Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 15.10.2018 8:37:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Drzim pesnice da bude dobar danas 😘
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 15.10.2018 8:54:31
|
|
|
|
smeško
|
Dobro jutro!N sam poslala u skolu, M je ostao kod kuce zbog kaslja. Raširila sam ves, idem da dojim J.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 15.10.2018 9:27:12
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,ovog vikenda nisam virkala pa sam neupucena. Nadam ste da ste svi zdravo. David i ja sad doruckovali,Dora je u skoli.Jedva je ustal u 7. David je juce pso na igralistu,strasno izgleda.Rasjeko je iznad usne a ogulio nos i celo 🙄
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 15.10.2018 9:28:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, jel ga mnogo boli?
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 15.10.2018 9:34:07
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana ne boli,ali kad jede i umaze se bas je borba da ocistim.Vjerovatno ga tad boli ili se boji da cu povrijedit.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 15.10.2018 9:36:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa da, boli ga i dodir
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 15.10.2018 9:46:30
|
|
|
|
Duškić
|
Joj, boli nego sta. Ja moje odvela u vrtic, sad da sredim malo haos od vikenda. Posle jurim do grada da uzmem poklon i na rodj.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 15.10.2018 9:55:33
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Ja doruckujem. Vikend nam je bio super, svasta smo nesto radili. Njih dve u vrticu, sve po starom. Emice, macak mali, bas mi ga je zao
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 15.10.2018 10:02:24
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro i od mene. Vikend akcija. Super vrijeme, super raspoloženje. Joj Emice . Iz mog iskustva, to na nosu najsporije prolazi, još kad sline...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 15.10.2018 10:06:49
|
|
|
|
smeško
|
Emice, boli. Ispod nosa i u ustima je najgore, gotovo sva hrana iritira, sline, pljuvacka. Sunce malo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 15.10.2018 10:38:06
|
|
|
|
pari
|
Meni vikend proleteo. Od subote me stomak boli,izgleda je virus. M mi otisao u subotu na more,zvali su me danas da ga vidim malo 😊 bas sam bila tuzna u subotu sto ga necu videti 11 dana...luda sam stvarno...ne smem tako da reagujem.Posle smo isli u valjevo kod svekrve. Prvi put smo spavali van kuce sa T. Proslo je ok. Mnogo mi se cesto budi...nekad i na svakih sat vremena. Bas malo spavam. Nesto mi cudno T sisa poslednjih par dana. Kao da se nervira dok sisa pred kraj. Pomislila sam sta ako nemam mleka dovoljno...a to ne mogu da znam...
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 15.10.2018 10:45:00
|
|
|
|
Maraj
|
Dan mame. Ja ne stajem od jutros Prala kosu , peglala, kuvam rucak, pri kraju sam sa graskom. Peskir mi jos na glavi. Ne stizem da osusim kosu. Oko S . Sad sisa. Valjda ce da zaspi da zavrsim rucak i osusim kosu.... Pari i meni S nekad tako. Al imam utisak kao da se igra na (.) Probaj da stisnes da vidis da l izlazi mleko il je prebaci na drugu stranu. Mozda se i ona igra sa bradavicom ko i moja
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 15.10.2018 10:45:03
|
|
|
|
emicaa
|
Sva sreca pa nije sad prehladjen tako da mu ne moram brisati nosic.Ali jos okorjele krvi a neda mi d ocistim.Od svih padova i udaraca do sad ovo je najgore. Pari mozda je skok u razvoju pa se cesce budi.Ja sam prije tako tjesila 😂 mada David izgleda i dalje svaku noc ima skok 🙄
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 15.10.2018 10:45:14
|
|
|
|
smeško
|
Pari, ti si samo mama. Normalno je da ti nedostaje. Nenormalno bi bilo da ga ne pustis da ti ne bi nedostajao. Sa tvojim emocijama je sve u redu. Nisam upucena i ne zelim, ali ti izdaleka mogu reci da ti odajem priznanje za to sto ne teras inat bivsem prekovremeno deteta. Sve sto sam videla u nekoj okolini blizoj ili daljoj je potpuno suprotno i toliko lose po decu. Bice mu to more dozivljaj. Sta ti je sa mlekom? Daj joj cesce da sisa dan, dva i bice vise mleka. Ili posle njenog sisanja sto vise mozes izvuci pumpicom. Moj je poceo da se nervira na pocetku, kao da ga smaram.😂 Sve bi gledao okolo samo se ne bi umirio da sisa. Koliko tvoja ima sada, oko 4,5-5?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 15.10.2018 10:47:40
