Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 7.5.2019 20:11:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja sam 27og maja 2015te kupila naocare u zimskoj jakni
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 7.5.2019 20:16:08
|
|
|
|
smeško
|
Zimske ili letnje naocare?😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 7.5.2019 20:38:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro veče mi večerali, čak i ja što se inače ne dešava. Nešto smo rano ručali danas a popila sam kafu posle podne i ogladneh. Marko je pravo iz škole išao na trening, okupao se čim je došao i evo još uvek jede pojeo veliku kiflu sa pavlakom i salamom od tune i sad je tražio još jedno parče. A već je spremio lanene pločice za posle večere i traži i sladoled. Dakle ludilo a za doručak je pojeo dva jajeta, tostiran hleb i šolju jogurta pa posle toga jabuku. Danas mu je dan za jelo U petak je trebao da ide na izlet sa školom ali su im pomerili zbog vremena za sl. četvrtak a mi planirali da idemo na ručak pošto mi je rođendan. Bzvz. A sudeći po prognozi u petak će biti ok a naredna sedmica gora nego ova. Ko zna, videćemo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 7.5.2019 21:33:03
|
|
|
|
Maraj
|
S izgleda negde udarila prst. Mozda je i L klepio . Otekao joj malo u predelu korena nokta. Mislila sam prvo da joj je nokat urastao...ali nije i oko toga se isprepadah.... Zvali me za krevet. Ana, sutra stize, u plavoj boji nadam se da ce biti ok
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 7.5.2019 21:52:32
|
|
|
|
Maraj
|
Evo ga prstic od S. Ne vidi se bas dobro. Al crveno je i malo oteklo. Al ona je ok. Normalno koristi celu saku Ja nisam ni primetila. Vec moja mama, da joj je crveno meso oko nokta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 7.5.2019 22:13:23
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
O prstic mali mili. Devojcica. A mom nokti crni kao da je automehanicar 😂 svako vece ribanje. Nije strasno cim ne kuka ne brini. Moji odavno spavaju. Ja sam nocobdija. Sutra u deciju idemo. Valjda cemo brzo zavrsiti. Ivanka 2015 leto je bilo uzasno kisovito ako se dobro secam. D bila u sorcu celo leto i gumenim cizmama. A secam se 2016 da sam lozila 21.maja (ne pitajte kako se secam tacnog datuma hahah uglavnom secam se) tako da nista cudno za maj mesec. A nije ni Seve bas blesava 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 7.5.2019 22:14:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: smeško Zimske ili letnje naocare?😂 Mislis naocare u jakni 😂😂😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 7.5.2019 22:17:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja samo znam da do kraja maja nosim pre podne ili jaknu ili bez jakbe a popodne kaputić. Tek negde 20og juna po ceo dan idem u kratkim rukavima. Vecito neki sako spreman za uvece, i ne moguda nosim otvorenu obucu jer mi je u 10 uvece kad sevracam s posla hladno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 7.5.2019 23:17:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece i laku noc. Deca odavno spavaju. Ja legoh i cekam mm da gasi svetlo. Mrzi me da ustajem. Pripremam T polako za rekreativnu. Sve smo kupili. Samo jos da je spakujem. Mada, neseser sam joj spakovala.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 8.5.2019 8:20:04
|
|
|
|
jance
|
Dobro jutro. Sedim u kolima na parkingu ispred Sremske i cekam da se bebuska probudi. Budila se jutros u pola 7, reko daj da je vodim sa sobom da mm moze jos malo da odspava jer je radio do kasno a ja svakako moram do Sremske da prijavim promenu broja racuna za uplatu porodiljskog. I tako sam razvezla starije a ona usput zaspala i sad uzivam u tisini i cekam da se probudi....
