Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 11.3.2019 18:29:11
|
|
|
|
Rosita
|
Hoće li tvoj muž moći da vidi malecku? Hoće li moći doći, vi otići? Ne znam, nisam pametna, ti činiš ave šro možeš i preko svake mere. Tvoji muškarci... A oni ipak odlučuju :(
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 11.3.2019 18:29:18
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav mame. Ja bila danas sa L na kontroli u dz. Mm bio na poslu. Dosao kuci ranije. I dalje mu nije dobro...pa je sad on u dz da otvori bolovanje...ne znam...skroz nas smlatio ovaj virus... S odlepila. Samo bi da se nosa. Ne da da je spustim na pod. Odmah se dere. Naravno da ne zna da puze kad nece na pod. I ako puze puze u rikverc. Ne mogu vise da je nosam. Ne znam sta joj je. Zakacila se za mene kao čičak
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 11.3.2019 19:17:57
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. preziveli dan. Bili po papire za produzetak odneli tamo uSremsku odveli seku na trening bili u nabavci vratili se u dz po uput za danas kod neurologa jer je istekao stari vratili se kuci jeli i otisli u deciju bolnicu kod neurologa oko pola 2 cekali do pola 5. On nervozan spavamu se gladan zedan sve ponela al nece tamo, jedva ga tamo malo uspavah. I ova dr tvrdi da idemo na VEP u Tirsovu u aprilu ce nam napisati preporuku za Bg. Vratili se kuci jeli svi malo se igrali kupanje spavanje. Ja crkla. Nosaj vodaj nunaj drzi vozaj. D mi se smorila ali mi je bas bas pomogla. P je tako izmucen bio superiska iskreno. Mm bolestan. A sad...kuca posao. Crkoh. Srecom sinoc se budio samo jednom pa sam iole naspavana. Pari drzi se. Maraj to se mora odlezati ocito i mm razmislja o bolovanju. Ljubim vas
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 11.3.2019 19:18:29 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 11.3.2019 19:34:52
|
|
|
|
pari
|
Rosi,probacemo mi da odemo tamo u aprilu ili maju...On ce tesko moci da dodje...em je tek poceo,em ima strasno malo odmora...Ne znam,bas me ovo nesto "udarilo"...tesko mi je...
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 11.3.2019 19:45:13
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro vece mackice, kako ste? Ja sam sa porodicom na Zlatiboru, vreme je super, danas pada sneg, nije stao ceo dan. Pari, videcu sta si to pisala, ali ti od srca zelim da sve resite sto je bolje moguce. Moj mali je juce nesto beleo, modreo u licu, tacno sam htela da se upucam, pomislila sam da je opet krenulo neko cudo, ne znam kako bih i to prebobala sa njim.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 11.3.2019 21:50:54
|
|
|
|
Milena18
|
Veče! Voci, uživajte u Zlatiboru. I mi ćemo ići u aprilu na par dana. Pari, ne mogu ni da zamislim kako ti je. Šaljem ti jedan veliki zagrljaj. Ljišo, ti si super žena. Ja bih se raspala da treba sve to da uradim. M je danas konačno bila u vrtiću. Ja za to vreme radila od kuće, ne za moju firmu već neki poslić sa strane. Baš sam nešto umorna, večeras ću ranije na spavanje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 11.3.2019 22:13:37
|
|
|
|
vonavoj
|
Samo da mahnem,izgleda da je neki los period,planete,vreme,sta znam..svi su nesto lose raspolozeni.I ja sam bas lose,sestra je lose,ne znam ni kako da joj pomognem,depresija,mislili smo da se izvukla...Mm me standardno nervira,samo je on umoran,nista ne moze od M,kad ga cuva,a pri tom mali place non stop sa njim,jer on gleda u mob i "cuva" ga..ove dve zeljne paznje,ja se raspadam..Jedina lepa vest da mi se kuma porodila danas,stigao je Lazar,4020😉Voci,uzivajte!Pari,grlim!Ana,i mene boli isto tako..a sad pocela i oko ovulacije..ma sad me boli svaki dan..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 11.3.2019 22:17:49
|
|
|
|
pari
|
Oooo von,drzi se! Bas ti nije lako... Milena, Ljisho, von...hvala 😊
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 12.3.2019 3:04:24
|
|
|
|
Rosita
|
Ovo moje dete se budi na 15 min. Zub boli, malo i nateklo. A on, kao da zna kad da dolije ulje na vatru. Nama majkama treba svake godine ordenje dodeljivati, majke mi.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 12.3.2019 4:28:55
|
|
|
|
vonavoj
|
Joj,rosi,i natekao..stavljaj led.Ja sam 3 puta hiruski vadila..Orden budale nekad mislim da mi treba..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 12.3.2019 7:10:23
|
|
|
|
pari
|
Rosi,i kod mene isto...najduze je nocas bilo 1h...Kako ti je sad zub?
