Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.12.2009 23:05:52
|
|
|
|
buhla
|
eugi
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 3.12.2009 0:18:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Guppy,mene link ne vodi do price Eugi nego do clanka o novom nacinu vest.oplodnje...Nema veze, naci cu...nego da znas...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 3.12.2009 0:33:44
|
|
|
|
Anoniman
|
devojke ja ne mogu da nadjem eugi pricu...ni sa linkom od guppy ni peske
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 3.12.2009 1:30:30
|
|
|
|
Anoniman
|
pa bila je tamo,ja sam je procitala al sad je nema!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 3.12.2009 9:33:56
|
|
|
|
guppy RR
|
Da, nešto čudno se desilo. Proveriću.
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 7.12.2009 12:22:22
|
|
|
|
Trcosava
|
evo...žvrljnuh i ja par redova
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 7.12.2009 12:24:45
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava evo...žvrljnuh i ja par redova Idem da citam Ali nema je...kada ce biti objavljena??
< Poruku je uredio Mari86 -- 7.12.2009 12:26:11 >
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 7.12.2009 12:30:49
|
|
|
|
buhla
|
e pa to gruppy treba prvo da sredi, pa da postavi! Super trco, jedva čekam da pročitam!
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 13.12.2009 17:35:44
|
|
|
|
guppy RR
|
Eugenija, primi moje lično izvinjenje što je tvoja priča nestala sa portala. LIČNO sam je vratila danas Eugenijina priča - ponovo.
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 13.12.2009 17:46:00
|
|
|
|
guppy RR
|
I priča naše drage Trcosave <-- KLIK Ja samo čitam i plačem
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 13.12.2009 18:15:31
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR I priča naše drage Trcosave <-- KLIK Ja samo čitam i plačem Aj ti što plačeš (i ja plačem kad čitam tuđe) nego što se jopet isplakah na sopstvenu priču Hmm.. čitam i mislim da imam mnoogoo ''Ajde i međuvremenu'' Poljupček za Guppyku
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 13.12.2009 18:25:20
|
|
|
|
guppy RR
|
mila moja
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 13.12.2009 18:44:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Trćo!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 13.12.2009 19:18:59
|
|
|
|
Trcosava
|
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 14.12.2009 0:14:16
|
|
|
|
sneza24
|
Trco bre rasplaka me
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 14.12.2009 0:24:37
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Eugenija, primi moje lično izvinjenje što je tvoja priča nestala sa portala. LIČNO sam je vratila danas Eugenijina priča - ponovo. Ljubim te ličnu
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 14.12.2009 11:40:32
|
|
|
|
*Alexx*
|
Auuu, šta ti je žensko "Svi doktori kažu da sam imala težak porod, meni i ne izgleda toliko strašan, da nema rane posle porođaja - ne bih ni znala da sam se porađala." Svaki put kad čitam nečiju priču, krenu mi suze... A meni se moj porođaj činio najtežim
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 14.12.2009 12:30:05
|
|
|
|
buhla
|
Jaoj, bre, Trćo, (skrivam se iza monitora, da sestra ne vidi kako plačem)
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 15.12.2009 13:27:25
|
|
|
|
Mari86
|
Joj devojke....Vi ste moji heroji...najveci na svetu!!
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 15.12.2009 13:33:51
|
|
|
|
Rivana
|
zene su najveci heroji
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 15.12.2009 13:49:10
|
|
|
|
Anoniman
|
U sunce ti... Procitala i Eugi i Tashu... Uh, ebem ti...Eugi me nasmejala (to je njen duh) a Tasha me ubi...placem i sad kao kisa... O boze!!!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 15.12.2009 13:52:50
|
|
|
|
sephora
|
ja sam malo priglupa pa nikako ne mogu da skapiram kako, odnosno, gde mogu da pročitam priče i da napišem svoje...nešto mi nikako ne ide...ne znam gde mogu da otvorim priče...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 15.12.2009 13:54:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Dodala sam dve porođajne priče: Hvala vam puno, cy3a i Alexx !! Porođajne priče <-- KLIK
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 15.12.2009 13:56:11
|
|
|
|
Anoniman
|
OTI, draga, zašto si plakala na moju priču. Ja imam lepa sećanja na porođaj.
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 15.12.2009 13:58:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Cuti Tasha jos nisam prestala... ma ne placem sto ti je bilo tesko nego ne znam...Sve to...I tvoj muz pored tebe, i beba sto ne place pa place, pa zamotuljak, pa stiskanje ruke tm...sve!!! Puknem na sve to.,..sve imam u glavi i raznezim se... I onda eto... Joj, tvoja me bas potresla i tvoju zelim da pokazem muzu (mada sam stvarno izbegavala da mu pricam o tome jer je on osetljiv malo po tom pitanju...) Ako se ne ljutis, tvoju bih mu pokazala.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?