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 8.5.2019 8:20:06
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,kad idu? Bas je lose vreme kao na zimovanje da idu..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 8.5.2019 8:34:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Idu 20.maja. Ne svidja mi se uopste ovo vreme. Svakako nosi debelu jaknu i prolecnu.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 8.5.2019 8:57:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sanjice, bice fino na rekreativnoj. Sami je posavetuj da se slojevito oblaci da bi mogla da se skine ako je toplo Mi kupujemo novi kofer za rekreativnu, imamo onaj mali i dva velika. A taman ce da bude srednje velicine, mali je nosila prosle godine i jedva sam u njega sve spakovala. Plus sam i u ranac trpala. Najvise prostora zauzme obuca i peskiri 😒
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 8.5.2019 9:04:47
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Mi obavili dorucak. L sam ostavila kuci. Nije mu tu njegova vaspitacica(koja radi posle podne) pa je "raspad sistema" Juce se 2 puta upiskio u vrticu. To mu se nikad desilo nije! Jos dva puta! Kod te vaspitavice na zameni. Ostavila ga u potkosulji. I ako u rancu ima 2 rezervne dukserice. A tek kad sam dosla kuci vidim da je bela potkosulja u zutim flekama, od urina. Znaci i ona je bila mokra. I tako se to susilo na njemu i ako i potkosulju rezervnu ima u rancu. Bas sam poludela. Nisam nocas nesto ni spavala. Valjda zbog toga... Ljiso ja sam 2015.bila trudna sa L. Nesnosne su vrucine bile u avgustu. Jedva sam se kretala u 8.mesecu. a vruuuuce...topila sam se
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 8.5.2019 9:12:25
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,te nedelje najavljuhu lepo vreme.Maraj i njemu reci sta ima u rancu,da zna,moja J sama pakuje taj ranac.Ja sam nesto slogi danas..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 8.5.2019 9:14:24
|
|
|
|
Maraj
|
Von promenila mu je gacice 2 puta . Stoje isto u rancu zajedno sa ostalom garderobom. A potkosulju mu nije promenila. A ni duks obukla. Jos juce nije bilo ni grejanja u vrticu...ma uzas...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 8.5.2019 9:17:10
|
|
|
|
bebilule
|
Gdje ste mame! Ja čitam svaki dan, nešto zapamtim, nešto ne Prijalo je 10 dana odmora, ali baš. Divno smo ih proveli, u druženju, igranju, odmaranju... Kod nas baš hladno, jutros sam strugala auto. Maraj, ja ne znam šta je to sa tim vašim vrtićem. Stalno nešto. Pa i ako se upiškio šta fali, dešava se. Kada su bili manji sjećam se da su svima govorile da im samo napunimo rance rezervnom garderobom. Presvuku ih od glave do pete ako se mora. Nama od danas počinje neki prijekat Rastimo uz ples. Trebala bih ići na probe 1-2 puta sedmično u vrtić da vježbamo koreografiju - bez djece za početak. Oni vježbaju dok su tamo. Ne pada mi na pamet, iskreno. Niti imam vremena, niti imam gdje ostaviti dijete. Kaže vaspitačica prebaciće mi na stik, a da dođem par puta.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 8.5.2019 9:20:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro, konačno sunce sija Moje dete danas ide u školu tek od 15h, imaju neki festival sporta pa su skraćeni časovi. Maraj, baš sam jutros pomislila na tebe i na garnituru super, čekamo sličicu Joj mica mala, ona stavlja ruke u usta pa ne smeš ništa da namažeš inače bi flogocid to sredio očas posla.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 8.5.2019 9:25:03
|
|
|
|
Ana RR
|
SAd vidim za L, Maraj.... svašta bih joj rekla, ne bi se tako završilo. Da li bi svoje dete tako ostavila? Stoka.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 8.5.2019 9:41:36
|
|
|
|
Filadendronka
|
Isto citam redovno, bas se svasta desava u zivotu jedne mame. Toliko obaveza, stresa, nerviranja, ma idi. Sanjice, nadam se da ce ti mm biti dobro i da cete to sto pre resiti. Maraj, reci vaspitacici da ima svu garderobu u rancu, ako nije primetila. Naravno izgovori to sa izvesnom dozom sarkazma. Te na zameni odmah krenu da pametuju. Prvi dan je D kaznila zato sto je rekao ruznu rec i sva vazna mi Izgovara to kad sam dosla po njega. A ja trudna, ogromna, samo se nakezim i kazem “ svaka Vam cas_t kako ste to resili”. I dodala sam da ce tek upoznati moje dete, a ona naravno nije ni svesna koliko ce tek da joj tera inat. Tako na mene reaguje kad krenem da pametujem. 😀😂 Na srecu njegove vaspitacice su se uskoro vratile i hvala Bogu na tako divnim pedagozima ko sto su one.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 8.5.2019 10:43:12
|
|
|
|
vonavoj
|
Fili,dobro kazes,svasta nam se desava..sve u svemu puno stresa.Popila sam analgin,aj da promenim lek za glavu,da vidim da li ce delovati..u medjuvremenu sam se i isplakala i tako..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 8.5.2019 10:50:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Von, šta ti je, nešto se desilo? Da znaš da bih i ja mogla malo da promenim lek, godinama već pijem naproxen.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 8.5.2019 11:12:11
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobar dan. Ja samo na brzaka da se javim. Bili kod psihologa. P je superiska. Na nivou 15mesecnog deteta. Super je. Ubacio cak u grlic od flasice neke perle 😂😂😂 ne moram vise da ga maltretiram sa onim oblicima heheh... sad mozemo da predjemo na druge stvari
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 8.5.2019 11:16:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ljisho, sto kod psihologa? Jel tosad normalna procedura ili...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 8.5.2019 11:25:22
|
|
|
|
vonavoj
|
Naproxen,prvi put cujem.Nista specijalno,nakupilo mi se obaveza,a kad ustanem sa glavoboljom nisam ni za sta..a rucak,sudovi,ves,ne mogu da cekaju..jos mali nece da spava,vec 2 puta pokusavam i nema sanse..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?