Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 10.3.2019 20:01:52
|
|
|
|
pari
|
Rosi, mozda je pritisak...meni je to ponekad isto bilo...a isto imam i problem sa ravnotezom...Kako si sad? Maraj,kako ste vi?
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 10.3.2019 20:15:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Rosi, isto se tako osecam. Glava me boli, povraca mi se. Sad cu da se istusiram. Prijace mi.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 10.3.2019 20:46:54
|
|
|
|
smeško
|
Probaj da udahnes malo svezeg vazduha, meni manjak kiseonika odmah izaziva vrtoglavicu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 10.3.2019 20:47:13
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. Nama je danas bilo odlicno. Meni malo radno ali sve u svemu odlicno. Sa sve decom sam ss pojavila na jednom casu 😂 sta da radim kad nema ko bi ih cuvao. Bili su sjajni. P na vrhuncu zadatka. Divan hehehe... opasan je deran al zna da se ponasa kad treba haha...ma sve mu novo pa je samo zverao. Bili do strica i strine tj do sestre moje i brata. Sjajno se proveli. Uzivali. Strina je inace pedijatrijska sestra u vrticu. Pavle ju je gledao kao hipnotisan. Inace ja griz isto pravim na vodi. Ilo npr skuvam kompot od voca pa u toj vodi pravim. Ne sladim. U principu danas je prvi put dobio nesto slatko. Pekmez. Maraj.nadam se da vas je skroz prosla temp.i da nema vise ni te 37 sa nesto. Rosi moguce da je pritisak? Jesi merila? Mene ubi levi kuk i ledja. Al to sve od P. Inace kupih danas kaiseve za prohodavanje. Lepo stavim deranu i kad budemo isli u set_nju da ne mora ni kn da se izvija a ni ja da se savijam. Uvek se set_im foliranata i ono "izgleda sasavo ali mene ledja vise ne bole"😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 10.3.2019 22:26:47
|
|
|
|
Rosita
|
Meni je bolje. Stvarno ne znam. Pritisak mi bio 110 65, to je ok za mene. Jedino što sam pojela pola crne čokolade od 80% kakaoa. Ajde da mi bude muka, ali ta slabost i vrtoglavica... Ko će znati. Nadam se da je prošlo. Imala sam jednom strašne mučnine i vrtoglavicu, nisam mogla na noge da stanem, to je bilo strašno. Nisam bila u Bg, završila sam na skeneru. Na kraju pila neki stugeron i nakon 10 dana bila normalna. Zgrozim se kad se set_im. Sanjice, ti? Laku vam noć ❤
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 10.3.2019 22:30:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I dalje mi je lose. Popila sam lek protiv glavobolje. Sad odoh u krevet sa žvakom.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 10.3.2019 22:35:13
|
|
|
|
smeško
|
Sanjice, pa umorna si i pod stresom.🙁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 11.3.2019 8:22:45
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,nije me bilo od petka.Nadam se da nisam nista bitno propustila i da ste svi dobro. Mi sml juce isli na maskare,bas smo uzivali.David nije htio ni slusalice,uopste mu nije smetala sva ona buka. Kaze T da joj je zao sto nismo prije mogli ici,kazem joj telence pa zbog tebe i nismo isli 😂 Danas opet ima ali ne mogu sama sa njih dvoje,Davida mora stalno neko na oku drzati,a moram paziti i na Doru da ne pridje preblizu
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 11.3.2019 8:48:42
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,i kod tebe hormoni?Nama kum sinoc bio do ponoci,jedva sam ustala jutros.grrrr..i mali se budio sto puta.I ja sam slogirana..Emice,a sta je to?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 11.3.2019 8:52:53
|
|
|
|
pari
|
I kod mene noć kao i uvek...više nisam ni na sat gledala... Moram do katastra sad. Kasnije ću keks da ispečem...i jedva čekam da M pokupim popodne
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 11.3.2019 9:14:15
|
|
|
|
jance
|
Jutro. Mi smo juce imali radnu akciju kuci, rusili smo staro drvece oko kuce. Toliko je poraslo da vise nemam sunca u dvoristu i ne raste trava. I gubim signal za Total TV 😆 Bebuska je juce prespavala dan... spavala je komirana sve pored motorne testere koja je konstantno radila. Generalno je bila kenjkava ceo dan. Uvece je zaspala u pola 7 i ukomurala se, verovatno na noc. Mm oko 8 kaze hajd da je budimo, probudice se u 5. Reko ti je budi ako hoces, srecno ti bilo. Ja stavljam cepove u usi i idem da kupam klince. Naravno da ju je budio, i naravno da je vristala i naravno da sam ja na kraju morala da uzvlacim situaciju. Probudio ju je i nije joj odmah dao da jede pa je pregladnela i bila nervozna pa onda nije htela da jede. Na kraju sam ja otisla u sobu, pustila zvuk ves masine na telefonu i tako je nahranila. Bila je gladna ali i previse uznemirena da bi jela. Noc je prosla ok, jedno budjenje u pola 3 sto je standard za nju. Ali kad bih je spustila u krevet onda vristi dok ne dobije dudu u usta....
