Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 24.12.2018 16:22:49
|
|
|
|
emicaa
|
Drzite se,da sto prije ozdrave. David ima 38.1 i nervozan je mnogo.Sad boji sa Dorom vodenim bojama pa se smirio malo a popio je i sirup.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 24.12.2018 17:05:40
|
|
|
|
Rosita
|
Devojke, puno vađ hvala, divne ste. Njemu se i dalje vraća T ali možda opšte stanje milimetrima sitnim ide na bolje. Uveden berodual, lemod, ma ne znam ni šta, svašta. Najvažnije, ekg i ultrazvuk srca odrađeni. Srce normalnih dimenzija. Malo deblji zidovi i to može biti reakcija na virus u plućima, a možda mu je uvek takvo srce. Radiće enzime vezane za srce u znaće. Kako god, to nije za terapiju, hvala Bogu. Prebačeni na pulmo. Ljubimo
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 24.12.2018 17:10:22
|
|
|
|
milicicak
|
Rosi, super sto ide na bolje! Videces, do sutra ce biti onaj stari! Ljubim puno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 24.12.2018 17:12:52
|
|
|
|
vonavoj
|
Rosi,mali koraci su najbitniji..samo da se videUh.mrtva sam..sad usla,imala roditeljski kod T,delila knjizice uciteljica,moj tata cuvao M..I ja vidim boljitak,bori se sa kasljem..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 24.12.2018 17:24:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Rosita, drago mi je sto ide ns bolje. Brzo će proći! Von i vi ste bolji Ja sam pocela da kasljem i uopšte mi se ne svidja ovaj kasalj i osećaj u grudima
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 24.12.2018 17:27:26
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Rosi super sto ste bolje. 🤗Pa rekosmo ti svi da je to zbog upale, kakva srcsna mana sada. Super ce biti malisa sutra lemod brzo deluje, pod terapijom je. Ivana leci se na vreme.Von dobro je.Emice zar i vi.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 24.12.2018 17:34:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Rosi, super. Vazno da ima pomaka. Ivana, ti kod dr. Nemoj da cekas. Ja sam u skoli. Posle idem po T u muzicku.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 24.12.2018 17:39:33
|
|
|
|
mama Jo
|
Rosi super! Junak tvoj maleni ☺ Ljubimo vas😘
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 24.12.2018 17:46:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Masnice, kako ste vi? Maraj, javi se kad dodjete. Ne znam da li cu stici kod dr, razmisljam da se sama krenem inhalirati.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 24.12.2018 17:57:38
|
|
|
|
smeško
|
Rosi, hvala sto si se javila. Dace Bog da sutra bude jos tih malih koraka. Ico, odmah kod lekara. Mi, uglavnom, misleci na decu zapostavimo sebe.Kako su ostala deca?Sanjice, kako je bilo kod Ranka? Koja je bila tema seminara? Za koji uzrast? Sutra nam napokon stizu knjige iz Lagune, narucili smo preko 10 naslova kad je bila Noc knjige. Jedva cekam! Mada su sve za decu.😂 I ja se radujem kao dete.😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 24.12.2018 18:16:18
|
|
|
|
suzi kju
|
Dan mame, rosi drago mi je da je bolje pa neka su i milimetri u pitanju.Vec za dan dva ce sva deca biti ona stara, zdrava i raspolozzena a i mi sa njima. Drzite se mame. Ja umorna dosla s posla, ovo pred novu godinu je haos, koliko ljudi svoje clanove porodice dovode i ostavljaju u bolnici nebi li oni isli negde za docek, necete verovati ali tako je. Nikada to necu razumeti, no nije za ovu temu, tek napisah, posto sam pod utiskom...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 24.12.2018 18:38:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Smesko, pisacu ti na fejs. Samo cu da napisem da je bio fenomenalan. Na lepsem seminaru nisam bila koji je koristan i za moju decu, a i za skolsku decu.
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 24.12.2018 18:43:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Nema maraj da se javi?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 24.12.2018 18:54:59
|
|
|
|
smeško
|
Vazi, Sanjice! I ja cu ti samo reci da sam bila i kod U.Petrovic i kod gospodina Rajovica. Obojica su me odusevila. Ranko ima i znanje i recnik i prostup i glas i pojavu i dikciju...a Katarina mu je kopija.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 24.12.2018 19:15:20
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju koliko ljudi svoje clanove porodice dovode i ostavljaju u bolnici nebi li oni isli negde za docek, necete verovati ali tako je. Nikada to necu razumeti, no nije za ovu temu, tek napisah, posto sam pod utiskom... Bože, zar smo toliko bezdušni postali mene je toliko potresao skorašnji članak u novinama, bakicu slepu i nepokretnu ostavili u bolnici i niko od njenih šestoro dece neće da dođe po nju srce me zabolelo. Koliko sam osetljiva na deu toliko sam i za stare i nemoćne. Tuga
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 24.12.2018 19:16:09
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Devojke, puno vađ hvala, divne ste. Njemu se i dalje vraća T ali možda opšte stanje milimetrima sitnim ide na bolje. Uveden berodual, lemod, ma ne znam ni šta, svašta. Najvažnije, ekg i ultrazvuk srca odrađeni. Srce normalnih dimenzija. Malo deblji zidovi i to može biti reakcija na virus u plućima, a možda mu je uvek takvo srce. Radiće enzime vezane za srce u znaće. Kako god, to nije za terapiju, hvala Bogu. Prebačeni na pulmo. Ljubimo Rosi samo neka ide na bolje. Srce malo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 24.12.2018 19:19:52
|
|
|
|
smeško
|
Suzi, kako mislis, ostave u bolnici?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 24.12.2018 20:15:47
|
|
|
|
vonavoj
|
M opet 38.3.. nece da pije mleko,odbio i frutolino..povratio..grrr..ubi ga ovaj kasalj i grlo ga bas boli,samo grgoce...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 24.12.2018 20:24:55
|
|
|
|
pari
|
Joj Von,vi se baš mučite ...drži se! Rosi,biće sigurno sutra bolje!
