Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 29.10.2017 7:20:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni stvarno smeta ovo pomeranje sata.
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 29.10.2017 7:42:24
|
|
|
|
Mala Elena
|
Zbuniste me, jel pomeren unazad ili unapred ? Sa 3 na 2 ili 3 na 4?
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 29.10.2017 7:49:17
|
|
|
|
Duškić
|
I meni..i smeta i nervira
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 29.10.2017 8:03:10
|
|
|
|
Mala Elena
|
Skontala sam, zezam se malo.. Meni je taj dan malo neobican ali od sutra je vec bolje.
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 29.10.2017 11:01:51
|
|
|
|
nata11
|
Potpuno mi je isto samo sto danas ranije spremam rucak
|
RE: Zimsko racunanje vremena 29.10.2017 15:59:18
|
|
|
|
dddaca
|
Evo, kod nas danas sve kasni. Kasnili su tata i cera na rucak, pa smo zakasnili i sa spavanjem, pa nije htela da se uspava i onda sam ja odustala. Jer celi dan uporedjujem sa starim vremenom. I rekoh, ako mi u 3.30 po novom zaspi, to je vec 4.30 po starom, sta ce mi nocas raditi? Jutros naravno budjenje u 7. Nadam se da cemo to polako uspeti da pomerimo
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 29.10.2017 16:53:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj i ja se uvek zbunim kad se promeni sat... po novom je ovoliko znaci po starom toliko, ajde onda da spavamo tada... uvek mi treba par dana da se naviknem...
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 29.10.2017 16:59:59
|
|
|
|
Mala Elena
|
Moje se krenule uspavljivati isto kasnije danas, jedna zaspala.u 3, sad sam je budila da ne bi nocas pravile drustvo sovicama.
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 29.10.2017 18:01:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cele nedelje znam za pomeranje i jutros se pogubim
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 30.10.2017 7:44:44
|
|
|
|
emicaa
|
ja nisam imala pojma da se pomjera.Ustala sam u 8,dva puta se provrtila pi stanu kad ono pola 11.Bas sam se bila pogubila.Onda me mm prosvjetlio
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 30.10.2017 11:41:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emi, zar ti se automatski ne pomera sat na mobilnom?
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 3.10.2018 6:11:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kad se pomera sat? Ja kad ustanem mrkli mrak mislom da je vreme 🤣🤣I da li ce uopste biti toga...nesto se pricalo da ce ukinuti to pomeranje.
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 3.10.2018 7:42:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mislim da je poslednji vikend u oktobru.
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 3.10.2018 8:00:36
|
|
|
|
emicaa
|
Anck mislim da bi ovo trebalo zadnje pomjeranje.Prije par dana je pricao o tome,ali nisam sigurna dal sam ga dobro cula.
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 3.10.2018 8:25:51
|
|
|
|
bebilule
|
Ne zna se još za koje ćemo se računanje opredijeliti - zimsko ili ljetno. Zavisno od toga, sat ćemo pomjerati još dva ili tri puta.
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 3.10.2018 11:18:11
|
|
|
|
emicaa
|
E to sam cula da se jos nisu odlucili koje da zadrze.
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 5.10.2018 19:49:13
|
|
|
|
bikicaV
|
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 5.10.2018 22:02:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR E to sam cula da se jos nisu odlucili koje da zadrze. Nek se nadju na sredini
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 5.10.2018 22:26:57
|
|
|
|
emicaa
|
Ma nek rade sta hoce,samo da prestanu sa glupiranjem.Meni je strasna glupost to pomjeranje 🙄
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 27.10.2018 20:40:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Noćas pomeranje sata :)
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 27.10.2018 21:33:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Sat vremena duzeg spavanja...
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 27.10.2018 21:59:40
|
|
|
|
Dora89
|
Osim ako imate bebu. Onda ništa. 😋😆
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 28.10.2018 2:54:09
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Dora89 Osim ako imate bebu. Onda ništa. 😋😆 Upravo to!
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 28.10.2018 5:13:33
|
|
|
|
jess021
|
Ne morate imati bebu, M ima 2 godine pa evo ne spavamo od 4h😆
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 28.10.2018 6:38:22
|
|
|
|
vonavoj
|
Jess,a kad legne😁
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?