Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 21:47:38
|
|
|
|
Maraj
|
Rosi vec sam negde rekla da cu moje da uramim Jako mi pomazu oko L a i sad dok sam trudna Ima to i prednosti i mana. Mana samo sto ga b&d razmaze. Kod njih moze nesro sto meni i mom bratu nisu dopustali. Pa tako nekad se ja "proderem" na njih....lre neki dan me tata naljutio jer ga je izveo napolje i kupio mubsladoled. Kad su dosli kuci L nece da ruca. Ja poludela. A 100 puta sam mu rekla da mu ne kupuje sladoled pre rucka. Posle rucka moze.... i tako.... mada da mi pomazu pomazu mi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 21:52:19
|
|
|
|
Rosita
|
Jeste, to bi i mene nerviralo. Pricale smo o tome. Moji i svekijevci zovu pitaju sta sme. Skroz su svi ok po tom pitanju. Al dzaba kad nisu tu. Mada ja tako pricam, al sam zapravo posesivna i vazda mislim da ja znam i mogu sve najbolje. Ne hvalim se time
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 22:09:23
|
|
|
|
vonavoj
|
Ijaoj.sta bi tek bilo sa krvarmjem da nisam pila rapten..potop.. Ja pijem rapidol,cesto me bole ramena,pa i glava,vise sam ukocenaa pa zato.. Uzmem i rapten i diklofrn..ma sve. Ja ne funkcionisem od bolova..tabletoman sam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 22:12:20
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Rosi eno D je kod mojih. Htela je za raspust da ide kod babe i dede.Ok. Sinoc...nije legla na vreme, jutros ustala posle osam (ja rekla tati da D kod njih spava do podne tata odlepio a inace je on to nama govorio kad bismo ustajali posle 8).A fora je u tome sto kad kazem pitaj da li zeli da se cuje s mamom, ja kao public enemy number 1, odmah kaze NE i zbrise iz prostorije hahaha. Kazu moji da je jako dobra, kao odrasla je kazu. No ja control freak moram to da proveravam. Al oni su odusevljeni. KAzem prosli put kad je bila na par dana kod njih cak mi je i moja mama rekla Svaka cast za razliku od Rosi, o da ja se hvalim hahaha...AL kao i ona sam, uglavnom sama sa njima i evo u poslednjih godinu dana dajem da D ide kod njih na par dana. Inace mm danas ceo dan sa mnom,umorio se kaze mi:Ala tebi vreme brzo prodje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 22:13:26
|
|
|
|
Maraj
|
I mene kad stomak boli ja popijem. Ne mogu da trpim. Bili da sam na poslu ili kuci...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 22:17:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Tableta je iz raja izašla
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 22:18:44
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja trpim bol dosta dobro ako sam ja popila lek to onda znaci da je neizdrzivo. Poalednji put sad u trudnoci one panadole zbog zuba a pre toga nemam pojma kad sam popila lek za bol. Brufen nisam popila bar deceniju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 22:38:03
|
|
|
|
Rosita
|
Ljišo, on je veceras vas tuzno pitao kad ce kod babe i dede. Ne znam da l pusah, on hoce, al oni imaju babu od skoro 90 g da paze, kako da lagodno dam dete, a daleko je... Otkud znam. Baba je lose, kao beba. Nije mi to bas pogodno, a on zeli i hoce. Haha, ponekad i ja hvalim, a to sto ne hvalim puno ne smatram vrlinom, mada se trudim licno dete da hvalim. Mene nisu hvalili. Sve se podrazumevalo. To je jedna od najvecih zamerki koju upucujem roditeljima. Taj stil vaspitanja. D mi je kao veliki. Mi pred spavanje malo sumiramo dan i kazemo sta nam je bilo ruzno i lepo. I ja tako, nesto sam rekoh brinula, pa sta mama, meni mozes sve reci, kako ja tebi? I sad, komplikovano je to moje, tek, objasnim ja nesto i on me dete ostavi bez teksta, veli to sto je bilo bilo je i ono sto ce biti bice, misli o onome sto je sada! Bas me nekako dotakao. Bude mi zao sto nekad iznervoziram. Zlatno je dete. Odoh mame da peglam za vrtic.