|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Double test
25.11.2009 15:42:42   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: Markovicka

IZVORNA PORUKA: Smeshkica

A kakav je uz na kom se radi ekspertni? Jel onaj obichan na koji idemo na svakoj kontroli? Ili 3d 4d? ili koji vetj postoji? user posted image

I ja sam se to pitala u cemu je razlika, pa mi dr rece da je razlika u tome sto ga radi ekspert, dakle neko ko je strucan za to, i meri se detaljnije, radi se vise parametara.

Nesto mislim da nije bas tako, kod nas u dispanzeru je bio obican i prosle nedelje je stigao taj expertni UZ , ali isti doktori ga rade!

(odgovor članu Markovicka)
Direktna veza do poruke: 376
25.11.2009 15:44:14   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Ja sam Double radila u Medlab jer jedino oni rade,

ma otkud?

Pouzdano znam da radi i Biotest, i laboratorija u MC bolnici. Verovatno i mnoge druge, ali nemam pouzdanu info.

da al to nema kod nas   

Nas? Vas?  U kom gradu u Medlabu si ti bila?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e sad sam se dobro nasmejala!!!

Pa ja nisam iz Novog sada .... ja sam ga radila U vrbasu! A ovde jedino oni rade taj Double!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 377
25.11.2009 15:44:46   
Anoniman

A kakav je uz na kom se radi ekspertni? Jel onaj obichan na koji idemo na svakoj kontroli? Ili 3d 4d? ili koji vetj postoji? user posted image

I ja sam se to pitala u cemu je razlika, pa mi dr rece da je razlika u tome sto ga radi ekspert, dakle neko ko je strucan za to, i meri se detaljnije, radi se vise parametara.

Nesto mislim da nije bas tako, kod nas u dispanzeru je bio obican i prosle nedelje je stigao taj expertni UZ , ali isti doktori ga rade!

I meni je isti dr radio.

Direktna veza do poruke: 378
25.11.2009 15:45:08   
Markovicka
Ja stalno idem na isti aparat, a kad je ekspertni bude tu pored moje dr jos jedna ko ja je veci strucnjak i sve zive organe bebe detaljno pregleda. Mozda se ovi kod vas "snalaze"

Direktna veza do poruke: 379
25.11.2009 15:46:14   
Anoniman

Ja sam Double radila u Medlab jer jedino oni rade,

ma otkud?

Pouzdano znam da radi i Biotest, i laboratorija u MC bolnici. Verovatno i mnoge druge, ali nemam pouzdanu info.

da al to nema kod nas   

Nas? Vas?  U kom gradu u Medlabu si ti bila?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e sad sam se dobro nasmejala!!!

Pa ja nisam iz Novog sada .... ja sam ga radila U vrbasu! A ovde jedino oni rade taj Double!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dobro. Mislila sam da sam odlepila. Nisam ni znala da ima Medlab u Vrbasu.

Direktna veza do poruke: 380
25.11.2009 15:46:45   
Markovicka
Inace, idem pprivatno tako da oni u startu vec imaju te napucane masine...a ovi u drzavnom tek dobijaju..

Direktna veza do poruke: 381
25.11.2009 15:47:22   
Anoniman
Ima medlab i u Subotici user posted image user posted image user posted image Ali oni samo primaju uzorke na analizu...ne rade preglede....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 382
25.11.2009 15:47:40   
Anck Su Nmaun
E sad vise nista neznam user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 383
25.11.2009 15:50:03   
Anoniman

Ima medlab i u Subotici user posted image user posted image user posted image Ali oni samo primaju uzorke na analizu...ne rade preglede....user posted image

Pa naravno smeški, oni su laboratorija. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 384
25.11.2009 16:34:45   
Ipek
Smeskice, ovako je sa mnom bilo u Subotici: moj ginekolog u bolnici mi je napisao uput za geneticarku u boolnici (ne znam da li svakoga salju, ali ja imam 39 godina) i rekao mi da prvo idem u Medlab na double test. U Medlabu sam platila 2700 dinara. Oni su rezultate poslali geneticarki direktno, a ja sam se u medjuvremenu telefonom narucila za konsultaciju kod geneticarke. Onda mi je geneticarka na toj konsultaciji interpretirala rezultate testa (ali ih nisam dobila pismeno) i dala svoje pismeno misljenje, u mom slucaju nazalost sa "apsolutnom indikacijom za RAC". Ja geneticarki nista nisam platila - mozda nisam placala jer sam imala uput, ili se placa tek za dodatne konsultacije, ne znam...

Poslije doubla mi smo (svojom voljom) isli na genetski sonogram u Beogradu, i tamo smo radili i triple test, da cujemo i drugo misljenje.

< Poruku je uredio Ipek -- 25.11.2009 16:38:14 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 385
25.11.2009 16:54:48   
Anoniman
rekao mi da prvo idem u Medlab na double test. U Medlabu sam platila 2700 dinara.

Tamo si radila samo vadjenje krvi ili i uz?

