Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 18:09:31
|
|
|
|
pari
|
Super Ljisho!Duskic, srecan divan dan cerkici! Mi bili napolju,fino je vreme,oblacno,hladnjikavo ali nema ni vetra ni kise.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 18:35:58
|
|
|
|
Filadendronka
|
Super Ljiso! Kako je kapak malenoj?Duskic, cestitke i ovde!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 18:37:26
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kakav kapak?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 18:37:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Upadam ko padobranac...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 18:41:06
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Srecan rodjendan curici Ivanka D ima cmicak. Stavljamo obloge tople i mazemo hloramfenikolom. Procice. Evo P je gotov. Uspavljujem ga.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 18:42:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Čmičak šmičak😉 Će prođe! ❤️❤️❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 18:47:00
|
|
|
|
Filadendronka
|
Dobro je, bice to ok uskoro. IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Srecan rodjendan curici Ivanka D ima cmicak. Stavljamo obloge tople i mazemo hloramfenikolom. Procice. Evo P je gotov. Uspavljujem ga.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 19:24:53
|
|
|
|
smeško
|
Srecan rodjendan, Duskic! Bravo, Ljisho! Ma, sve sto iskace iz njihovog zamisljenog opsega je za posmatranje. Hoce da nas ukalupe. Uzivajte malo bez stresa. Pari, svaka cas_t na hrabrosti, ja se plasim i kad krenemo sa J na put od dva sata. Kupila danas pelene u DM-u. Stvarno su snizene. Teglila sam J po kisi. Vodila N na sisanje, isli u DM, Lilly, po M u vrtic, u pekaru, plasticarsku radnju po klizace za zavese. Bas smo se naset_ali sa kisobranima i J u jednoj ruci. Ali, bar sam izasla napolje, nisam vec dva dana.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 20:04:45
|
|
|
|
lesli
|
Evo jos jedne mame cije dete iskace iz kalupa. Bili danas kod fizijatra, tortikolis se navodno pogorsao, ponovo treba istezanje...Fizioterapeut ne moze da veruje. Poslednji put je bila pre praznika i kaze da je bila dobra. Ne savrsena, ali dobra, vrlo diskretno naginjala. Pari, jeste isli na Intrepid? 🙂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 20:11:28
|
|
|
|
pari
|
Lesli,uz vezbe ce sigurno biti dobro...Nismo jos iali na Intrepid jer nikako vreme da nas posluzi...u subotu bili u zoo,a u nedelju ceo dan padala kisa...tako ce biti i ovaj vikend :(
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 22:08:58
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Mamajo, je l vi još sisate? N sisa i samo proverava jesu li tu na mestu, smeje im se, mazi, majko mila valjalo bi da prestanemo, ali još nam oboma prija. Ista situacija i kod nas Rosi, ista, vidim da nije jos vreme za odvikavanje, sacekacu jos malo 😊
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 22:11:59
|
|
|
|
Filadendronka
|
Prvi put 23 meseca, sad cemo videti. Pazite li na ishranu? Ne znam sta da spremam kad navodno gotovo sve nadima i muci bebu?! :( IZVORNA PORUKA: mama Jo IZVORNA PORUKA: Rosita Mamajo, je l vi još sisate? N sisa i samo proverava jesu li tu na mestu, smeje im se, mazi, majko mila valjalo bi da prestanemo, ali još nam oboma prija. Ista situacija i kod nas Rosi, ista, vidim da nije jos vreme za odvikavanje, sacekacu jos malo 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 22:12:33
|
|
|
|
pari
|
Mene vec sat i po boli zeludac...nije me boleo ne pamtim...ne znam ni sama sta da radim,imali smo rupurut pa sam to uzela...ali nista za sad...