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 24.12.2018 20:32:33
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Rosi celi dan mislim na tebe a sad sam se malo i nasmejala. Veceras oko 5, ja cuvala dvoje tudje dece i dvoje svoje. Dala velikima da prave medenjake, brljali, morala im dati cak i druge carape imali su testo na carapama (mozete misliti nereda), sredila sve i oko 5 hajd moram do apoteke. Neodlozivo sto se kaze. I taman krenem svo cetvoro da spremam kad eto ti komse. Reko komso jesi voljan da bebisitiras na 10 minuta da ja trknem sama rekoh ovako cemo se samo svi mi spremati 10 minuta. Kaze komsa usudice se. I setim se rosi kojoj uvek uskacu komsije . Neka nama nasih komsija Rosita. Elem vracam se ja brzinom svetlosti jer znam ako ovaj moj krene u dreku bice haos. Ako se udari dok puzi i krene da place komsa mi vise nikad nece uskociti hehehe...I stizem i pitam komso kako je proslo. Kaze "bio je na granici" ali pregurali su. Umorila sam se kao ker. Ceo dan sam sklanjala a kuca mi izgleda kao i inace a idem i ribam. sva mi je kuca od sljokica.PRavila deca ukrase. Sta cu ajd samo nek se zabavljaju. Strpah P u krevet u 7. Sa D sam uspela i da se posvadjam oko hrane naravno. Rosi neka je tebi deran malo bolje sve ce biti brzo gotovo. Mili mali smesko. Joj micko mali. Dobro je da je srce ok. Jako sam se uplasila kad si spomenula srce. Grlim te i ljubim. Gnjavi derana, ljubakaj mu te njegove butkice debele Idem D je jos budna pa malo da se mazuljamo hihihi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 24.12.2018 20:35:48
|
|
|
|
Maraj
|
Evo i mene... Bili u dz. Sigurno 2 sata. Dz je prepun dece. Ja sa bebom u redu...ne znam kako bebe od 5 meseci nemaju prednost al ajd..nacekasmo se..S vec pred kraj bila nervoznija. Onda i ja poludela. Dr nam nista novo nije rekla. Poslušala je. Ja joj rekla da je inhaliram na berodualom i pulmikortom. Rekla mi samo da izbacim pulmikort da joj ne razbije puno sekreta. Ostavila berpdual i u cetvrtak kontrola. Eto...poludim kad se nacekam a ispade da smo dzabe isli. S kakila dans 4 put i sve slajm izbacuje. Ja sam je natavno i veceras inhalira pulmikortom Rosi super sto je bolje! Ja sam se bas uplasila i za vas i za moje dete. Standardno ispanicim... Von.... a za grlo jel.mu smes nesto, da ga me boli...apis golu...kad ona sme ..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 24.12.2018 20:42:03
|
|
|
|
vonavoj
|
Maraj,dobro je,ali sve si znala i bez dr.Vidis i moj je pun slajma,a dr mi rekla samo fizioloski..kako tako razlicito...uzas.Razmislja aerius da mu dam,da se smanji salivacija😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 24.12.2018 20:43:58
|
|
|
|
vonavoj
|
Maraj,jel ima nesto na plucima?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 24.12.2018 20:44:57
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
joj von jel smeju tako male bebe aerius? Ja nemam pojma. Boze meni D nije uopste kasljala, bar ne tako kako vi opisujete da deca kaslju. Nit je ikad kakila slajm. sta li me sve ceka sa P???? Ma i to je problem von, kao i kod Rosite. Mi ih svuda vucaramo za sobom. U vrtic sa starijima, u prodavnice, ma svuda. Nema ko da eto ostane sa njima dok mi poobavljamo. Nije to setnja na svezem vazduhu pa da kazu babe "neka prijace mu malo" vec ulazimo u legla virusa. Uzas jedan. Nadam se von da ga nece muciti kasalj nocas tako. Bas mi sve to tako strasno zvuci. Valjda ce decica sutra biti ko nova
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/18 [chat] 24.12.2018 20:49:19
|
|
|
|
milicicak
|
Meni je kriminalno sto bebe cekaju sa bolesnom decom! Ne znam gde sam vec pisala da u nasem dz bebe do 6 meseci idu u posebnu prostoriju na zdravoj strani i da ih pregleda dr koji u tom trenutku radi na bolesnoj. I to mi je nekako logicno. Mada bolje da cutim, nas leci nasa privatna dr. U dz idemo samo po vakcine i upute za bolnice i kada je bas frka panika a nasa dr nije tu. Mada nam je izabrani lekar u dz fenomenalna. Maraj, super da na plucima nema nista. I bravo za S sto tako efikasno izbacuje slajm 😃 Von, i tvoj M se bori junacki. Ana, kako je Mare?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?