|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/19 [chat]
7.3.2019 6:55:40   
Misha i Ljisha
Kod nas od ranog jutra frka. Evo cekam da se dorucak ohladi pa da nahranim bebca i D da ode sita u vrtic jer pogledah meni danasnji nista nece jesti 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 326
7.3.2019 7:22:44   
ANDJEELA
Dobro Jutro. Nadam se da cu vam se uskoro pridružiti na ovoj temi,cekam da prodje nagradna igra😀

Pratim vas, ali nisam stizala da pisem. Deca su malo porasla, pa je lakse sada. Ljiso prestao je moj S da place, tako ce i tvoj batke. Ali sad nikako da progovori, uvek neke muke sa njima. Brzo da ozdrave bolesna deca. Sanjice pisala sam ti u temi kamen u bubregu, kad stignes procitaj.Pozdrav mame! 

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 327
7.3.2019 7:33:27   
Misha i Ljisha
Andjela user posted image ovaj nece njakator ahha...Kaze mi komsa juce kako romkinje ne gledaju decu uopste a ona uvek srecna i nasmejana a ja oko ovog mog obigravam a on njakator. ali cinjenica je da ga i dalje cesto boli tiba. Imamo kontrole kod gasto i alergologa. Pa cemo videti sta dalje. Ali u svakom slucaju manje njace nego u prvih pola godine.

Decu spremih a ja nesto sad sefu na brzaka obavljala. pa sam ja jos u pidzami. Idem da jurim pa da vodimo D u vrtic

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 328
7.3.2019 7:42:11   
emicaa
Jutro
Dal sam ja jedina budala koja misli da ce se nespavati jer je raspust.David se probudio prije 7 😂 A alarm i dalje ukljucen u 8
Maraj kako ste,kako ti je muz
Ostale mame,djeca...dobro ste

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 329
7.3.2019 8:24:05   
IvanaSK RR
Dobro jutro.Maraj,kako ste,muz?Von,vi?Milena,jesi skinula gips? Kako ste ti i smizla?

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 330
7.3.2019 9:05:46   
eca89
Jutro zenice, je li se neko cuo sa Maraj? Kako li su? Bas ih je spopalo, nadam se da nije sama sa djecom. Javi se Maraj❤️!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 331
7.3.2019 9:05:55   
pari
Maraj,kako ste? Moji pre 7 ustali 😫

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 332
7.3.2019 9:10:39   
Ana RR
Dobro jutro! Maraj, nadam se da ste dobro.

Ja ne mogu da sedim koliko me bole krsta. Treba da dobijem. Samo se premeštam sa stolice na krevet.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 333
7.3.2019 9:55:00   
Sanjica26 RR
Dobro jutro!
ANDJELA prikljuci nam se. user posted image

Vratila sam se iz sela. Sto volim kad se ujutru probudim, a ono mirise na proleće.
Sad odoh do prodavnice da uzmem potrepstine za rucak.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 7.3.2019 9:56:50 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 334
7.3.2019 10:55:32   
Ana RR
Jao koliko sam se štrecnula, sad mi je loše. U sekundi mi se učinilo da je 11:50 a Marko ima časove do 11:30 user posted image pomislila sam da smo zaboravili na dete! Jao strašno.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 335
7.3.2019 11:00:46   
pari
Joj Ana, dobro je 🙂 
Ja sedim u autu jer T spava 😁

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 336
7.3.2019 11:35:35   
Milena18
Dan!

