Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 21:36:55
|
|
|
|
vonavoj
|
Dao ti je pojacanje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 21:39:16
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Dao ti je pojacanje A nije me ni pitao😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 21:48:22
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: bubulence I moj sef je super, da mi i moju i svoju platu 😁. Dao mi je punomoc na racun i sve ostalo... Upravo mi je saopstio da za vikend ne kuvam, vodi me na rucak, biram gde zelim ♥️. Hahah sjajno sjajno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 21:48:27
|
|
|
|
vonavoj
|
Tako pravi sefovi rade Ps.tako je i moj ,muz Danas mi je dan pakao,ceo dan je nervozan,samo cvili,mislim da su i zubi i uvo,pun je sekreta,a nema temp..zao mi da pije antib,kad ni prosli put nisu pomogli..2 nedelje je pio,i isto je bilo..izgleda do god bali i slini,imace "upale usiju",mada po orl to nije klasicna upala.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 21:56:38
|
|
|
|
bubulence
|
Von ali ako ga boli morate kod dr po ab
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 22:01:24
|
|
|
|
vonavoj
|
Videcu,bas je danas nervozan,pregledala ga dr u ponedeljak,rekla je da ima slajm,sekret Pre tacno.mesec dana je pio 2 antib,10 dana,i na kontroli je uvce u dalje bilo zamuceno..i od onda je isto slinav,nekad vise,nekad manje.
< Poruku je uredio vonavoj -- 21.3.2019 22:02:50 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 22:53:10
|
|
|
|
Rosita
|
Svasta ste interesantno napisale. Na dobro se lako navići, tako ni zvuči i ovaj Anin posao, možda bih i radila tako nešto. Danas može ste sve online i tek će da bude, ali mene to po malo i nervira. Nedostatak svakodnevnih interakcija među ljudima doneće druge probleme... Ipak, pare su online, sve više. Najvažnije je da se čovek dobro oseća na poslu. Poznanica radi nešto slično kao Ana, nešto vezano za amazon, dobro zarađuje ali je nezadovoljna. Kaže, npr., da non stop jede 😁. Kuća joj nije asocijacija za opuštanje i td. N počeo sa ustaljenim povraćanjem od beroduala, a ne jede.. Cepao bi ceđenu pomorandžu, drugo slabo šta. Ja dremnula danas. Ne prija mi baš ni to. Uvek je to neki pomalo grozničav dremež. Kad sam neopuštena. Laku noć mame.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 23:03:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece i laku noc. Ja sam non stop u nekom spidu. Svaki dan predjem 7 km pesice. Bas sam umorna. Rosi, o tom groznicavom dremezu mi ne pricaj. Juce sam bila strasno umorna. Legnem pre druge smene i za pet minuta skocim. Bože me oprosti kao da me djavo juri. Znam da nisam jos dosta toga zavrsila i onda ne mogu mirno da spava. T mi je veceras plakala. Sofi ove nedelje ide u vrtic, pa samim tim ranije zaspi. Njoj ona fali. Kaže kako ne stižu da razgovaraju, da se igraju. Previse obaveza imam. Jao, zasto i jedna druga moraju da budu oset_ljive na mene. Mada, ni mm nije daleko od toga. Dogovorile smo se da ce sutra da se druže. Petak je i nema jurnjave. Mislila sam Sofi sutra ostavim kod kuce, ali nismo joj na vreme rekli. Njoj moras sve da najavis na vreme. Tako da otpada. Lepo spavajte.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 23:13:10
|
|
|
|
Rosita
|
Sanjice, baš je lepo što su tako vezane, za oset_ljivost znam, ima dobre ali i loše strane. Htedoh da kažem još i da mislim da i N ima problem jer nema gde da stane 😁. Ali ozbiljno. Malo je, još kad se rasture igračke... Baš razmišljam o tome. Tu je on negde. Još se nije pustio ali vari, vari. Kad se pusti biće mu siguran korak. Nemam prognozu ali svakako posle prvog rođendana.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 22.3.2019 6:39:36
|
|
|
|
mirana1
|
Bubulence, nasmeja me jutros!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 22.3.2019 7:12:45
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro mame. Nije me bilo,neki me je virus bio omlatio. Danas vodim Dodu ocnom,prodje vec godina dana od zadnje kontrole. Jeste li dobro?
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 22.3.2019 7:21:31
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro i od mene. Moje devojke porane, doduse i rano legnu ali mogle bi bar do 8 Emiiii, sta imate novo? Kako ste?
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 22.3.2019 7:24:10
|
|
|
|
emicaa
|
Mama Jo apsolutno nista novo 😁 Srecko je bez pelene,to je novo. Za manje od mjesec dana idemo za Bosnu,ja se vec sad radujem
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 22.3.2019 7:25:19
|
|
|
|
pari
|
Moji se rano probudili i ponovo zaspali,a mene kašalj zeza... Moj M je isto oset_ljiv,a volela bih da nije...
