|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/18 [chat]
9.7.2018 10:02:51   
Maraj
Gde ste drage nema vas
Ja po kuci
Sad cu na ctg. Sva sreca brat ce me voziti user posted image

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 801
9.7.2018 10:45:11   
Misha i Ljisha
Maraj super. Razmazili teuser posted image ja isla sama do poslednjeg dana. Realno mogla sam se i odvesti na porodjajuser posted image cak sam se i razmisljala da ne budim mm

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 802
9.7.2018 10:46:43   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Maca nema temperaturu, ali je nisam odvela u vrtic. Toliko smo lose spavale da se ne sećam da je ni kao beba bila takva.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 803
9.7.2018 10:53:02   
vonavoj
Ljisho.ti i ja smo ludaceuser posted image
Mene bas boli glava,sva sam slogirana.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 804
9.7.2018 11:00:40   
Misha i Ljisha
Ivana danas dremni sa njom.

Von znamo seuser posted image

Ja nemam.pojma kako P da obucem. Ja sam u kratkim rukavima bez potkosulje i u nekim bermudama i nije mi vrucr a ni hladno. Obukla sam ga u trenerku donji deo bodic bez rukava i tanku majicu dugij rukava i sad se mislim mozda mu je vruce. Mada ne zali se. Ipak je napolji 17 stepeni

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 805
9.7.2018 11:40:38   
pari
T muči stomak pa baš i ne spava...ali dobro,navikla sam već...

E a za porođaj, ja sam sa puknutim vodenjakom vodila M u vrtić user posted image pa onda u porodilište...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 806
9.7.2018 11:56:54   
IvanaSK RR
Ljiso, mislim da je ok. Maca je u trenerci i majici kratkih rukava, ali je stalno u pokretuuser posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 807
9.7.2018 12:49:36   
Maraj
Ja nemam polozeno. Brat danas slobodan tako da me on odbacio do dz user posted image
Inace ctg dobar al pritisak uz lekove 130 sa 65 pa moram i sutra u dz
Jedva cekam veceras da odem na uz. Da vidim sta ce mi dr reci oko prijema u bolnicu.
A sto se garderobe tice i ja sam u tripu u cemu izvesti bebu. Ja nakupovala sve sa kratkim rukavima. Neke bodice. Ako bas bude ovako sveze mkracu da uzmem nekog zeku od L. To nisam kupovala

Direktna veza do poruke: 808
9.7.2018 12:55:20   
IvanaSK RR
Maraj, kad su ti bese zakazali carski?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 809
9.7.2018 13:03:06   
jess021
Evo i mene, nismo isle nigde, sve je mokro.
Maraj, kazes da te nervira haos, a pitas mene sto mi je stalno krpa u rukamauser posted image
Eto ja da u petak generalno spremila stan, a danas je vec atomska bomba, a o vesu da ne pricam. One su male i to je sad tako, nece biti doveka.
Pari, izgleda da smo mi sve vrlo slicne, ali ne treba to prihvatati kao takvo ako nam ne odgovara, treba raditi na tome. Mislim na opustenost. Ne moze nista preko noci, ali stvarno necu da mi zivot prodje stalno u nekim rasporedima, pa na sta to lici. Stvarno se moram potruditi da nadjem neki balans.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 810
9.7.2018 13:18:49   
IvanaSK RR
Ja sam se donekle pomirila sa tim da mi je haos. Trudim se da bude čisto i to je to. Ne želim da se nerviram oko toga, trebaju mi zivci za druge stvari user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 811
9.7.2018 13:24:20   
Sanjica26 RR
Lezim zajedno sa Sofi.Citam. Mora malo da dremne. Nije imala cele noci temperaturu. Preznojila se. Sad isto nema. Videcemo kasnije.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 812
9.7.2018 14:09:31   
Maraj
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Maraj, kad su ti bese zakazali carski?

Ivana nisu mi jos zakazali. Meni je termin 29. Al dr mi rece da zato sto je drugi cr da ce mi raditi sredinom jula meseca
Da kao racunam oko 17. Ja gledala raspored dezurstva lekara. Vidim ona dezurna sad u subotu. Tako da ne bi me cudilo ako sve bude ok do tad da mi tada radi

Ja inace sad dremnula. Dr iz dz mi rekla da zbog pritiska uzmem bensedin 3×dnevno. Mene on tako smlati. Kao pijana kokoska sam. Samo.idem i kljucam
Sad bi mogla igla jos malo i da rucam

Jess...sve znam....al ja valjda samo.idem i kukam kako mi je kuca u haosu jer mi je sad tesko da se savijam. Uspela sam jutros da ispeglam stvari od mm i L. Al opet poceo stomak posle toga da me bolucka.
Kaze dr krupna mi je beba a vec sam imala cr tako da su bolovi verovatno zbog toga

< Poruku je uredio Maraj -- 9.7.2018 14:13:01 >

Direktna veza do poruke: 813
9.7.2018 14:35:39   
IvanaSK RR
Da, da, znam kad ti je termin i znam da si spominjala neke datume, ali nisam bila sigurna da li si rekla 15,16 ili 17.
Meni je mnogo toliko bensedinauser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 814
9.7.2018 14:42:25   
Sanjica26 RR
Da, bas je previse. I ja sam to htela da napisem.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 815
9.7.2018 14:43:49   
IvanaSK RR
Sanjice, super sto nema temperature. Nema ni kod nas, hvala Bogu.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 816
9.7.2018 14:53:27   
vonavoj
Maraj, 130/65 uopste nije visok pritisak? Ne razumem konstataciju i pored lekova.. toliko bensedina pored metil dope,a pritisak ti je dobar!?
Izbaci slano sve.

Direktna veza do poruke: 817
9.7.2018 14:55:21   
Maraj
E bensedin mi je rekla da pijem 1/4 tablete ujutru i posle podne a uvece pola. To ispadne 1 tableta za ceo dan. Al eto. Mene i to smlati
To je tableta od 5mg. Nju delim...

< Poruku je uredio Maraj -- 9.7.2018 14:56:15 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 818
9.7.2018 15:01:41   
pari
Jess,u pravu si i slažem se da treba raditi na onom što želiš da promeniš...ja se trudim...ali ne ide baš lako...godine su touser posted image

Maraj,čekamo da javiš za uz...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 819
9.7.2018 15:28:53   
vonavoj
Maraj.to je onda ok,ako ispadne 1 dnevno.
Pritisak ne sme da ide preko 140/90...meni dr nije davao nista i kad je toliki bio..rekao je da ga merim kod kuce,3 puta dnevno. To je granica koja se tolerise.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 820
9.7.2018 15:43:19   
Anck Su Nmaun
Cao cure
ja stigla s posla, pokupila Vukica, rucali i sad malo odmaram.
Maraj... sitno sitnooo

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 821
9.7.2018 15:44:16   
nikiteki
Dobar dan devojke!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 822
9.7.2018 15:46:39   
Anck Su Nmaun
Cao Nikiii

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 823
9.7.2018 15:46:40   
IvanaSK RR
Zdravo, niki.
Anck, devojke su kod tvojih?

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 824
9.7.2018 15:47:26   
Anck Su Nmaun
Jesu jutros smo ih odvezli, bila sam sa njima samo dva dana user posted image jako mi nedostaju

Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here