019 8:56:47   
Duškić
Dobro jutro. Vreme je katastrofa.
Cuvam sina , ni danas ne ode u vrtic i tako.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 516
14.5.2019 9:00:59   
vonavoj
A vidis moja prvo mmr,pa pentaxim.Duskic,sto ne ode u vrtic?Mrzim kisu. Gledam slike od prosle godine u ovo vreme,u spavacicama smo spavali..

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 517
14.5.2019 9:11:37   
Misha i Ljisha
P ce onu poslednju dozu pentaxima primiti sa dve god umesto sa godinu i po. I to mi je ok. A mmr ce svakako isto pre vrtica. 

Mi kod sveki. Deran nije kuci hteo da doruckuje ali se sad napucao kod babe za sve pare sto se kaze. Debelic moj. Joj sto voli slanine i cvaraka. Seka u vrticu. Ove nedelje imamo testiranje u skoli. U petak. Sutra mm rodj. Nesto bi valjalo napraviti. Nemam pojma sta cu. 
Ja pijem na terasi kafu i uzivam dok baba malca zabavlja. 😀 jeeee...malo oduska. Retki su mi ovakbi momenti. Kisa lije lepo odzvanja. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 518
14.5.2019 9:21:16   
Rosita
Jutro.

Hvala vama,  mozgaću još. Von, naša gleda prilično striktno do 15 m. A što kažete, najbitnije pre vrtića da dobije. Mrzim ta ograničenja oko mmr i putovanja 😬. Moja deca martovska, pa im zapada leto za mmr.
Maro, nisam pisala, Nei Pori. Ništa specijalno, ali kad uklopimo sve faktore to nam je ispalo. Idemo busom i bolje nešto bliže. Gledali smo da je ok za decu.
Ja vama ne mogu opisati koliko se N još uvek budi noću 🙁. 

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 519
14.5.2019 9:26:12   
vonavoj
Rosi,super za more,bitno da idete!Moja j je kasnila sa pentaxinom,jer je imala boginje,pa vrtic,sa 2,5 dobila..Bravo za slaninu i cvarke!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 520
14.5.2019 9:35:56   
Maraj
Mislim da sam iskljucila autokorektuser posted image
E i moja S voli slaninicu. Al cvarke joj nisam jos. Kako dajete i koje? Jel duvan ili one "obicne"
Rosi ja nasla nesto povoljnije Hanioti. Koci me to sto bi opet morali da sednemo u kola i da putujemo do plaze...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 521
14.5.2019 9:39:22   
Misha i Ljisha
Obicne cvarkw dajem. Cak mislim d su im duvan cvarci suvi. Nemam pojma nisam jos davala duvan cvarke. 
I nei Pori je ok i Hanioti. Mi jos nista nismo za more. Ko zna mozda se pokupimo i odemo bez rezervacije. Nadje se uvek nesto na licu mesta. To se kod nas nikad ne zna 😂 a mozda oteram mm u inostranstvo da radi. Treba jos da renoviramo kucu. 

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 522
14.5.2019 9:45:49   
Maraj
Joj ljiso...i mi uvek imamo nesto za po kuci... i ja sam vise za "sredjivanje" kuce a mm bi da ide na more. Nesto se poslwdnjih godina ne radujem moru,kao ranije. Otkud znam. Mozda se zato nisam ni angazovala oko nalazenja smestaja. Ja bi pre da npr zamenim prozore na terasi,ili taki nesto ,po kuci. Al valja odvesti i decu na more...
Ovde me "koci" to sto moramo obilaziti plaze kolima. Na pocetku sam rekla mm da necu to. Hocu smestaj blizu plaze. Na kraju...ne nadjosmo to.

Direktna veza do poruke: 523
14.5.2019 9:45:52   
vonavoj
Ja sam davala.obicne,mm nasao u maxi,mnogo su dobri,sitni,ja volim sitne. A slaninu nemamo domacu,pa i ne dajem. Ove godine nismo nista ostavljali..

Direktna veza do poruke: 524
14.5.2019 9:50:07   
vonavoj
Joj,ja sam za more i mm isto...valjda cele godine stres,posao,deca bas vole.i mi isto...nekako mi ako ne mogu makar to da priustim,za sta radim vise...Ah,kuca..stan..odakle..Ljisho,treba ti odmor,hahhaa,kako se nisi naradila. Joj,juce sam umrla od smeha,moja zaova se znate naradila,radila je 1godinu kod privatnika,profa engleskog,i dosta joj je za ceobzivot..kaze znas koliko sam ja radila..strasno,celu godinu je izdrzala..i sad kuka,a dezi 4 casa privatno nedeljno. Ne voli decu,to je problem..javno kaze..

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here