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 12.3.2019 7:28:59
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro! Mm odveo M u vrtić, a ja ću skuvati kaficu, pa da čitam nešto. Spavalo mi se još, ali nema šanse, traži da je ja obučem dok mi sedi u krilu, tako uvek radimo. A i ja uživam kad je onako toplu i mekanu ujutru držim. Rosita, jesi li bolje? Von, Pari, držite se.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 12.3.2019 8:02:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Milena,ove nedelje skidas gips? Maraj,kako ste? Maca izgleda ima stomacni. A ja sad imam zakazan razgovor za posao,sutra ultrazvuk grudi... Tacno se pitam zašto sam ovoliki baksuz.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 12.3.2019 8:03:23
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,budni smo od prije 7.Danas cuvam djecu od zaove,nadam se da ce biti dobrice. Von zao mi je zbog tvoje sestre,jel dugo ima problema sa depresijom. Milena jel jos imas gips? Maraj jel ti muz bolje?
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 12.3.2019 8:06:38
|
|
|
|
pari
|
Ivana, je l.ima ko da je pricuva?Emice,nadam se da ce biti dobre...Maraj,kako ste? Druge mame?
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 12.3.2019 8:22:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Mene je sad potkacio stomacni. Ispratila SAM T i vratila sam se u krevet. Sinoc me drugarica pita sta da radi mala povraca. Sad su u bolnici. I moja mama je sinoc povracala. Kasnije moram da ustanem i da odem na cas i imam nastavnicko. Pari, saljem ti zagrljaj. Milena, uzivaj u citanju.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 12.3.2019 8:23:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von, jel ima neke probleme?
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 12.3.2019 8:45:00
|
|
|
|
Milena18
|
Ivana, srećno na razgovoru za posao! Je l'''' u tvojoj struci? Nije ove nedelje, tek sledećeg utorka idem na kontrolu. Emice, da, još imam gips. Von, znam kako je teško, pisale smo obe o tome u drugoj temi. Da li se ona leči ili se lečila nekada? Sanjice, uzmi neki Linex ili tako nešto, da preguraš dan.
< Poruku je uredio Milena18 -- 12.3.2019 8:46:26 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 12.3.2019 9:23:30
|
|
|
|
Maslacak15
|
dobro jutro. Ja sam problem nocu skoro pa resila ali danju me i dalje izludjuje. Ne spavam ja sa njom u sobi vec duze od mesec dana nego mm. Moram i dalje da idem 1 do max dva puta jel on ne uspe uvek da je smiri samo sa vodom ali je smanjila dozivljaj. Nocas sam bila samo u 3. I manje se budi. Ali evo jutros je sisala u sedam i malocas otplaka pola sata ko kisa, trazi opet ali ja jednostavno necu. Ja u principu nisam za te metode da pustim dete da vristi ali mi se cini da ovde nema drugog resenja. Nazalost. Srecno na razgovoru Ivana. Pozdrav za sve mame.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 12.3.2019 9:26:06
|
|
|
|
vonavoj
|
Nemamo temu o depresiji,da je neko imao iskustvo. Imala je problem pre 4 god,nije imala snage da ustane,jede,dobila terapiji,pila..pa je prekinula prosle godine.. zavrsila faks,bilo joj bolje,i sad se opet povukla u sebe,ne moze da jede,otisla kod psihijatra,dobila neka 3 leka,a ti lekovi smrt,tek sad nema snage da ustane.. otvorila bolovanje,ne izlazi iz kuce,boji se da bude sama...ja mislim da je previse dokona,pa ima vremena da misli,to sto radi u skoli je kratko,mali u vrticu,posle ode kod svekijevaca,zet do 5 ne dodje sa posla..ne znam..imaju para,stan,nemaju zdravstvenih problema..i to joj je jos gore,sve je ok,a njoj nije dobro.I sad je pitanje da li da pije lekove ili ne..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 12.3.2019 9:33:35
|
|
|
|
Maslacak15
|
jaoj von to je jako tesko reci....a da promeni lekara tj potrazi jos neko misljenje. Ni ja nemam utisak da se te terapije bas prepisuju na osnovu nekih preciznih kriterijuma ali sa druge strane u slucajevima klinicke depresije sigurno da su i lekovi deo lecenja. Zato mislim da ne treba na svojoj ruku da ukidate terapiju. Naravno ako se ima utisak da joj uopste ne prija i da je kontraproduktivno ici hitno kod lekara ili traziti drugo trece misljenje. Ali ne treba raditi na svoju ruku.Verujem da ti je tesko da je gledas da pati.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 12.3.2019 9:42:06
|
|
|
|
vonavoj
|
Ne znam,prosli put je pila jedan,sad je dobila 3 leka. Nije na svoju ruku ukinula terapiju letos,po preporuci dr.A nasi psihijatri svima isto prepisuju,to me nervira..na osnovu jednog pregleda,oni paf terapiju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 12.3.2019 9:46:29
|
|
|
|
Maslacak15
|
sve se ja sa tobom slazem ali opet to su osetljive stvari i sa i bez lekova. Zato mislim da je tu najteze pronaci pravog lekara. Sigurno da bi bilo najbolje da neko radi sa njom i da ide na redovnu psihoterapiju a ne da bude samo na lekovima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 12.3.2019 9:48:19
|
|
|
|
emicaa
|
Djevojke mislim ds bi trebale otcoriti temu,da se ne zagube postovi ovde.Sad cu ja to brzinski
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 12.3.2019 9:52:16
|
|
|
|
emicaa
|
Evo je Klik
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Lista najlepših ženskih imena GRČKOG poreklaNiste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?