Nema Maraj, nadam se da su dobro.
Ivana, što se prehlade tiče, bolje smo obe. A što se tiče mog gipsa, evo čekam već tri sata da me prozovu. Dođe mi da se vratim kući i da ga skinem sama.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 337
7.3.2019 11:49:04   
emicaa
Anci nasmija me,sjetih se Dzejka iz Dva i po covjeka kad ga je tata zaboravip pokupiti a on stoji na pljusku i ceka 😂
Milena danas ga se rjesavas?
Ivancice jesi li se i danas vozala

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 338
7.3.2019 12:13:52   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Anci nasmija me,sjetih se Dzejka iz Dva i po covjeka kad ga je tata zaboravip pokupiti a on stoji na pljusku i ceka 😂

Ahahahaha da user posted image user posted image što je najgore jednom je mm zaboravio na vreme i zakasnio po njega user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 339
7.3.2019 13:03:40   
Rosita
Cao mame! Nema maraj, nadam se da su dobro.
Mi na licinom mestu uspavljivanje, znate već😁.
Sinoć sam zaspala uz knjigu, sjajan osećaj.
Mi ustali u 9, kompenzujemo noć.
Sad treba da se bacim na posao. 
Pozdrav mame!

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 340
7.3.2019 13:08:30   
Sanjica26 RR
Sta citas Rosi? Aj u temuuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 341
7.3.2019 13:18:32   
Rosita
Ma, sanjice, nije vredno uopste, neka lagana knjiga iz lagune, ali znas od kad nisam citala makar par stranica, zato mi je drago user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 342
7.3.2019 13:24:30   
Milena18
Evo vratih se i ipak mi nisu skinuli gips, ima otoka još uvek. Tek za 12 dana na kontrolu. Sa koleginicama sa posla se čuh, tamo je haos. Rekoh im da bih sada rado radila i prekovremeno.
Ovde je vreme divno, posle ću da siđem sa M malo u dvorište, pa ona neka se igra, a ja ću da slušam ptičice.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 343
7.3.2019 13:25:51   
bebilule
Ja u frci danas na poslu, uđoh samo da vidim ima li Maraj. Ne javlja se vidim.
Bila je priredba, bili su divni svi. Oduševljena sam i klincima i tolikom trudu i radu koji ulažu naši vaspitači. Imali su sjajne kostime sve grupe, dinara mi za to nismo dali, niti su nas smarali da tražimo i kupujemo. Samo su nam obukli djecu.

Milena, ja sam za ligamente nosila tri sedmice.

< Poruku je uredio bebilule -- 7.3.2019 13:26:59 >

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 344
7.3.2019 13:32:23   
Milena18
Bebilule, baš lepo za priredbu. Jedva čekam da i kod M krenu sa tim. Ja sam nosila 7 dana, sa tih 12 biće taman oko 3 nedelje.

Emice, kako ide privikavanje na nošu?

< Poruku je uredio Milena18 -- 7.3.2019 13:34:45 >

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 345
7.3.2019 14:06:06   
pari
Milena,drzi se,sta da radis,ako mora gips,mora...
Maraj,nadam se da ste dobro!
Ja napolju sa T...planiram kasnije po M pa opet negde napolje zajedno...

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 346
7.3.2019 14:16:20   
smeško
Pa ne stavlja se gips tek tako. Tako su i nama za M produzavali po sedam dana i dodjosmo do tri nedelje. 

Anci, ti si jos dobra, ja sam par puta zaboravila da mi je M u vrticu.😂 Pa kad se presecem gede mi je dete.😂

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 347
7.3.2019 14:28:30   
pari
Hahahaha smesko 😆 ovo je dobro!
Gledala sam malo patike na netu...nasla u dexy co.neke simpaticne,a jeftine...cerda superwings...videcu da odemo danas ili sutra da ih proba

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 348
7.3.2019 14:42:57   
vonavoj
Milena,ako mora,mora,izdrzi.Pari,a sto ne pogledas u djaku,n sportu,sport visionu,ja volim deci reebok,ima za 2500 sad u sport visionu.Crkla sam,ujutru dok skuvam rucak,T ima kontrolni,pa u 12 izadjemo,po J prvo,pa T u skolu,pa J hoce u set_nju...2.5h set_amo..ledja ne osecam.A mali nece da zaspi u kolicima,nema sile. 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 349
7.3.2019 14:46:56   
pari
E da,videla sam u sportvisionu reebok jedne nego mi za ove cerda rekla kuma da je bas zadovoljna,imaju ih njene bliznakinje...lagane,udobne i savitljive

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here