Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 7.3.2019 15:15:13
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: smeško Anci, ti si jos dobra, ja sam par puta zaboravila da mi je M u vrticu.😂 Pa kad se presecem gede mi je dete.😂 Hahaha
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 7.3.2019 18:27:18
|
|
|
|
Rosita
|
Maraj kaže svi i dalje imaju T :(. Muž joj je kod kuće. Ona 39 :(
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 7.3.2019 18:28:14
|
|
|
|
vonavoj
|
Strasno..kakav opasan virus..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 7.3.2019 19:33:47
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. Ja danas bas bila nervozna da mi je doslo da ostavim P u lrevecu da otplace o da zaspi. A inace sam.ja jako protiv toga. Al toliko se njario danas. Jer je nervozan jer mu se spava a nece da spava. Ja nunam pevam ljubim.on se dernja. E pa majku ti tvoju nezahvalnu. Kapiram tolko se dere da me ni ne cuje dok pevam😁inace u pmsu sam ocito. Maraj i njeni su bas nagrabusili. Kako tako svi odjednom. Bar da su se redjLi jedan po jedan. Ovo je bas strasno. Nadam se da ce brzo prpci. Ali eto njenog L vec dosta muci temp. Kao i.moj P imao temp 5 dana. Ja se izvinjavam na greskama Uzela sam samsung I jako mi je velik ovaj telefon. Uzas. Jedva kuckam jednom rukom.lg je zakon. Popravicu ga majke mi. Ionako je i posle skoro 4 godine u top 10 telefona
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 7.3.2019 20:12:21
|
|
|
|
Maraj
|
Vece mame. Hvala vam sto brinete za nas. Ja snage nisam imala da uzmem tel i da vam se javim. Mm je bio u zemunskoj. Ispitali ga , nakacili na infuziju. Po svemu sudeci je kolabirao. Od virusa. Slabije je i jeo i pio. 2 puta se onesvestio. Jos je taj 2.put bio sam kuci sa S. Koliko je bio bez svesti...ne znam. S je jako plakala lada sam usla u kucu. Ma strasno. Pravi horor film. L nije imao T 2 dana. Od juce opet. S nije imala juce i evo dobila 38.4 oko 17h. Nos joj curi kao slavina. Na ovu T ne reaguju lekovi. Brufen-mista .pila sam brufen od 600mg (400+200) i nista me stika T. Obori mi T samo injekcija diklofena i budem ok nelo vreme al dans mi se T vratila nakon 4 sata pa sam dobila i injekciju novalgetola. Ne znam sta je ovo. Nikad ovako nismo bolesni bili. Ovo je jezivo koliko su virusi mutirali i koliko ne reaguju na lekove. Mi smo ranije L stavljali krompir u carape. Sad...ni to ne skida T
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 7.3.2019 20:13:30
|
|
|
|
Maraj
|
Inace danas nam je 5.dan visoke T a L je 6.dan. Ana koliko ke kod vas trajala T? Koliko dana, cime ste uspeli da skinete T?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 7.3.2019 20:15:28
|
|
|
|
vonavoj
|
Maraj,nadam se da je najgore proslo!Spavanje,sta je to? M je danas spavao 3 puta po 15min,ej,beba od 9 meseci...i to je svaki put bilo bacanje,ne spava mu se..i jos ne spava,igra se kao da je ceo dan spavao.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 7.3.2019 21:19:56
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Inace danas nam je 5.dan visoke T a L je 6.dan. Ana koliko ke kod vas trajala T? Koliko dana, cime ste uspeli da skinete T? Joj Maraj, strašno! Jeza me prođe kada pomislim kako ti je bilo kad si videla muža u nesvesti. Užas! Mm je imao puna 3 dana temperaturu 39 i samo mu je injekcija diklofena obarala. Brufen ništa. On je jedne noći bio kao u bunilu, nije mogao da se sastavi. Posle je još 3 ili 4 dana imao nižu temperaturu. Marko je prva 2 dana imao jako visoku temperaturu i njjegova krvna slika je bila najlošija. Dr se uplašio kada je video koliko su mu niski leukociti. Dugo se oporavljao tj dugo nam je trebalo da se oporavimo. Ja jedina nisam imala visoku temp (max 38.5) ali ne znam da mi je ikada bilo toliko loše. Dva dana nisam mogla glavu sa jastuka da podignem.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 7.3.2019 22:08:42
|
|
|
|
Milena18
|
Maraj, draga, mnogo mi je žao što kroz to prolazite. Stvarno vas je u posledne vreme poteralo, prvo boginje, pa sad taj prokleti grip. Nadam se da slede mirniji dani i da će vas posle ovoga virusi malo zaobići. M izgleda nedostaje vrtić. Danas poređala lutke i kao ona je Jasmina (servirka iz vrtića) i donosi im hranu. Pa je posle bila vaspitačica, vikala ih da ne rasturaju lutke ☺ U ponedeljak ćemo je verovatno odvesti, skoro da i ne kašlje više. Sanjice, kako ste vi?
