Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 5.3.2019 23:12:34
|
|
|
|
Milena18
|
Sanjice, neka ide, da vidi konačno o čemu se radi. Moj muž je isti, dok mu je ne zakažem pregled bez njegovog znanja, ne ide. M je jutros imala T, sada ne, mirno spava. Ana, radiću sve što treba, samo da dođe taj četvrtak. Laku noć vam želim!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 6.3.2019 5:20:28
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro mm ija ustali u 4 al evo on se vratio jos pola sata da odspava. Ja eto gluvarim. Nadam se da ste bolje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 6.3.2019 7:09:05
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutr Maraj kako ste?Sanjice jel Sofi bolje? Bubi kako je stomacic 😊 Pari ima li kod vas ikakvog rjesenja na vidiku? Dora i ja budne,sad cu buditi i srecka
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 6.3.2019 7:37:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Sofi i dalje ima temp. Sad smo joj dali AB. Kasnije cu sirup za obaranje temp. Jos dremka. T isto spava.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 6.3.2019 8:18:27
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutrooo,hvala Bogu,mirna noc!! U 6 pio mleko,zaksaljao se,pa malo bljucnuo i nastavio! Pu,pu,da tako ostane.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 6.3.2019 8:20:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro.Von,drago mi je sto ste bolje.Maraj,kako ste vi?Ozdravite sto pre!
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 6.3.2019 9:30:42
|
|
|
|
pari
|
Emice,kod nas jos nista novo...ko zna kad ce se nesto resiti... Ja se trudim da uzivam u njima...oni su sve blizi...igraju se sad zajedno,smeju...ona ga imitira...prosto ne mogu da verujem da bi neko mogao da uskrati sve to...zajedjicko odrastanje brata i sestre...Ali dobro,da budem pozitivna,bice sve u redu! Maraj,kako ste?Von,super da je bolje spavao...Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 6.3.2019 9:58:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro Von, bravo! Ajde i ostala deca malo da misle na svoje mame Pari, kada ćete dobiti neki odgovor? Šta se čeka sada? Moje dete je lepo spavalo noćas, nos mu nije bio zapušen. Kija čim ustane i sline mu izlete ali valjda će biti ok. Nisam ga inhalirala sinoć. Ja se od jutros smejem ovim mojim klijentima. Kako neko očekuje da napravi novac na Amazonu a jedva ume da upali kompjuter smešno mi je šta sve nekad moram da im objasnim. Šou.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 6.3.2019 10:03:16
|
|
|
|
pari
|
Jos uvek se ceka centar za socijalni rad...i dalje je sve kod njih...pa tek onda ide u sud... Ana,dobro je da je bolje! Mene pocela glava da bolucka...nije ni cudo koliko malo spavam, a aktivna sam ceo dan
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 6.3.2019 10:05:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa kako ne, Pari... premorena si.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 6.3.2019 11:15:00
|
|
|
|
smeško
|
Ja sam ustala u 9:15! 😳Mm odveo decu jutros tako da ih uopste nisam cula. Budim se a J me gleda i smeje mi se. Bas su me pustili da odmorim. Kad vidim da je Ljisha budna u 4h ne bude mi dobro.Von, mm dobio bilans stanja od knjigovodje i uplasio se. Sve je ok. Hvala ti puno! Zakazali smo mikcionu sa uz za sledeci cetvrtak. Sjajno je sto ga nece zraciti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 6.3.2019 11:28:45
|
|
|
|
vonavoj
|
Neki nematerijalni trosak mu je veliki😉M vec spava,izgleda da kad mu se spava,spava..place celo jutro.Meni poceo nos da curi...kao alergija..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 6.3.2019 11:29:33
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Haha smesko ni meni nije dobro al drzim se😁 Mi stigli sa treninga. D sam ostavila u vrticu. P malo jeo jer je bio nervozan. Evo zaspao Ja cu sad rucak. A onda neki.komp sto imam da osposobjm. A treba j lap top da popravim. Mm slomio stomakom. Nagnuo se preko lap topa i krc. I to bas naravno hp koji nas je kostao boga oca a ne ovaj lenovo. Baksuz. Von cuo malac da s3 zalis pa resio da bude malo i dobrica. Gde nam je Rosita
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 6.3.2019 11:46:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da vam se pohvalim da sam i danas vozila,malo dalje od mog naselja 😁 isla na VMC po uput. Plan mi je bio da ako nema mesta za parkiranje vratim se kuci pa sutra busom. Al sam sve zavrsila.Kad sam se vracala razmišljala da se vratim kruznim tokom,al kad sam videla guzvu,neka hvala. Skrenem desno,malcice sam ušla u kruzni tok 😂😂
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 6.3.2019 11:52:13
|
|
|
|
pari
|
Bravo Ivana! Smeško,super što si se odmorila...