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 22.3.2019 8:19:31
|
|
|
|
mama Jo
|
Emi, pa to su super vesti, bravo za velikog decaka 😊 Super i za putovanje, valja se 😊 Rosi ti uvek nadjes tako pravu rec da opises nesto, prosto svaki tvoj post kad procitam budem u fazonu - e, tacno to sam htela da kazem 😊 Pari, bas vuces taj kasalj... verujem da te je bas izmucio
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 22.3.2019 8:21:23
|
|
|
|
lesli
|
Mene i dalje zezaju pp... Pari hvala ti jos jednom na informacijama! 🤗
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 22.3.2019 8:27:49
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Ja sam nesto osamucena, mala i ja smo bile budne od 3-5h, pila je mleko, pa se zalila da je ceskaju noge 😊 Emice, bravo za velikog momka. Bubi, prima li tm jos radnika? 😅
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 22.3.2019 8:36:15
|
|
|
|
bubulence
|
Jess sredicemo nesto preko veze 😂. Dobro jutro, moje mladje dete ostalo kod kuce, pocela je da kaslje , curi nosic, a i ovih dana ne stizemo da se mazimo koliko smo navikle♥️, pa ce preskociti vrtic danas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 22.3.2019 8:48:25
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro, mame! Emice, bravo za srećka! Bubulence, nasmejala si me, hvala ti. I ja sam čitala ovih dana, ali nešto nisam bila u raspoloženju za pisanje. M od nedelje uveče ima povišenu temperaturu. Radili ks i crp, sve ukazuje na virus. Taman smo mislili da prolazi kad je noćas počela i da kašlje. Gotovo da nismo ni spavali. Još ja dobila konjuktivitis. Užas kako smo kilave. Ja sam na Upworku u januaru radila mesec dana za neke Australijance i zaradila solidan novac, ali nikako da ponovo nađem nešto slično. Tamo ima mnogo poslodavaca koji očekuju da radiš za 3 dolara na sat. Trebalo bi verovatno mnogo više da se posvetim tome da bih našla nešto pristojno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 22.3.2019 9:36:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Milena, to je i moj problem sto nemam vremena dovoljno da se lepo posvetim tome, a osvestila sam jos jedan problem kod sebe a to je strah...bez obzira da li je online ili ne posao, sad je vec proslo 3,5 godine kako ne radim, i prosto osecam strah od te promene, od sredine, od dokazivanja i svega toga, nisam bila takva, ranije sam bila puna entuzijazma i samo sam cekala sta sve da radim, a sada mislim da me strah koci.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 22.3.2019 9:38:11
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame Ja uspavala S pa sad stavila rucak da se pece u rerni. Ruke me ubijaju. Ni jedna krema mi me pomaze. Non stop sam u kuhinji. Prčkam po serpicama z S pa peri te serpice, pa kuvaj nama rucak. Pa za L nesto....jedva cekam da se sredim i odem na posao da danem dusom. Ne znam kako bi ja to od kuce radila. Pala bi s nogu... i ovako padnem... Milena, kako noga? Jel se oslanjas svom snagom na nju? Emice za velikog decaka. Danas su mladenci, pa Pari, nek su ti sa srecom! mislim da samo ti ove god na rr "obelezavas" mladence
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 22.3.2019 10:11:48
|
|
|
|
pari
|
Hvala Maraj! Mene podset_ili svekrva i dever 😁
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 22.3.2019 10:16:57
|
|
|
|
jance
|
Dobar dan meni sad vec... Rucka ostalo jos i za danas, ali Ogi je trazio za rucak kajganu, pa je mm rekao da ce mu on napraviti. Mislim da vise nece traziti kajganu da tako kazemo, posto mm kajgana ima svega samo jaja nema. I vina i paradajza i slanine i paprike.... Bebuska spavala od pola 10 sinoc do jutros u 5, popila prakticno duplu dozu Ad mleka pa nastavila do 9. Kupali smo je sinoc pa je zbog toga ali bas je prijalo....
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 22.3.2019 10:17:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro ili dobar dan već ja sam do 9 sati već završila doručak i oprala kosu i stavila supu da se kuva... milina. Čim je sunce napolju i ja imam elana. Milena, indijci nas uništavaju, rade za pola dolara bukvalno i onda i ponuda postaje sve lošija. Pari, srećni mladenci Jess, češkaju je noge
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 22.3.2019 10:43:01
|
|
|
|
pari
|
Vredna si Ana! Hvala za mladence 😊 Iako izvlacim T sa noskom, ipak joj se jos uvek cuje nosic,kao da ima negde skroz gore...kako to resiti? Imate ideju?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?