< Poruku je uredio Milena18 -- 7.3.2019 22:10:01 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 7.3.2019 22:12:29
|
|
|
|
jance
|
Uuu koliko dugo jaaa ovde nisam pisalaaaa. Sad tek vidim. Prvo Maraj saljem ti ogroman zagrljaj. Preziveces i ovo. Ja sam dobila. Tacno na mesec dana. Juce mi bila tako obimna da sam uvece vec pomisljala na cu da odem na kliniku jer sam curila nenormalno. Tacno na 2 sata menjala onaj najveci ulozak. Vec se na noc smirilo potpuno, evo danas normalno. Ali to sinoc je bilo bas bas gadno. Ni ne okrenem se cestito a vec moram ulozak da menjam. Bebuska je jako kenjkava ovih dana, opet se raspala sa spavanjem uzas. Danas sam vec pocela da pucam po savovima, plakala, vikala.... pa me je mm poslao da odem da se provozam sama da dodjem sebi. Sutra ide bebuska u savetovaliste i treba da dobije Pentaxim i Sinflorix prvu dozu. Moram da se snabdem sa Paracetamolom. Davno ja to ne drzim u kuci.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 7.3.2019 22:56:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Maraj izdrzite sve ovo. Bas ste se namucili. Milena, dobro smo. Mm uzima prepisanu terapiju. Jutros je doruckovao pre nego sto je krenuo na posao sto je za njega cudno. Mora zbog lekova. Idem da se tusnem, pa da legnem. Bas sam umorna.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 8.3.2019 7:04:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobrk jutro. Jance i menk su prve menstruacije bile uzasno obilne. Ma isto kao kod tebe. Ja vec zvala dr da ga pitam sta se smatra odlivom. Paki me pocatio za osmi mart. Napunio nosu 😂 Stize mi sestra danas pa cu valjda nesto i uraditi. Srecan osmi mart mame. Mi najvise zasluzujemo da ga slavimo jer sve radimo. I ono za sta smo "predodredjene" prirodom i jos mnogo toga pride. Naravno u pmsu sam..mm je zrtva😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 8.3.2019 7:34:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Konacno ce da nam svima svane. Nece vise biti zatrpanih tema Dadosmo Sofiji sirup. One spavaju, a ja mozda produzim.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 8.3.2019 7:39:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro.Maraj,kako ste?Sanjice,kakva je situacija kod vas?Milena,izdrzi jos malo sa gipsom.Ljubim vas sve
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 8.3.2019 7:45:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana, stanje isto sto se tice mm. Pije terapija. Bojim se da mu se ne poveca jos taj kamen. Od letos je porastao.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 8.3.2019 7:47:57
|
|
|
|
pari
|
Bas zeznuto Sanjice...sta tu moze da se uradi? Ja ne znam nista povodom toga...Maraj,kako ste? Nadam se da je najgore proslo... Ja naravno nenaspavana...
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 8.3.2019 8:29:05
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro! Ja znam za neko lasersko razbijanje kamena, ali nije za sve tipove i veličine kamenja. Moja sveki je trebalo da ide na to, ali su lekari odustali jer joj je kamen u nekom položaju u kome ne oštećuje bubreg. Ivana, voziš li, kako ide? Nas dve same, ali samo kratko. Mm ima samo jedan čas danas. Nadam se da će vreme biti lepo danas, pa da ponovo idemo malo napolje.