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 22:45:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja sam navikla da ne ocekujem pomoc i da sama odradim sve. Mislim kad bi mi neki pomogao (ne racunam moju majku) da bi toj osobi na nos izaslo. Nasla bih manu. Znam sebe. A sto se tice hvaljenja, hvalim svoju decu. A i kudim. Odlazak kod mojih je bio sad za Vaskrsnji raspust. Poslala sam obe. Bilo im je super, ali su zelele i kuci. Sad ce opet da idu ali sa mnom. Ja cu da se pokupim, jer imam obaveze, pa se vracamo po njih.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 22:59:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ne treba mi ničija pohvala pa samim tim ni kritika. Rosita, ako ga oni zovu sto da ne ide.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 23:25:09
|
|
|
|
Rosita
|
Ivana, bojim se da li bi oni to ishendlovali i tako...puno je stara baba.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 23:45:48
|
|
|
|
jess021
|
Meni mama i sestra stvarno puno pomazu iako je i dalje 90% obaveza na meni, pogotovo otkad mm radi u Bg-u, ali dobro je. Rosi, Maraj i ja sam takva da mislim da sve znam najbolje i da treba uvek da lepo jedu, spavaju u isto vreme i bla bla bla, ali trudim se da se opustim. Pa nije sav svet ako je jednom pojeo sladoled pre rucka, daleko od toga da opravdavam ali stvarno se trudim da budem opustenija. Naravno da mora da se zna red kad su deca u pitanju, ali ne bas po svaku cenu. I ja hvalim decu svoju, kad ima razlog, smatram da im je to bas bitan deo za samopouzdanje.
< Poruku je uredio jess021 -- 8.7.2018 23:47:00 >
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 23:51:08
|
|
|
|
Rosita
|
Mene ljiša zeki jer možda ovde ne hvalim puno, ali lično dete hvalim svakodnevno, naravno. Jess, slažem se sve. Ja sam sa mm od srednje škole. U šali kaže svemu sam te naučio osim da se opustiš. To mi stvarno teško ide. I mnogo me nervira.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 9.7.2018 0:03:20
|
|
|
|
jess021
|
Rosi, sve znam Ljutim se na mm sto vikendom duze spavaju, pa onda L poremeti ceo dan, vec sam pisala o tome. I onda kad mi kaze da nisam normalna, stvarno se zamislim. Pa zar mora svaki dan biti po p.s.-u.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 9.7.2018 0:11:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sve smo slicne. Ja cu verovatno da popustim kad budu dovoljno starije. Jos yvek ne volim da budemo bez reda. Ne zna se kad je dorucak, a kad je rucak. Daleko od toga da ih tokom raspusta ne pustam da duze odspavaju(volim i ja da spavam) ali ako se kasno doruckuje onda samo sledi rucak. Meni mm stalno govori da se opustim, ali ja to ne mogu.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 9.7.2018 0:12:32 >
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 9.7.2018 1:56:18
|
|
|
|
vonavoj
|
Haha.citam i ne verujem,zene,sve smo iste.. I mm kaze svasta smo prosli zajedno,ali te jos nisam naucio da de opustis,ne opterecujes ako je nesto prljavo (a to samo ja vidim),ako nesto istog trenutka nije uradjeno...a jesze tako. Preterujem,ali ne znam kako proziv toga. Sve smo control freak. Oni ce ziveti 100godina. I js hvalim i podsticem decu,ljutim se na mm jer ne ume da pohvali,tako je odrastao...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 9.7.2018 6:17:51
