Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 23.10.2018 21:55:27
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Zene moje danas 2 dan posle aspiracije je poceo da me boli jajnik i noga na toj strane a i grudi, sta moze da se desava?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 24.10.2018 9:26:25
|
|
|
|
nata11
|
Meni je tako posle svake aspiracije. Kako su te boli onolikim iglama nije ni cudo.
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 24.10.2018 9:29:20
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Mene nisu skroz ni uspavani bila sam budna pricala sa njima i sve sam oset_ila, nije bilo strasno, uplašila sam se da cu dobiti zato sam pitala jer me ne bole grudi nego bradavice sto je cudno i noga mi se koci kao da folikul jos rastu😕
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 24.10.2018 9:40:12
|
|
|
|
nata11
|
Zaboravih da dodam da me grudi bole od stop inekcije. A noga moze biti i od lezanja i ai psiha. Odmaraj.
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 24.10.2018 10:13:39
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: vojvodjanka87 Mene nisu skroz ni uspavani bila sam budna pricala sa njima i sve sam oset_ila No comment
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 24.10.2018 10:18:30
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Nato pretpostavljam da su se uplasili za mene pa me zbog toga nisu ni uspavali skroz, kad su culi svu moju istoriju, izliv krvi na mozak dva puta, jedno otvaranje glave, jedan gama noz, nekoliko puta angiografije u anesteziji, laparatomija i ja bi se skenjala da sam dr... Uz sve to jos imam malformate u glavi.... Nisu me jos uvek zvali kontam da nesto ne valja dosad bi me zvali, nadam se da me mali embrioni cekaju sutra 🙂
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 24.10.2018 12:37:43
|
|
|
|
nata11
|
A nisam znala za sve to. Onda ima logike. Sigurno ce ti se javiti ne brini, bebice rastu. Navijam
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 24.10.2018 13:39:58
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Hvala Nato sutra idem da mi vrate 1 ili dva u zavisnosti sta je uspelo da dogura ja se nadam najboljem javicu se sutra🙂
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 24.10.2018 18:34:28
|
|
|
|
Ksenix
|
Vojvodjanka, srećno sutra.. navijam iz sve snage! Ja sutra na UZ.. uzbudljivo..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 24.10.2018 18:51:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Vojvođanka, zaslužila si svu sreću, toliko si toga prošla i nisi odustala, baš si borac, jako, jako navijam!!! Ksenix, da nam i ti sutra javiš lepe vesti :) Nato, šta kažu na klinici za betu?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 24.10.2018 19:26:24
|
|
|
|
nata11
|
Ovu danasnju nisam ni stigla da javim Znaju prethodnu i ocekuju me na UZ za 2 nedelje.
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 24.10.2018 19:33:08
|
|
|
|
Ksenix
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Ovu danasnju nisam ni stigla da javim Znaju prethodnu i ocekuju me na UZ za 2 nedelje. Nato, šta sam to propustila? Kolike su bete? Čestitaaam!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 24.10.2018 19:39:13
|
|
|
|
Ksenix
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Ovu danasnju nisam ni stigla da javim Znaju prethodnu i ocekuju me na UZ za 2 nedelje. Videla sam sad.. pa, bravo, bravo za toliku betu! Biće sve kako treba!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 24.10.2018 19:50:21
|
|
|
|
Maslacak15
|
Hej nato nema garancije na osnovu visine bete ali sobzirom da znamo da su vratili vise embriona zanima me bas sta ce biti na prebrojavanju kazes 3 su vratili? Ajde da ti pozelim blizance, trojke su malo heavy prica. Ne treba preterivati Decak i devojcica i taman lepo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 24.10.2018 20:09:01
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Vojvođanka, zaslužila si svu sreću, toliko si toga prošla i nisi odustala, baš si borac, jako, jako navijam!!! Ksenix, da nam i ti sutra javiš lepe vesti :) Nato, šta kažu na klinici za betu? Hvala Dunja, Nato devojke svi smo mi borci i svi se borimo za isto... Nato pa nisam ni znala za tvoju betu čestitam to je divno 😍😍
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 25.10.2018 14:21:36
|
|
|
|
Ksenix
|
Bili na UZ.. sve je pod konac, hvala Bogu Sad smo 6+1.. kad sam čula otkucaje, skroz sam se rastočila Kaže dr. da ne preterujem sa vinom.. umrla sam od smeha! Nato, kad je tvoj UZ? Hvala svima na podršci.. divne ste..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 25.10.2018 14:37:08
|
|
|
|
jess021
|
Ksenix, divno, cestitam! Otkud je spomenuo vino?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 25.10.2018 14:46:16
|
|
|
|
dunja RR
|
Ksenix, divno, predivno, bravo trudničice, ajde sad u trudničkim temama da nam se pridružiš
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 25.10.2018 14:46:34
|
|
|
|
Ksenix
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ksenix, divno, cestitam! Otkud je spomenuo vino? Hvala! Ma, našalio se.. kaže, vino može da izazove kontrakcije..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 25.10.2018 14:52:25
|
|
|
|
Ksenix
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ksenix, divno, predivno, bravo trudničice, ajde sad u trudničkim temama da nam se pridružiš Hvala! Eto me, konačno.. rado ću vam se pridružiti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 25.10.2018 17:11:45
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Ksenix cestitam od ❤️😍... Ja danas odradila transfer obe jajne celije se lepo formirale i obe mi vracene, sad samo cekanje ostaje🙂
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 25.10.2018 19:03:32
|
|
|
|
dunja RR
|
Bravo Vojvođanka, dva borca su to, na mamu! Navijamo da nam se što pre pridružiš u trudničkim temama
< Poruku je uredio dunja RR -- 25.10.2018 19:04:21 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 26.10.2018 5:43:39
|
|
|
|
lesli
|
Oooo, ovde uzbudljivo!Ksenix cestitam za ❤️!Vojvodjanka, navijamo za tebe i iscekujemo prebrojavanje kod Nate 😊 Sto volim ovu temu, pogotovo kad se stvari ovako lepo odvijaju 😊😊😊
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 26.10.2018 7:28:15
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Bravo Vojvođanka, dva borca su to, na mamu! Navijamo da nam se što pre pridružiš u trudničkim temama Dunja hvala Lesli
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 26.10.2018 7:29:08
|
|
|
|
Maraj
|
Vojvodjanka navijamo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.