Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 3.10.2018 10:13:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Ja sam ubacila u petu da stavim pasulj u ekspres lonac. I trk sa mm i sa T ispred centra za kulture. Sofija ima maskembal. Jos malo cu trk u skolu. Samo trcim. Bas je lep dan.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 3.10.2018 10:45:32
|
|
|
|
Duškić
|
Bas je prelep dan. Ja u pms pa sam malo kljakava.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 3.10.2018 10:49:35
|
|
|
|
Maraj
|
Ivana super sto je blizu pa moze sam. Zeznuto je kad moraju deca da se razvoze. A ja nisam vozac.... mada i vidis ovo na tv-u sto pricaju o pokusanom kindapovanju devojcice...ko zna sta je i tu u pitanju...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 3.10.2018 11:32:04
|
|
|
|
pari
|
Mi bili kod dr jutros, kaze da je M super tako da sam ga odvela u vrtic. A nas dve uzivamo napolju jos od 10,divan je dan. Mozda kasnije odem da pogledam negde cipele,a ako ne,obuci cu te koje imam kod kuce,tirkizne...uz crno belu haljinu,taman da razbijem malo 🙂
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 3.10.2018 11:33:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Tv ne gledam, vesti ne citam Pa znas kako, on sam ide u skolu vec dve godine. Balon je na pola puta do skole, znaci ima oko kilometar do skole. Sta da radim, ne mogu ga do osmog razreda voditi u skolu. A trudim se da o losim stvarima ne razmisljam...
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 3.10.2018 11:36:45
|
|
|
|
pari
|
Ivana,i ja isto kao ti...tv ne gledam,novine ne citam 🙂 Mislim da dobro radis...treba da se osamostali
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 3.10.2018 12:05:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari, samo se nerviram kad slusam vesti. Na tv-u nam je Nickelodeon ili fudbalske utakmice. U drugom razredu u drugom polugodistu je krenuo skroz sam. U prvom polugodistu sam ja isla sa njim kad sam mogla. Bila sam trudna tada i nekih dva meseca mi je bio problem da odem do skole i nazad. Vrtoglavice, mucnine, pa cucnem... i tako hodamo do skole koliko hoces. Pa onda on jadan govori kako ce me drzati ako padnem, da nista ne brinem Posle je nosio mobilni, javi mi se kad stigne u skolu i kad krene iz skole. Pa neko vreme i onaj sat-telefon. Trenutno nema ni mobilni ni bilo kakav sat
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 3.10.2018 20:30:49
|
|
|
|
Maraj
|
Mame gde ste, nema vas... Ja sa S u krevetu. Uspavljujem je. Svako veče L je probudi. On galami u dnevnoj. Ja je uspavam. On je probudi. Izludecu Jel imate grejanje?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 3.10.2018 20:48:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja ispisala i izbrisalo se. T radi pored mene domaci. Dobila je pet iz matematike. Juce iz srpskog. Treba i ja da radim. Imam svoje obaveze. Sofi se igra u sobi. Ceka T za spavanje. I takoc.Grejanje je pocelo juce. Milina
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 3.10.2018 22:22:00
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. Pita mm icemo da gledamo oglase za kola ili da se sek.amo? 😂😂😂 ludnica sa nama i tim kolima. Ali resila dam da to bude brzo. Ne zanima me. Naredne nedelje moram imati auto. Eno ga tusira se😀 Ja sutra 2 casa. Mila majko. Valjda ce sve proci ok. Sef me zvao. Sad bih ja mozda njega trrbala da pozovem al se pravim malo blesava hihi...ne mogu mrtva sam umorn.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 3.10.2018 22:38:04
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro vece. Svako vece pisem, a zapravo ne pisem jer me stalno izbaci pa me onda mrzi da pisem ponovo 😂 Citam vas sve. Idem u temu o vrticu ☺
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 4.10.2018 7:46:58
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. S i ja kuci Kod nas nema grejanja. Smrzoh se
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 4.10.2018 7:56:44
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro. J ode na ekskurziju,T u skolu,a ja nunam.Ne grejemo ni mi,meni nije hladno.Mada mi susilics radi,pa greje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 4.10.2018 9:00:56
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro mame! I kod nas hladno, ujutru i uveče palim grijanje. Na poslu zloupotrebljavam radijator i struju. Juče smo išli da kupimo patike, mislila sam da neće trebati. Kako je počelo, iz papuča u čizme.
< Poruku je uredio bebilule -- 4.10.2018 9:01:57 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 4.10.2018 9:21:37
|
|
|
|
Maraj
|
E ja od ranog jutra palim uljani radijator... Nego gledam jutarnji na tv prva. Cini mi se da voditeljka vremenske prognoze nosi istu onu haljinu koju je Pari kupila
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 4.10.2018 10:26:52
|
|
|
|
Duškić
|
Maraj, kod nas greju. Dobar dan mame. Koliko imam garderobe da sredjujem, oprala 2 masine i da rasirim to po stanu dok su mevaljalci u vrticu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 4.10.2018 12:12:38
|
|
|
|
Rosita
|
Ćao mame. Ni ni ne grejemo. Malo uveče. N definitivno zbog nosa noću zeza. Evo znala sam da će sinoć biti bolje jer bolje diše. I bilo je. Nadam se da će se vratiti skroz na staro kad ozdravi. Bili u šetnji. Uspavah ga i pijem kafu. Ne znam šta bih pre a sedim. Mi juče vozili kola kod majstora. Prekjuče vozim decu i nešto smrdi najstrašnije. Prepala se ali vozim, šta ću. Kad ono mora se menjati set_ kvačila. Minimum 200 evra, hopa...
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 4.10.2018 12:26:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan devojke. Samo da vam mahnem. Ne stizem da vam se javim. Non stop sam u nekoj guzvi. Sutra cu malo da danem dusom. Evo jurim da odvedem T ranije kod mm, pa da je on odvede u skolu. Njemu je preko puta. A ja da jurnem na cas. Posle imamo muzicku i prodje dan.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 4.10.2018 15:27:29
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan i od mene! Još pet minuta sam na poslu pa trčim po M. Inače je mm uzima u 14:30 ali četvrtkom i petkom mu je raspored takav da ne može. Juče je ostala sama sa tri vaspitačice Lepo provedite popodne. Grliša za sve!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 4.10.2018 15:56:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milena, do koliko sati je bila u vrticu kad je ostala sama? Jao, sto je ova Istorija dosadna napisano je tako da ubija u pojam. Geografija i Biologija nisu toliko strašne.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 4.10.2018 16:07:40
|
|
|
|
Maraj
|
Joj ivana jeste li se to bacili na ucenje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 4.10.2018 16:19:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ucimo non stop jos nije ni pocelo kako treba, a meni je vec dosta skole
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 4.10.2018 16:31:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam volela biologiju i istoriju. S i mm spavaju. Isla sam do prodavnice da kupim maslac. Pravim pogacice sa cvarcima. OStali su neki cvarci, pa da iskoristim. Sutra konacno plata. Uskocu cu po T. Posle idemo u muzicku.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 4.10.2018 16:37:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Volim i ja istoriju ali mi se ne svidja knjiga. Napisano je tako dosadno i haoticno. Skroz zbunjujuce.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 4.10.2018 17:24:17
|
|
|
|
Maraj
|
Sanjice super za platu. Kod mene jos nista... ni trudnicko ni roditeljski. Nista. Zadnju uplatu sam imala za jun mesec pa ti zivi... i hrani decu...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?