Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 18.11.2009 15:22:02
|
|
|
|
Shishica
|
Gina, raduje me sto je tako dobro u nasoj ZR bolnici.. To je bar neka uteha kad pretpostavis sta te ceka.. Volela bi da znam samo jos kako rade prirodan porodjaj, oko sivenja i tako to... Jesi li to mozda cula?
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 19.11.2009 9:18:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Drageeeee,vidim da je izasla i moja prica,pa ko je voljan moze da procita !Pozdrav svima!!!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 19.11.2009 9:26:37
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica Drageeeee,vidim da je izasla i moja prica,pa ko je voljan moze da procita !Pozdrav svima!!! Procitala sam
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 19.11.2009 9:27:28
|
|
|
|
guppy RR
|
Upravo su izašle još dve priče: Jos malo pa mamica <-- KLIK NONA79 <-- KLIK
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 19.11.2009 9:54:45
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica Drageeeee,vidim da je izasla i moja prica,pa ko je voljan moze da procita !Pozdrav svima!!! Procitala sam je i ja i najezla se.
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 20.11.2009 0:11:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj,ja se najezih od svacije price ovde ....
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 20.11.2009 0:36:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Svaka cast na pricama! Stvarno je lepo procitati sve to!
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 20.11.2009 0:37:40 >
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 20.11.2009 0:38:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Uh...procitala sam sve price... Nedja me posebno dirnula...Zbog cele situacije u bolnici i sto je imala osecaj da je sve nekako sama uspela i uradila...Takav sam i ja utisak stekla... Uh,...uvek placem kad citam ove price...I iz straha i iz ponosa na vas devojke i na ceo nas rod i pol ... toliko me dirnu sva ta iskustva da se sva raspilavim... A nije mi svejedno, iskreno da vam kazem,.. Zapitam se: "joj, sta li mene ceka???koja od ovih ili neka nova prica" Svaka je nova a ista ja bih rekla...ne znam... nego, koje savete biste nam dale? znam da ne treba da slusamo savete ali nisam shvatila: - da li je bolje jesti ili ne jesti? - da li poneti neku vodu sa sobom ili postoji razlog sto nekima nisu davali vodu a one toliko zedne???? jooooj Svaka vam cast zene...i hvala na pricama
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 20.11.2009 7:01:01
|
|
|
|
guppy RR
|
Mila, bolje je da ne jedeš, veruj mi. Kao prvo, samo će ti biti dugotrajnije klistiranje, jer i tako sve mora van... A što se vode tiče, to je i zbog mogućnosti carskog reza. Nikad se ne zna kako priča može da završi, zato uradi ono, što savetuju lekari i što je dobro za tvoj organizam. Oni sa razlogom nama ne daju vodu, i zaista nije dobro da je piješ. Neka ti neko samo kvasi usne gazom ...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 20.11.2009 8:13:22
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ali ponesi u torbi plazmu ili tako nešto, i vodu, jer se može desiti da se porodiš u sred noći, kao ja, pa budeš gladna, žedna...
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 20.11.2009 10:04:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Draga OTI,mislim da je stvarno bolje da ne jedes i ne pijes...Meni je bilo strasno jer su mi bolovi poceli par sati posle rucka,a ne jedoh u medjuvremenu...imala sam i dan pre retku stolicu-sam organizam je poceo da se priprema i prazni,tako da sam vrlo malo imala da izbacim klistiranjem!Savet je-ne jedi !I iskreno posle porodjaja sam se jedva nakanila da jedem,samo sam pila jer sam bila uuuuuuuuuuzasno zedna.Za sve dane provedene u porodilistu sam pojela jedno pakovanje plazme od 150g...eto toliko sto se tice jela i pica !A sto se tice ovih nasih prica svaka je u sustini ista,ali sve to razlicito dozivimo i prenesemo i naravno prezivimo
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 20.11.2009 10:08:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Oti Iako vecini zena nije potrebno, moj savet ti je da poneses sa sobom gazu i flasicu vode, za slucaj da treba sama da kvasis usta. Ja nisam znala da necu smeti da pijem vode. I obavezno se obrij kod kuce.
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.11.2009 14:22:28
|
|
|
|
guppy RR
|
Didy je poslala svoju priču KLIK OVDE Didy majku mu... rasplakala sam se ko malo dete
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.11.2009 14:30:37
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Didy je poslala svoju priču KLIK OVDE Didy majku mu... rasplakala sam se ko malo dete didy
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.11.2009 14:32:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Didy
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.11.2009 14:41:00
|
|
|
|
Dudu25
|
Didy i ja sam i to na posao
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.11.2009 14:49:31
|
|
|
|
magnetic
|
Didy jako mi je zao sto si imala tako ruzno iskustvo Ali ti se beskrajno divim,ja bih verovatno sve to preplakala
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.11.2009 14:58:18
|
|
|
|
Lu
|
Uf Didy Ali prošlo je...neko je se već pobrinuo da se sve završi dobro
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.11.2009 15:05:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Didy Prokleta Betanija!!!!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.11.2009 15:16:27
|
|
|
|
lelaigor
|
Didy, rasplakala sam se.... Malo me strah da idem da se porodim tamo...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.11.2009 15:26:51
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Joj Didy ti si preko pakla presla, rasplakala me je tvoja prica. Bitno da je sada sve u redu i da imas tvog andzela pored sebe. Ja bi volela da svako se porodi lako kao ja, bez nikakvih komplikacija i lako kao pero.
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.11.2009 15:35:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Uh, Didy, duso, e sad se nadam da si u glavi sve to prevazisla i da uzivas sa svojom bebicom...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.11.2009 15:58:57
|
|
|
|
Shishica
|
Didy, je*o im ja mater!!! Sreca pa te Bog pogledao i poslao tu poznanicu.. Ljubim... Cuvaj malog andjela..
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.11.2009 16:50:27
|
|
|
|
anajid
|
Didy,rasplakala si me,jaooooo!Bas mi je zao sto si imala tako ruzno iskustvo!Trebalo bi da se prema nama ophode kao prema kraljicama,mi donosimo decu na svet,sramota!Joj da sam neko i nesto....kakvu bih cistku napravila,sve bi perje letelo!Uzivaj u svojoj dragoj bebici!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.11.2009 17:21:14
|
|
|
|
*Alexx*
|
Didy, to je strašno. Moju prijateljicu su celu noć pustili da trpi kontrakcije, a ženi u kartonu piše da je za carski rez. Pustili je, nisu je gledali, rekli su joj da čeka jutro da dođe njen doktor. Ma jedva da su joj i epidural dali. Ovaj se onesvestio kad je video ujutro šta se dešava. Porodili su je za pola sata. Pri tom je prekoračila termin za nedelju dana. Šta je tim ljudima u glavi? Kako ih nije strah da će im se to vratiti u životu? Pa to su životi u pitanju, bebe...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?