Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 15:08:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Mama Jo, uživajte. Još malo da otopli pa ću ja da radim iz dvorišta ili na terasi. Maraj, online sajtovi za pronalaženje posla.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 15:15:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas je baš miran dan, mogla sam i da odremam
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 15:22:25
|
|
|
|
pari
|
Hahaha Ana,super! Ja sad pečem palačinke pa ću po M pa u Košutnjak ili Adu...
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 15:28:38
|
|
|
|
Maraj
|
Skapirala sam ana to Nego meni je i dalje nepojmivo da se na takav nacin zaradjuje. Ko da imam 60god... Meni je "posao" kad se obuces i "odes" da radis... zato ovo i dalje ne mogu da shvatim... al lepo zvuci Meni S i L rasturili dnevnu...L sa njegovim igrackama...a ne da da se sklone... samo gledam da S ne dohvati neke sitne delove...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 15:44:28
|
|
|
|
mirana1
|
Danas je nesto sveze, meni se drema citav dan.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 15:53:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahaa Maraj, kod nas je tako isto, ja vrlo cesto u sali kazem - U bi i prohodala ranije da ima gde da stane 😂😂
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 16:02:41
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Skapirala sam ana to Nego meni je i dalje nepojmivo da se na takav nacin zaradjuje. Ko da imam 60god... Meni je "posao" kad se obuces i "odes" da radis... zato ovo i dalje ne mogu da shvatim... al lepo zvuci Ja sam odavno van takvih poslova. Nadam se da neću više ni morati da radim na taj način. Većinu poslova danas možeš raditi online.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 16:07:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Neka nagradna igra opet..padobranaca sa po jednom recenicom. Zvuci super online posao,a ja sebe ne mogu ds zamislim,sada,kada mi svi skacu na glavu i to ne bi bilo mama radi,nego mama je kod kuce.. Kao sto i sad mama nista ne radi,kad je na porodiljskom..a ja se raspadnem na poslu mi je nekad odmor! Bila sam do firme po papire za upis u vrtic i direktor ce kao,ocekujemo kontrolu,da budes u pripravnosti..mislim se u sebi,aha kako da ne,necu spavati,cekacu tvoj ppziv..a za 8.mart je zaboravio da postojim,sve zene su dobile pare,a ja nista..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 16:20:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo da mahnem. Na preskoke vas citam. Imam puno posla i akcije. Sad isto nesto radim, pa idem po T. Posle je vodim u muzicku. Mm je od sinoc nesto bolan. Tek je sad zivnuo.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 19:25:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Joj ja isto moram priznati da mi je nepojmljivo da se obuces i odes na posao. Ja se obucem u pidzamu Isto kad je lepo vreme radila sam napolju. Sad bas ne znam da li cu jer ako ovog mog budem vodila napolje on ce svuda da se setka a moram stalno za njim. Ja bih ipak malo medj ljude. Ovo mi je vec cetvrta godina da radim od kuce i bas ono sto von kaze, cesto nije "mama radi" vec bas to "mama je kod kuce". Al dobro sve se to postigne jer kod mog sefa je bitno da je posao uradjen a ne i kada. Jedino je problem kad sa klijentima moram da radim onda je to ipak u Americko vreme. Cekam moje sa treninga. Crkoh danas. 3 casa.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 19:41:25
|
|
|
|
lesli
|
Ima li jos neko probleme sa slanjem pp? Polusavam da posaljem, ali konstantno izbacuje...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 19:46:36
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Maraj Skapirala sam ana to Nego meni je i dalje nepojmivo da se na takav nacin zaradjuje. Ko da imam 60god... Meni je "posao" kad se obuces i "odes" da radis... zato ovo i dalje ne mogu da shvatim... al lepo zvuci Ja sam odavno van takvih poslova. Nadam se da neću više ni morati da radim na taj način. Većinu poslova danas možeš raditi online. Ana, a da li mozes da zaradis od tih poslova? A da to nije 100e?Ne znam da li bih mogla da radim od kuce. Meni i sada mnogo nedostaje to da ustanem, nasminkam se i idem negde da ne mislim na kucu, ves masinu, rucak i td...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 20:01:08