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 22:14:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Fil, ja odavno ne pazim na ishranu
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 22:23:03
|
|
|
|
Filadendronka
|
Mozda od stresa, promene ishrane i klime, nazeba... Probaj da zagrejes i fetus polozaj neko vreme. IZVORNA PORUKA: pari Mene vec sat i po boli zeludac...nije me boleo ne pamtim...ne znam ni sama sta da radim,imali smo rupurut pa sam to uzela...ali nista za sad...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 22:25:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Ljiso, super za vas. Duskic, srecan vam rodjendan. Bila sam veceras na redovnom ginekoloskom sistematskom. Kaze dr da sam kao devojcica. A moja kuma mi kaze da to znaci da moram vise da se trosim. Zavrsavam nesto, pa u krevet. Sve redom vas grlim.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 22:28:10
|
|
|
|
Filadendronka
|
Tek kad predjem na desktop verziju vidim tikere. ;-) Lako je tebi sa tolikom stazom u dojenju, meni tek sledi testiranje sta malcu smeta. Dok ne ustanovim, umrecu od gladi posto inace mahunarke jedem gotovo svakog dana. IZVORNA PORUKA: mama Jo Fil, ja odavno ne pazim na ishranu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 22:29:11
|
|
|
|
Filadendronka
|
Super Sanjice za ginekologa, makar za tebe lepa vest od dr. Ostale devojke laku noc. IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Dobro vece. Ljiso, super za vas. Duskic, srecan vam rodjendan. Bila sam veceras na redovnom ginekoloskom sistematskom. Kaze dr da sam kao devojcica. A moja kuma mi kaze da to znaci da moram vise da se trosim. Zavrsavam nesto, pa u krevet. Sve redom vas grlim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 22:31:59
|
|
|
|
lesli
|
Pari, soda bikarbona?A vezbe radimo vec pola godine i pun nam je kufer istih. Sad smo pricali, potrazicemo misljenje jos jednog lekara posto ima ona faze da nagne puno na jednu stranu, ali i da lepo drzi glavu. Bukvalno zavisi kakav joj dan naidje. Najvise mi je zbog tog istezanja, sada za razliku od pre vristi na istezanju, a ranije se uspavljivala dok se isteze. Takodje, istazanje nije bilo potrebno mesecima raditi, a sad odjednom treba opet... Filadendronka, ja vise ne pazim sta jedem i pijem. Videcemo kako ce to proci danas, popila sam 3 velike solje crnog caja danas i posle toga joj ispumpala mleko koje je popila pred spavanje. Ranije jesam vodila bas racuna. Prva 2-3 meseca sam zivela na supi, mesu iz supe i pire krompiru 😅
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 22:33:48
|
|
|
|
Rosita
|
Pari, probaj i čaj, baš kao što fil reče, grej stomak ali baš što više, uzmi neki šal i sl pa se opaši- stisni, diši koji minut sa dubokim udasima i sporim izdisanjem- kao u školi za trudnice. Fil, ja ne jedem ništa mlečno, ostalo jedem. Ljišo, biće dobro okce. Mamajo, znači isto. Ja bih volela da preko leta skroz prekinemo, u septembru će u vrtić. Mada je stariji sisao a pošao u vrtić, ništa mu to nije smetalo. Ali ja N uspavljujem na sisi preko dana. Napolju i u kolima sam zaspi. Ne znam koju metodu najpre da primenim za spavanje preko dana? Najbolje da ga stavim u krevetac i on legne i zaspi, da 😁.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 22:35:22
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: lesli Evo jos jedne mame cije dete iskace iz kalupa. Bili danas kod fizijatra, tortikolis se navodno pogorsao, ponovo treba istezanje...Fizioterapeut ne moze da veruje. Poslednji put je bila pre praznika i kaze da je bila dobra. Ne savrsena, ali dobra, vrlo diskretno naginjala. Lesli, u određenim periodima dolazi do pogoršanja, zato mora stalno da se prati. Ode poruka a nisam je završila. Uglavnom, do pune godine vežbe su obavezne, svakodnevno. Mi smo privatno išli i plus smo radili kod kuće. Ako se dobro sećam, u periodima bržeg rasta dođe do pogoršanja. Pogledaj sajt Centar za korektivnu gimnastiku, mi smo tu išli.
< Poruku je uredio Ana RR -- 9.5.2019 22:37:41 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 22:42:36
|
|
|
|
pari
|
Rosi,ja sam sa M imala metodu da legnem sa njim preko dana i ljuljuskam ga...nekad 5 min,nekad 1h, tako bi zaspao...a isto se uspavljivao samo u kolicima i autu...U vrticu je bolje spavao iako sam se pitala kako ce... Sad se i sa T pitam kako cu i sta cu...preko dana i dalje sisa jedno 4 puta i nocu isto...
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 22:50:19
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ode poruka, nisam kopirala, pih!!! Lesli, potrazi ti jos neko misljenje. I Jaksa je sad u porodilistu dobio istu dijagnozu i plus kriva stopala. Ne istezem ga nikako, vec ga nosam na tu stranu gde mu je navodno skracen misic i podignem mu uzglavlje kad spava na levoj strani. Tek idemo na prvu kontrolu kod pedijatra koji treba da zakaze pregled kod fizijatra. Nzm samo da li da idemo u Sokobanjsku ili IMD. Zna li neko nekog ok lekara?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 22:53:34
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,nemojbda se stedis.Lesli,ne znam da li si cula za bowen tehniku,ja sam mog M odvela 2 puta,i ona ga je istezanjem i neke tacke pipala i ispravio je glavicu..drzao je na desno,tako forsirao..dobili smo i kod kuce vezbe,tj samo levo uvo levo rame, desno rame bradom da pipa..i ja to nisam redovno ni radila..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 22:54:38
|
|
|
|
lesli
|
Mi idemo na institut. Mozda bolje da predjemo u temu...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?