(odgovor članu Ipek)
  Direktna veza do poruke: 386
25.11.2009 17:00:56   
Ipek

Samo vadjenje krvi.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 387
25.11.2009 17:01:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ipek

Samo vadjenje krvi.

A uz gde si radila?

(odgovor članu Ipek)
  Direktna veza do poruke: 388
25.11.2009 17:06:12   
Ipek
Ne znam na koji UZ mislis. Onaj redovni u 12. nedelji radila sam kod svog ginekologa privatno, i sa tim snimcima i NT-om isla sam odmah sutradan u Medlab na double test. Poslije toga sam u 15. nedelji (zbog jako losih rezultata double testa) isla na genetski sonogram u privatnoj ordinaciji u Beogradu, ne znam da li je to isto kao ekspertni UZ ali to je u svakom slucaju jedan vrlo detaljan (i skup) ultrazvucni pregled kompletne bebine anatomije, organa, krvnih sudova i ne znam sve cega gdje se traze takozvani "soft markeri" genetskih anomalija, a traje sat vremena. Nijedan marker nisu nasli, a usput smo saznali i da beba nije curica (kako je mislio moj dr) vec decko. :)

< Poruku je uredio Ipek -- 25.11.2009 17:08:52 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 389
25.11.2009 17:08:43   
Anoniman
Ajd molim te napishi u kojoj privatnoj ordinaciji si to radila? I poshto je bilo? Al na pp da ne reklamiramo ovde user posted image
Kod kog dr-a idesh?

(odgovor članu Ipek)
  Direktna veza do poruke: 390
25.11.2009 17:15:29   
Ipek
Evo sve sam ti napisala u pp. :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 391
25.11.2009 17:20:26   
Anoniman

Josh mi nije stigao... user posted image nadam se da hotje user posted image

(odgovor članu Ipek)
  Direktna veza do poruke: 392
25.11.2009 17:39:39   
Anoniman

Josh mi nije stigao... user posted image nadam se da hotje user posted image

Nisam dobila pp user posted image

Napishi ovde...pa ako je problem...obrisatje moderatori....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 393
25.11.2009 17:52:04   
Anoniman
Ja ne znam koju da preporucim za double ali devojkama iz Bgd: ne u Alfamedica!!!
To svoje iskustvo sam napisala negde...ne secam se gde..istresanje negativne enegije, verovatno...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 394
25.11.2009 18:02:01   
Verus
Ekspertni UZ je puno detaljniji, bolje rezolucije itd.  Isti je kao onaj koji se koristi kod merenja vrata i nosne kosti u 12 nedelji (tj. idealno je raditi izmedju 11 i 13te nedelje), a ovaj anatomski, koji traje do sat vremena, se radi najbolje u 20 toj ali meni su radili sa 18.5 jer su tad merili i grlic....tu su pregledali srce (vide se lepo cetiri komore), aortu, pulmonalnu arteriju, pupcanu vrpcu, merili duzine kostiju, merili glavu, mozak itd. 

I meni je isti dr radio.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 395
25.11.2009 18:18:21   
Anoniman
I sad mi nije jasno koja je svrha raditi to u 20 nedelji? user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 396
25.11.2009 18:19:43   
Ipek

Poslala ponovo, valjda ce sad biti ok!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 397
25.11.2009 18:25:42   
Anoniman

Poslala ponovo, valjda ce sad biti ok!

Stigao je sada.....hvala ti puno user posted image

(odgovor članu Ipek)
  Direktna veza do poruke: 398
25.11.2009 20:47:09   
Nessa

IZVORNA PORUKA: OTI

Ja ne znam koju da preporucim za double ali devojkama iz Bgd: ne u Alfamedica!!!
To svoje iskustvo sam napisala negde...ne secam se gde..istresanje negativne enegije, verovatno...

U Bgd-u je najbolje raditi u Konizlijumu,oni su prvi i jedini pre nekoliko godina poceli da rade Double,Triple i Quadruple test dok druge lab. nisu ni znale za to.Samim tim sto to rade malo duze od ostalih mislim da ne prave tako cesto greske.Danas sam pitala za cenu testova u Eurolabu gde ja radim moje homrone stitne zlezde i cena je 2600 kao i u Konizilijumu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 399
25.11.2009 20:57:16   
buhla
IZVORNA PORUKA: Nessa

IZVORNA PORUKA: OTI

U Bgd-u je najbolje raditi u Konizlijumu,oni su prvi i jedini pre nekoliko godina poceli da rade Double,Triple i Quadruple test dok druge lab. nisu ni znale za to.Samim tim sto to rade malo duze od ostalih mislim da ne prave tako cesto greske.Danas sam pitala za cenu testova u Eurolabu gde ja radim moje homrone stitne zlezde i cena je 2600 kao i u Konizilijumu.

slazem se za konzilijum, najbolji su, ja kod njih radim sve analize, imam njihov karton i imam 10% popusta, a i trudnice imaju prednost user posted image sorrz for off topic!

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu Nessa)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moćna fotka: kako se pomeraju kosti leđa t...
Ova neverovatna fotografija žene koja se porađa dokazuje koliko je ljudsko telo neverovatno. Pogledajte kako izgleda ana...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here