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. U i ja zvocam najstrasnije. Vec sam pisala. Mene haos u kuci jako nervira. Sve mora da je na svom mestu. Ali mm nike naviknut tako. Kod svekrve je i dalje sve "razbacano" (za moje vidjenje) A meni haos u stanu unosi nervozu pa samo idem i zvocam. A dete hvalim. Mislim da je to jako bitno u njegovom odrastanju. Ali ga i kudim. Pre neki dan je piskio u nosu i umocio carapu u mokracu i gleda kako je mokra. Kad sam vrisnula na njega, on skocio sa nose i prevrne punu nosu na tepih. Znao je da je pogresio i poceo da se trese. Posle minga bilo zao. Ja u susgini njega ne tucem ali zato "vristim"
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 9.7.2018 6:23:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrooo Bas ste se raspisale sinoc Ne stizem sve da.procitam. Ja pijem kafu budim se, spremam se za posao...zelim lep.dan svima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 9.7.2018 7:36:05
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro! Jess, hvala na pitanju, dobro je. Jedino je juče nešto stomačić mučio, valjda će danas biti bolje. I ja volim da se zna red što se M tiče. Mala je i svako iskakanje iz rutine utiče na nju. A za kuću i nisam baš takav control freak. Važno mi je da je čisto, a nered mi i ne smeta nešto. Ne mogu ni da očekujem da je sve na svom mestu kad imam dvogodišnje dete. Maraj, tako je i M izvrnula nošu jednom kad je skočila. Mm čisti a ona viče "Bavo tata! Tako je!"
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 9.7.2018 7:50:45
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Milena pa bar bodri taticu ahahha... Dobro jutro. Evo ovaj moj sad nastavio da spava. Ja da popijem kaficu na miru. Slazem se za rutinu, sto se toga tice kod mene nema cile mile, al upravo je i Jess ponekad pomislim jesam li normalna pa moze ponekad da eto produzi spavanje ode kasnije u krevet. Nije to nista strasno ali ako se zaredja lupam 3 dana e onda vec pravim frku Moj tata ce danas dovesti D kuci on ide na vezbe za ruku pa taman usput. Jedva cekam da mi dodje tata to znaci da cu nesto po kuci i poraditi ehhehe...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 9.7.2018 8:19:35
|
|
|
|
Maraj
|
Joj milena sto kaze ljisa, bodri tatu Ja do sad peglala. Bas sam se umorila. Naravno i dalje peglam samo mm i L. Moje nista. A bebece ce moja mama. Samo jos da vidim kad ce
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 9.7.2018 8:22:14
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro mile moje. Ja sam dosla na posao bez volje ali naravno na vreme. Citam sta ste pisale o sredjivanju i ostalim situacijama, kod mene je doslo do potpunog preokreta od prosle godine kada sam povcela da radim psole porodiljskog, tako da sve sto mogu i moram to uradim, kuca naravno nije zapostavljena, nisam vise u fazonu da trcim da sredjujem, ali ne volim haos, to nikako. Cak se i mm koji je bio nesto bolesnije pedantan od mene cistio i on, glancao i slicno, ali sada smo oboje stali malo na loptu, pa hajde. Jue sam se preforsirala, ne prija mi, jer ja moram da radim, sve mene ceka, ali opet kazem, samo lagano.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 9.7.2018 8:23:23
|
|
|
|
pari
|
Dobro jutro! Iscitala sam sve sto ste pisale...I ja sam slicna, nisam bas opustena i to ne samo po pitanju dece nego generalno...a volela bih da jesam, da sam bezbriznija...Ali valjda je to priroda takva plus sto sam zena... Noc bila onako...mucio je stomak jadnu...
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 9.7.2018 8:24:52
|
|
|
|
vocicana
|
Uvek je prisutna nervoza do neke granice, ali ok, boze moj, svakog dana nesto novo.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 9.7.2018 9:56:58
|
|
|
|
Milena18
|
Voci, kako je bilo na odmoru? Ja čekam izveštaj od kuće da vidim je li bilo proliva. Rekla sam mm da je vodi kod lekara ako bude kao juče.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?