|
|
|
|
jance
|
Ja sam radila od kuce. Hvala lep. To sto si kuci ne znaci da si va posla. To znaci da si uek ali uvek na radnom mestu. Posao ti je u glavi kad god pogledas komp
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 20:19:03
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Bubi Ana je zaposlena u firmi kao i jam to nisu ovi honorarni poslici sa upworka. To je bas posao. Imas radno vreme i platu. E sad Ana ima fiksnu kolko sam razumela a ja imam satnicu. Znaci koliko sati odradim tolika mi je plata.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 20:37:46
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam mojim poslom bas zadovoljna. Sama sam u kancelariji, a redovno imam sastanke tako da mi ljudi ne nedostaju, taman koliko treba. Idealno radno vreme.... Mi smo bile napolju, bas je bilo lepo. Mm dosao s posla
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 20:38:34
|
|
|
|
jess021
|
Ode mi poruka. Htedoh reci mm dosao s posla malopre.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 20:45:44
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Bubi Ana je zaposlena u firmi kao i jam to nisu ovi honorarni poslici sa upworka. To je bas posao. Imas radno vreme i platu. E sad Ana ima fiksnu kolko sam razumela a ja imam satnicu. Znaci koliko sati odradim tolika mi je plata. Tako je, radim od 9 do 17h (od 8 do 16h po UK vremenu) i imam fiksnu platu. Slobodna sam da sebi organizujem vreme kad god mi treba slobodno, kada imam obaveze i moram da izađem, da odem po Marka... šta god. Imam sreću da radim za divnu ženu koja me izuzetno ceni kao i moj rad. Primila sam dve i po plate kao novogidišnji bonus, plaćen mi je i godišnji odmor što inače nije slučaj kod takvih poslova. DA kucnem u drvo i da ne ureknem, vrlo sam zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 20:48:20
|
|
|
|
pari
|
Bas mi je drago Ana! Sigurna sam da si zasluzila takav tretman
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 21:00:32
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Bubi Ana je zaposlena u firmi kao i jam to nisu ovi honorarni poslici sa upworka. To je bas posao. Imas radno vreme i platu. E sad Ana ima fiksnu kolko sam razumela a ja imam satnicu. Znaci koliko sati odradim tolika mi je plata. Da, onda je druga prica, i fina zarada. Ana, bas mi je drago da si tako zadovoljna. Kao i jess😁. Jako je bitno da covek radi nesto sto voli...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 21:21:17
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Isto kao i Ana organizujem sebi vreme kako mi odgovara. Menk eto trenutno odgovara da uglavnom radim nocu a preko dana neke sitnice na brzaka tipa invoice-a ,downloadovanje leadsa i sl. (Sad sam kao oni IT sto ne znaju da iscitaju mejl na srpskom haaha ne znam da li sge gledali taj klip) Ima to svojih prednostj. Sef mi je poslao telefon za voip i poslao mi novi iphone koji koristim za posao (a neretko i da pustim P zvuk fena😂) ma poslao mi i termos koji drzi toplotu 6h i buster za auto. Lud covek. Isto sam jako srecna sto ga imam. Al kazem vec posle 4 godine prijalo bi mi malo da se obhcem nasminkam i odem na posao
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 21:26:14
|
|
|
|
bubulence
|
I moj sef je super, da mi i moju i svoju platu 😁. Dao mi je punomoc na racun i sve ostalo... Upravo mi je saopstio da za vikend ne kuvam, vodi me na rucak, biram gde zelim ♥️.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 21:30:23
|
|
|
|
bubulence
|
P. S. Uskoro cu da mu rodim trece dete 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 21:33:48
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: bubulence P. S. Uskoro cu da mu rodim trece dete 😂 tvoj je najbolji
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 21:35:12
|
|
|
|
vonavoj
|
Bubi,ti si luda
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 21.3.2019 21:35:17
|
|
|
|
bubulence
|
Samo jos da mi da povisicu 😁
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?