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 11.3.2019 9:15:20
|
|
|
|
emicaa
|
Von idu ovako maskirani i sviraju,a sa njima idu i na traktorima i bacaju bonbone,slatkise,narandze i kad ti bace zo onda te zaspu konfetama.Poenta toga je da kao otjeraju zimu
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 11.3.2019 9:22:41
|
|
|
|
vonavoj
|
Emice,dobra foora!Joj,jance,jedno budjenje,M se do ponoci budio zilion puta,dok nisam legla,i posle u 2 pio mleko,i opet budio.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 11.3.2019 9:40:46
|
|
|
|
emicaa
|
Von jeste,samo sto je svake godine bas hladno.Juce se smjenjivala kisa i jak vjetar.Nekad i snijeg pada.Mislim poenta i jest da bude krajem zime ali mogli su i jedno pocetkom ljeta 😁 Dora je sinoc do 11 bila budna,pitala smije li malo i pustila sam je.Za 7 dana opet krece skola pa ce morati opet ranije u krevet
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 11.3.2019 9:57:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Emice, sjajno obožavala sam maškare dok smo živeli u Slavoniji Dobro jutro mnogo sam šlogirana kada Marko ide posle podne u školu. Odvalimo svi sa spavanjem a više mi prija kada ustanem ranije ili barem kada ustanem čim se probudim umesto što se razvlačim do 9. Mm sprema doručak pa posle da pijemo kafu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 11.3.2019 10:25:27
|
|
|
|
Rosita
|
Dobar dan. Ja sam valjda ok. Danas bi trebalo da vadim umnjak hirurški. Od kad sam zakazala ne čuje se kao da je u zemlju propao. N doručkovao, igra se. Emice, baš slatko! Svima pozdrav.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 11.3.2019 10:36:02
|
|
|
|
Maslacak15
|
dobro jutro. Pozdrav svima. Ja sitno brojim do povratka na posao. Jos deset dana. I jedva cekam bas bas.....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 11.3.2019 10:42:56
|
|
|
|
emicaa
|
Rosita srecno,smirio se ili ne bar ces ga se rijesit Maslacak kod vas je godina bolovanje?
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 11.3.2019 10:44:47
|
|
|
|
Maslacak15
|
Placeno da , neplaceno moze do tri ali ja to nebi uzela da Mi trostruko Plate.....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 11.3.2019 12:07:24
|
|
|
|
emicaa
|
Tri je previse 🙄 Ovde su tri mjeseca placeno 😂
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 11.3.2019 12:45:48
|
|
|
|
jance
|
Maslacak ako ces iskreno, kad su ovakvi dani i ja bih se najradije na posao vratila. Bebuska se jutros opet budila neurozna i uplakana, ali juce nije kakila pa ju je kanda to mucilo. Bila je malko raspolozenija kad je konacno kakila. Opet ima sekret u nosu, bili smo mirni cak 2 nedelje. A vristi kad joj cistim nos ko da je koljem! Pritom sam upravo skontala da sam kao najveci genije uspela da zakazem zubara u isto vreme kad i bebi UZ kukova. Pomericu zubara ali mi smesno kako sam pogodila! Moji iz racunovodstva su mi javili da mogu da mi daju potvrde o zaposlenju za vrtic i boravak u skoli posto od 1.aprila krece i upis u skolu za Kiku pa tu moram da predam i nase potvrde o zaposlenju jer kod njih u skoli ne dobijaju svi boravak, nego se rangira. A moram i bebusku da upisem u vrtic na ovom konkursu posto puni godinu dana u decembru a vec sledeceg aprila moze biti kasno.... kako imamo malo mesta u vrticima u gradu, ako ne upises na vreme iliti u mladju jaslenu, cak ni to sto je trece dete ti ne garantuje da ces se kasnije upisati. Ali mi smesno, bebuska tad nece imati ni puna 4 meseca...
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 11.3.2019 15:35:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Zašto glava mora da me boli i pred početak ciklus i pred kraj uh....
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 11.3.2019 16:39:41
|
|
|
|
pari
|
Ana 😔 mozda je i ovo vreme...mi bile napolju,smrzla sam se nesto...Maraj,kako ste? Rosi, kad ides kod zubara? Mama jo, jess...nema vas... Sanjice,kako si?Ostale mame,pozdravljam puno! Ja sam nesto bas bezveze jako ali dobro...probacu da ne mislim sad...
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 11.3.2019 18:20:42
|
|
|
|
Rosita
|
Pari, bila, evo obavila sam, pošto dojim samo paracetamol pijem, nisu mi dali ab. Brzo je bilo ali ipak hirurški pa sva ona peocedura i uputstva... Neka je otišao napolje, ko zna kad bi buknuo. Još sam oduzeta od anestezije. Drži se, pari! Mogu misliti kako je. Sve TO traje :(
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 11.3.2019 18:24:24
|
|
|
|
pari
|
Rosi,dobro da si to obavila!Traje jako...i izgleda da ce trajati do jeseni...strasno...bas sam tuzna
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?