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 6.3.2019 13:27:54
|
|
|
|
Rosita
|
Dobar dan! Evo nas u standardno vreme :). Ivana, bravo! Smeško, ja ne ustajem dok N ne ustane, koristim izutra, a isto me sramota kad vidim ljišu. U 9 budni, maženje, sisanje, u pola 10 ustali. U 11 doručak pa napolje. Mene bole zubi, komada 2 :(. Jedan pojma nemam zašto, osim ako ga nisu zeznuli u domu z pre godinu dana. A umnjak za hirurško vađenje, zakazah u petak. Nama je bila ok noć. Budio se i uzeo ga mm, odneo u dnevnu. To je bilo oko ponoći. Ja u 2 ustala, on spava. Jedva sam ga dočekala i pola 4 da mi isprazni mleko. I valjda smo se onda u 9 probudili, što je super. Maraj, kako ste vi? Sanjice, jel prošla T? Pozdrav.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 6.3.2019 13:41:07
|
|
|
|
bebilule
|
Kako ste mame? Ja na poslu, napravila malu pauzu i uživam uz kaficu. Danas popodne imamo tu osmomartovsku priredbu. Da li su pilići uvježbali koreografiju, vidjećemo. Ja sam budala, ali nikada nisam voljela dugo spavanje ujutru. Sad i da mogu, nikad ne prebacim 7,30 otprilike, to računam vikende. Radnim danima klasika 6. Kad bih ustala u 10 imala bih osjećaj da sam propustila pola dana, užas. Ivana Sumaheru, bravo!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 6.3.2019 13:42:07
|
|
|
|
Maraj
|
Mame ja sam trenutno u najgorem kosmaru. L se vratila T S nervozna Mm se jutros onescestio. Bila hitna. Malo se povratio da bi se malo pre opet onesvestio. Odvezna ga hitna sad u bolnicu. Ja sam ocajna. Ne znam vise sta cu , ni koga pre da gledam...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 6.3.2019 13:45:30
|
|
|
|
pari
|
Ajoj Maraj...drzi se! Dobro je da je mm otisao u bolnicu. A sad polako,jedno po jedno dete...budite svi zajedno...reci sebi da ce proci
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 6.3.2019 13:48:16
|
|
|
|
Rosita
|
Joj maraj :(. Nek ti dođu tvoji. Biće sve dobro. Javljaj.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 6.3.2019 13:50:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj,molim te,pozovi me ako nemaš pomoc. Zao mi je,mogu misliti kako se osećaš.Bebi 😃
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 6.3.2019 13:51:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj,pisi mi kad stignes, menjala sam mob i nemam tvoj broj..
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 6.3.2019 14:03:51
|
|
|
|
vonavoj
|
U bre,maraj,bas vas snaslo. Drzi se ti,moras biti jaka. Mogu misliti kad ti se tm onesvestio,sta mu bi?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 6.3.2019 14:11:54
|
|
|
|
Maraj
|
Ne znam vise sta je ovo i kakav je ovo grip.... Nocas smo imali T i mm i ja. Jutros ustali i seli u dnevnoj. On samo krenuo da koluta ocima i pao. Oduzela sam se. On se sav preznojio. Nisam mogla da ga dozovem. Bila hitna i dala mu infuziju. On odbio da ga voze. Al eto opet se posle onesvestio pa su opet dosli i odvezli ga u Zemunsku bolnicu. Pritisak mu se srozao na 100 sa 60 a pije lekove za visok krvni pritisak. S je jako nervozna od jutros. Samo place i jauce. Ima T oko 37.4 L nije imao T dva dana. Mislili smo da ga je proslo . I danas opet dobije 38 Odvezli su ga sad moji u dz. Ja sam kuci sa S Jedva cekam da se ivaj kosmar vise zavrsi...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 6.3.2019 14:20:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Au Maraj bas vas je snaslo. :( Mene je danas mm isprepadao. Otisao kod dr i ne javlja se. Deca sama. Ja u skoli. Pise mi poruku kako je sve komplikovano i ne može preko poruke. Poslao ga je na rengen. Elem, kamen je jos prisutan. I nije mu jasno kako je onaj dr rekao sve i svasta samo ono sto je trebalo da kaže nije rekao. Dobio je lekove. Za nedelju dana kontrola da vidi da li se taj kamen pomera uopste. Ako bude imao bolove da dodje odmah da mu ukljuce infuziju i da mu daju inekciju. Sofija se za sada nema temp. Nadam se da se nece vracati.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?