Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Rodjendanski poklon 3.10.2017 11:26:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja ne znam sta da kupim Sofiji. Mada, trazila mi je barbiku. Verovatno ce to i dobiti. Biciklu i trotinet ima.
|
|
RE: Rodjendanski poklon 3.10.2017 11:53:32
|
|
|
|
Mala Elena
|
Emice, mislis na ono mini biciklo guralicu? Ili vece sa pomocnim tockicima? Verovatno ovo drugo, prvo je zapravo tricikl Pa mozes to... Meni se blizi rodjendan, dobro bi mi dosle neke patike..
|
|
|
|
RE: Rodjendanski poklon 3.10.2017 12:01:29
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Mi imamo to biciklo guralicu i to je prava stvar, meni je spasilo zivot kad idemo u setnju, prodavnicu... A sad smo za rodjus dobili tricikl, i jos uvek joj nije zanimljiv, malo joj je tesko da sama okrece pedale 😁 Ali verovatno na prolece nece ustajati sa njega 😀
|
|
|
|
RE: Rodjendanski poklon 13.10.2017 9:37:28
|
|
|
|
Mala Elena
|
Videh neku lepu plisanu igracku ( mislim da je Dizney) i nekog dinosaurusa sa svetlecim i zvucnim efektima. Prvo bih ovoj bebi sto puni godinu dana + kompletic + novac, a drugu igracku + neki duksic njenom bratu . Mislim da je to ok kombinacija. To su nam prijatelji. Oni su nama doneli po kompletic za obe curice i to je to.
|
|
|
|
RE: Rodjendanski poklon 13.10.2017 9:43:50
|
|
|
|
emicaa
|
Dragica,Dora puni 4 godine. Elena mislila sam na pravo bicikli sa pomocnim tockicima,velika je za ono
|
|
RE: Rodjendanski poklon 13.10.2017 13:01:12
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Pa da, onda sa pomocnim, za to je taman malena 😊 Mi smo otkrili u Pertiniju Macro puzzle, kao u kofercetu stoje, jako je lepo i pakovanje, ima - mora i okeni, domace i divlje zivotinje i automobili... odlicna stvar, za uzrast od 2-5 godina, moja mala od 2 godine ih obozava... nosili smo nekim drugarima za rodjua- odusevili se... kostaju oko 1000 din., nisu vise...
|
|
|
|
RE: Rodjendanski poklon 18.10.2017 0:55:56
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Trotinet sa prednja dva tocka-da li je dete od 1,5 malo za njega?
|
|
|
|
RE: Rodjendanski poklon 18.10.2017 8:43:05
|
|
|
|
Dragica Draga
|
NevenaAleksejmom - ja mislim da jeste jos malo dete... nas drugar od 2 god.je dobio sad za rodjus kaze njegova mama uopste ga ne vozi, probao - jos mu je tesko i iako im stoji u sobi za igranje ne ferma ga 😂 Ali svakako ce mu u jednom momentu biti ultra zanimljiv, po mojoj proceni sa 2,5 mozda i 3 god.tek... Tako da ti sigurno nece propasti, moze samo dugo da stoji da ga ne koristi... 😊
|
|
|
|
RE: Rodjendanski poklon 18.10.2017 8:53:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mali je sigurno za trotinet . Nije spretan joa uvek. Nama je jos uvek naj zanimljivije da guramo. Uzeli smo skoro onaj motoric plasticni sto se odguruje nogicama...obozava...eto ideje.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 18.10.2017 8:54:02 >
|
|
|
|
RE: Rodjendanski poklon 18.10.2017 8:58:13
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Jeste sa god.i po recimo i kod nas je bilo najzanimljivije taj auto/motoric na odgurivanje...
|
|
|
|
RE: Rodjendanski poklon 18.10.2017 9:02:25
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: NevenaAleksejmom Trotinet sa prednja dva tocka-da li je dete od 1,5 malo za njega? Moja P. sa 1,5g jurila trotinete po igralistu , voli da stoji na njemu a malo se i pogura.
|
|
|
|
RE: Rodjendanski poklon 18.10.2017 11:06:05
|
|
|
|
emicaa
|
po mom misljenju jest malo.Dora je imala dvije i po kad je pocela uciti da vozi.
|
|
RE: Rodjendanski poklon 18.10.2017 11:14:06
|
|
|
|
degu
|
Sta znam i meni je malo. Mi smo T za 3 rodjendan kupili trotinet.
|
|
RE: Rodjendanski poklon 18.10.2017 15:23:41
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Ako te ne mrzi da ga svaki put ti guras dok on stoji onda i nije mali 😊😊
|
|
|
|
RE: Rodjendanski poklon 18.10.2017 15:43:31
|
|
|
|
dddaca
|
Mm me bas ovih dana ubedjuje da malenoj kupimo trotinet, a ja bih da sacekamo prolece.
|
|
|
|
RE: Rodjendanski poklon 18.10.2017 15:52:03
|
|
|
|
Mala Elena
|
Zavisi i od deteta koliko ce biti zainteresovano, ali u principu se slazem sa Dragicom.
|
|
|
|
RE: Rodjendanski poklon 20.10.2017 22:50:15
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Zainteresovan je i te kako. Do te mere da po parkicu voza tudje trotinete. One sa cetiri tocka. Bas bebece. Nego sve kontam rano je jos,a i sta god mu uzmem posle tog odusevljenja sa tudjim stvarima..Odlozimo samo.
|
|
|
|
RE: Rodjendanski poklon 20.10.2017 22:51:50
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Da, to je tako normalno 😊 Sve tudje je sladje, mi imamo isti tricikl kao jedna mala u komsiluku, nas je rozi a njen ljubicasti, isti skroz, obavezno moraju da se zamene kad se srernu 😊
|
|
|
|
RE: Rodjendanski poklon 20.10.2017 22:53:26
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Moj malisa je sa godinu i po počeo da vozi trotinet. I obožava ga. Sad već super vozi.
|
|
RE: Rodjendanski poklon 20.10.2017 22:57:46
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Super! Onda ce dobiti i trotinet. Ali kao NG poklon. Do tada je ispucao sve preduslove za kupovinu novih igracaka.
|
|
|
|
RE: Rodjendanski poklon 21.10.2017 8:31:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Dragica Draga Ako te ne mrzi da ga svaki put ti guras dok on stoji onda i nije mali 😊😊 Moja je dobila za prvi rodjus al nije ga vozala sigurno do 2-3 god.
|
|
|
|
RE: Rodjendanski poklon 21.10.2017 9:20:07
|
|
|
|
emicaa
|
djevojke moje imamo i temu trotinet pa bi mogle diskusiju nastaviti tamo
|
|
RE: Rodjendanski poklon 21.10.2017 9:22:51
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Super Emice hvala! Bas mi znace iskustva jer mi je dosta bacanja para na igracke i "prevozna sredstva" koja skupljaju prasinu kod bake i deke u podrumu.
|
|
|
|
RE: Rodjendanski poklon 3.11.2018 19:29:04
|
|
|
|
emicaa
|
Evo godine je Dora rekla da bi volila imati auto hitna pomoc za barbike pa smo joj to kupili. Od zaove sinu smo kupili neki vrag za eksperimente.Nadam se da ce mu biti zanimljivo
|
|
RE: Rodjendanski poklon 24.12.2018 14:35:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Mame, da li i sta poklanjate vasoj deci za rodjendan? Da li im kupujete nesto ,,vece" da tako kazem, ili nesto tekuce sto im svakako u tom momentu treba?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?