Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 3.10.2018 10:13:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Ja sam ubacila u petu da stavim pasulj u ekspres lonac. I trk sa mm i sa T ispred centra za kulture. Sofija ima maskembal. Jos malo cu trk u skolu. Samo trcim. Bas je lep dan.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 3.10.2018 10:45:32
|
|
|
|
Duškić
|
Bas je prelep dan. Ja u pms pa sam malo kljakava.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 3.10.2018 10:49:35
|
|
|
|
Maraj
|
Ivana super sto je blizu pa moze sam. Zeznuto je kad moraju deca da se razvoze. A ja nisam vozac.... mada i vidis ovo na tv-u sto pricaju o pokusanom kindapovanju devojcice...ko zna sta je i tu u pitanju...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 3.10.2018 11:32:04
|
|
|
|
pari
|
Mi bili kod dr jutros, kaze da je M super tako da sam ga odvela u vrtic. A nas dve uzivamo napolju jos od 10,divan je dan. Mozda kasnije odem da pogledam negde cipele,a ako ne,obuci cu te koje imam kod kuce,tirkizne...uz crno belu haljinu,taman da razbijem malo 🙂
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 3.10.2018 11:33:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Tv ne gledam, vesti ne citam Pa znas kako, on sam ide u skolu vec dve godine. Balon je na pola puta do skole, znaci ima oko kilometar do skole. Sta da radim, ne mogu ga do osmog razreda voditi u skolu. A trudim se da o losim stvarima ne razmisljam...
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 3.10.2018 11:36:45
|
|
|
|
pari
|
Ivana,i ja isto kao ti...tv ne gledam,novine ne citam 🙂 Mislim da dobro radis...treba da se osamostali
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 3.10.2018 12:05:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari, samo se nerviram kad slusam vesti. Na tv-u nam je Nickelodeon ili fudbalske utakmice. U drugom razredu u drugom polugodistu je krenuo skroz sam. U prvom polugodistu sam ja isla sa njim kad sam mogla. Bila sam trudna tada i nekih dva meseca mi je bio problem da odem do skole i nazad. Vrtoglavice, mucnine, pa cucnem... i tako hodamo do skole koliko hoces. Pa onda on jadan govori kako ce me drzati ako padnem, da nista ne brinem Posle je nosio mobilni, javi mi se kad stigne u skolu i kad krene iz skole. Pa neko vreme i onaj sat-telefon. Trenutno nema ni mobilni ni bilo kakav sat
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 3.10.2018 20:30:49
|
|
|
|
Maraj
|
Mame gde ste, nema vas... Ja sa S u krevetu. Uspavljujem je. Svako veče L je probudi. On galami u dnevnoj. Ja je uspavam. On je probudi. Izludecu Jel imate grejanje?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 3.10.2018 20:48:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja ispisala i izbrisalo se. T radi pored mene domaci. Dobila je pet iz matematike. Juce iz srpskog. Treba i ja da radim. Imam svoje obaveze. Sofi se igra u sobi. Ceka T za spavanje. I takoc.Grejanje je pocelo juce. Milina
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 3.10.2018 22:22:00
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. Pita mm icemo da gledamo oglase za kola ili da se sek.amo? 😂😂😂 ludnica sa nama i tim kolima. Ali resila dam da to bude brzo. Ne zanima me. Naredne nedelje moram imati auto. Eno ga tusira se😀 Ja sutra 2 casa. Mila majko. Valjda ce sve proci ok. Sef me zvao. Sad bih ja mozda njega trrbala da pozovem al se pravim malo blesava hihi...ne mogu mrtva sam umorn.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 3.10.2018 22:38:04
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro vece. Svako vece pisem, a zapravo ne pisem jer me stalno izbaci pa me onda mrzi da pisem ponovo 😂 Citam vas sve. Idem u temu o vrticu ☺
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 4.10.2018 7:46:58
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. S i ja kuci Kod nas nema grejanja. Smrzoh se
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 4.10.2018 7:56:44
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro. J ode na ekskurziju,T u skolu,a ja nunam.Ne grejemo ni mi,meni nije hladno.Mada mi susilics radi,pa greje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 4.10.2018 9:00:56
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro mame! I kod nas hladno, ujutru i uveče palim grijanje. Na poslu zloupotrebljavam radijator i struju. Juče smo išli da kupimo patike, mislila sam da neće trebati. Kako je počelo, iz papuča u čizme.