|
|
|
|
smeško
|
Joj, kucam na telefonu pa ne mogu da ispravim post, a telefon nekad sam izabere rec. Vidi ovu ,,prekovremeno".😑
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 15.10.2018 10:56:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro, ženske! Čuj dobro jutro - dobar dan Jutros kada mi je zazvonio telefon za buđenje nisam znala gde se nalazim joooj. Nešto sam šlogirana. Bili juče na Avali, ne znam da li me je ikada onako produvao vetar. Mislila sam da će me uši zaboleti. Juče smo se konačno popeli na toranj i skroz sam razočarana. Vidikovac nije potpuno zastakljen i jezivo je hladno, od vetra ne može da se stoji. Minijaturno je, kafe bar je extra mali.. sve u svemu razočaravajuće. Nisam znala da su se potpuno držali onog starog projekta a moglo je toliko bolje da se napravi (kad se već ponovo gradilo). A možda je i do mene - imam prevelika očekivanja
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 15.10.2018 11:06:11
|
|
|
|
pari
|
Hvala smesko na podrsci! Sto se tice mog odnosa sa bivsim,mi se oboje trudimo zarad deteta jer je on najvazniji. Sa druge strane,nismo mi imali nikakve probleme,mi smo samo shvatili da to vise nije to,nismo zeleli brak bez ljubavi. Za sisanje ne znam ni sama...mozda je skok...Ona sad ima 4 i po meseca. Praticu ovih dana. I M mi je sisao stalno i budio se noci stalno pa mi nije to tako cudno. Mozda ima veze i sto mene boli stomak vec 3 dana,ne jedem normalno,malaksala sam...Ne znam ni sta da jedem kad imam grceve u stomaku...
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 15.10.2018 11:58:02
|
|
|
|
jess021
|
Joj Pari nesto se rastuzih kad sam procitala da vise nije bilo ljubavi izmedju vas😔 I ja kazem svaka cas_t za odnos medju vama, iako bi to trebalo biti normalno, redak je slucaj da se rastavljeni tako ponasaju. Normalno da ti M nedostaje, ali probaj da mislis da mu je tamo lepo. Ako malo jedes i pijes sigurno imas manje i mleka, moras povecati tecnost, obavezno. Ljubim te, drzi se🤗 Ja se nesto zaradila od jutros, svasta nesto imam, pa mi brzo proslo vreme.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 15.10.2018 12:01:05
|
|
|
|
pari
|
Hvala ti jess! Oboje smo normalni,dugo smo bili zajedno,imamo divno dete,zato se i trudimo da budemo ok. Ja napolju jos od 10. Bas duva jako...kad ne bi duvalo, bilo bi divno. Moracu barem tecnosti vise.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 15.10.2018 13:48:27
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Emice, ljubi tog mazuljka nestašnog. M je konačno bolje. Nije imala povišenu temperaturu od petka. CRP se vratio u normalu i nalaz na plućima ok. Savetovao je lekar da ostane još ovu nedelju jod kuće. Ja se sada vratila od lekara. Imam upalu sinusa. Izašla sam iz apoteke sa kesom punom lekova. Uvo i dalje grozno zapušeno, nadam se da će uskoro biti bolje jer ludim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 15.10.2018 14:26:38
|
|
|
|
jess021
|
Milena, bitno da ide na bolje. Ja jos malo pa kuci, dosta je bilo za danas😅 Popodne idemo kod moje drugarice koja ima dete kao L, nadam se da ce nam biti lepo.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 15.10.2018 14:55:14
|
|
|
|
Milena18
|
Lepo se provedite, Jess! Ma najvažnije mi je da je njoj sada dobro, isprepadala me ta temperatura koja je danima bila povišena. Sad čitam izveštaj lekara, pored upale sinusa piše i upala srednjeg uha. Blago meni Jedva čekam da izađem iz ove ledene kancelarije. Početak grejne sezone a grejanja nigde.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 15.10.2018 21:16:22
|
|
|
|
Duškić
|
Ma ne greju zbog toplog vremena. Tj kod nas ukljucili sinoc opet, pa jutros pretoplo, tako ce i nocas sigurno., ma nek je toplo otvorim prozor i super. Sredjujem ove moje za spavanjac. Laku noc ..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 15.10.2018 21:42:02
|
|
|
|
emicaa
|
Moji spavaju konacno,Boze kako je lijepo kad je tisina u stanu 😁Milena ajde da i ti ozdravis brzo,ljubi malo zlato 😊
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 15.10.2018 21:50:11
|
|
|
|
Milena18
|
Hvala, Emice! Duškić, super kad možeš da ugreješ tako. Kod mene na poslu ništa bez klime. A meni kao bez veze da uključujem klimu kad je tako toplo napolju, ali danas sam morala. Laku noć, mame!
|
|
|
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?