< Poruku je uredio Milena18 -- 8.3.2019 8:31:13 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 8.3.2019 8:33:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice,nek se to što pre resi. Pari,mogu misliti kako ti je tesko tako nenaspavanoj. Milence,vozim skoro svaki dan. Tu po kraju,jos uvek nisam išla u grad,ali polako,ne zurim. Kad savladam ove moje uzbrdice skroz onda ce mi biti lakse psihicki. I dalje malo palim gume na uzbrdicama ako neko ima iza mene 😂
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 8.3.2019 9:35:48
|
|
|
|
jance
|
Jutro. Ja jutros napravila malu rokadu, nisam u 7 nahranila bebusku, spavala je, pocela da se budi kad smo odlazili pa je mm morao odmah posle nas i da je nahrani. Nije bio srecan ali me nije bilo briga. Jela je bebuska tek u 8, sad ce mi jesti u 11 ponovo a u 11 i 15 treba da smo u savetovalistu. Bice zabavno.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 8.3.2019 10:49:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro. Baš sam loše spavala. U 3 me probudila jaka glavobolja pa sam morala da popijem lek. Međutim, nije prestala da boli. Sad me malo popustila ali sam ošamućena plus me stomak boli, nikako da krene ciklus. Bljak na kvadrat. Maraj, nadam se da ste bolje. Milena, joj bzvz. Tako su i mom Marku produžili (kada je lakat nagnječio) pa je nosio duplo duže nego što su rekli. Još leto, vrućina, smorio se najstrašnije.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 8.3.2019 10:52:37
|
|
|
|
pari
|
Mene jutros bas bolela glava isto...sad malo popusta...Neko cudno vreme...najavili su i kisu predvece,uvece...mozda i to... Mi odneli male bombonjere vaspitacicama jutros...razmisljam da bih ja volela to da dobijem,pa kao eto to,mali znak paznje...iako ja nesto ne osecam ovaj praznik... Maraj kako ste?
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 8.3.2019 12:12:46
|
|
|
|
Maraj
|
Dan mame. Ja evo danas malkice bolje. S mi nocas imala T i jutros pa sam joj cepic stavila. Ne znam...ima li kraja ovom virusu/gripu... Nego secate se da sam pisala za neka "prava" i primanja koje imamo po novom zakonu. E meni sad bio postar i doneo papir u kom pise da popunim dokumentaciju i dostavim u 27.marta. Jel neko predavao? To je zakon o ostvarivanju prava na naknadu ostalih prihoda. Tako se zove. Pisala sam u temi trudnicko i porodiljsko, pa dajte neke info...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 8.3.2019 12:37:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Maraj, nadam se da ide na bolje. Dosta je bilo zaista. Ja ti ne znam ništa o tome, toga nije bilo u moje vreme
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 8.3.2019 13:47:16
|
|
|
|
jance
|
I ja prvi put cujem. Meni tek sad stiglo iz Postanske neki kao isecak da mi je odobren roditeljski i da ga mogu podici u najblizoj posti ili stedionici. Mislim se, dragi moji, to vec i podignuto i potroseno Mi bili u savetovalistu, bebuska primila Pentaxim i Sinflorix, kaze dr da ni jedna vakcina ne daje neku jaku reakciju u vidu temp nego vise kenjkanja. Ma dobice ona pola doze paracetamola na noc za svaki slucaj. I ovako je danima kenjkava. Pisacu u temi napredovanje ali nesto mi malo bebuska napredovala pravo da kazem. Pitah dr sta da radim po tom pitanju, kaze ona da beba ne izgleda neuhranjeno, stavise na nogama ima bas hurkice da potpuno izgleda zadovoljno kao beba, plus ako je zdrava i sklopi vise od 5 sati sna u nekom trenutku onda nemam brige, nije gladna. Pritom ona vec naveliko pije vise nego sto je u tabeli. Ali ja se frapirah, ni jedno dete mi ovako malo nije napredovalo cini mi se.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 8.3.2019 15:18:27
|
|
|
|
pari
|
Jance, mislim da ti je bebica skroz dobra! Ne brini... Ja vodila T napolje kao i svaki dan,uspava se uvek u kolicama...sad nije htela i na kraju pocela da place bas bas...Dosle kuci,sisala,opet plakala,pa sam je ljuljala i evo spava sad...Nesto joj nije dan,kao ni meni...Danas mi nesto bas tesko,sva sam slogirana...A niko da mi pokloni neke cokoladice da dodjem malo sebi 😉 zezam se malo...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?