< Poruku je uredio bebilule -- 4.10.2018 9:01:57 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 4.10.2018 9:21:37
|
|
|
|
Maraj
|
E ja od ranog jutra palim uljani radijator... Nego gledam jutarnji na tv prva. Cini mi se da voditeljka vremenske prognoze nosi istu onu haljinu koju je Pari kupila
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 4.10.2018 10:26:52
|
|
|
|
Duškić
|
Maraj, kod nas greju. Dobar dan mame. Koliko imam garderobe da sredjujem, oprala 2 masine i da rasirim to po stanu dok su mevaljalci u vrticu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 4.10.2018 12:12:38
|
|
|
|
Rosita
|
Ćao mame. Ni ni ne grejemo. Malo uveče. N definitivno zbog nosa noću zeza. Evo znala sam da će sinoć biti bolje jer bolje diše. I bilo je. Nadam se da će se vratiti skroz na staro kad ozdravi. Bili u šetnji. Uspavah ga i pijem kafu. Ne znam šta bih pre a sedim. Mi juče vozili kola kod majstora. Prekjuče vozim decu i nešto smrdi najstrašnije. Prepala se ali vozim, šta ću. Kad ono mora se menjati set_ kvačila. Minimum 200 evra, hopa...
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 4.10.2018 12:26:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan devojke. Samo da vam mahnem. Ne stizem da vam se javim. Non stop sam u nekoj guzvi. Sutra cu malo da danem dusom. Evo jurim da odvedem T ranije kod mm, pa da je on odvede u skolu. Njemu je preko puta. A ja da jurnem na cas. Posle imamo muzicku i prodje dan.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 4.10.2018 15:27:29
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan i od mene! Još pet minuta sam na poslu pa trčim po M. Inače je mm uzima u 14:30 ali četvrtkom i petkom mu je raspored takav da ne može. Juče je ostala sama sa tri vaspitačice Lepo provedite popodne. Grliša za sve!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 4.10.2018 15:56:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milena, do koliko sati je bila u vrticu kad je ostala sama? Jao, sto je ova Istorija dosadna napisano je tako da ubija u pojam. Geografija i Biologija nisu toliko strašne.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 4.10.2018 16:07:40
|
|
|
|
Maraj
|
Joj ivana jeste li se to bacili na ucenje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 4.10.2018 16:19:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ucimo non stop jos nije ni pocelo kako treba, a meni je vec dosta skole
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 4.10.2018 16:31:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam volela biologiju i istoriju. S i mm spavaju. Isla sam do prodavnice da kupim maslac. Pravim pogacice sa cvarcima. OStali su neki cvarci, pa da iskoristim. Sutra konacno plata. Uskocu cu po T. Posle idemo u muzicku.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 4.10.2018 16:37:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Volim i ja istoriju ali mi se ne svidja knjiga. Napisano je tako dosadno i haoticno. Skroz zbunjujuce.
|
|
RE: Razgovori mama 10/18 [chat] 4.10.2018 17:24:17
|
|
|
|
Maraj
|
Sanjice super za platu. Kod mene jos nista... ni trudnicko ni roditeljski. Nista. Zadnju uplatu sam imala za jun mesec pa ti zivi... i hrani decu...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ishrana bebeNajbolja hrana za vaše dete, sem majčinog mleka koje dete treba da unosi dokle god za to ima mogućnosti, su sveže namirn...
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?