Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 7.7.2018 21:31:41
|
|
|
|
pari
|
Dobro je jess! Ja uspavljujem T i nikako...valjda ce uskoro
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 7.7.2018 21:40:31
|
|
|
|
Maraj
|
Jess dobro je. Mozda je i premor... Pari ni moj L nece Kukao da se kupa. Sad svako vece punimo kadu i pravimo penu.... trazi stalno....i evo ga gleda crtace i nema nameru da spava. Ja se tusnula pa mi malo lakse. Sutra kazu bice toplije...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 7.7.2018 21:47:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ovde celo popodne lije kisa
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 6:31:54
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame Ja ustala oko pola 6. Uspava me bensedin pa bar odmorim tokom noci. L mi ne da da mu secem nokte na nogama. Luuudim. Onda moram da cekam da on zaspi pa da ja zongliram dok mu secem nokte. Sinoc 23h meni dusa spava a on prica, vrti se ,nikako da zaspi. Jedva sam mu posle isekla nokte. Inace na rukama mi daje. Al noge nikako
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 8:16:44
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! Maraj,barem ces odmoriti pred porodjaj..na mene bensedin ne deluje tako Mene stomak boli,em nisam isla u wc,em imam..uzasna kombinacija..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 8:18:44
|
|
|
|
pari
|
Ajoj von...je l i pomaze nesto za stomak?
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 8:25:29
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Ja sam koma, Mila me urnisala nocas. Mislim da nisam ona sklopila. Maraj, L isto tako za nokte Ali ja njoj secem kad spava popodne, ako dozvoli i tad. Kod nas sija sunca, ali je sve mokro.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 8:27:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hah Maraj i kod nas je tako secenje noktiju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 8:35:45
|
|
|
|
pari
|
I meni bila teska noc...ona je jadna pokusavala da spava ali je mucio stomak... Ja za sat vremena idem kod dr... Ovde oblacno...samo da ne bude kise da mozemo malo napolje negde svi zajedno
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 8:37:21
|
|
|
|
Maraj
|
Von ja kad dobijem, imam i dijareju...tako da kod mene obrnuto. A 2,5mg bensedina me toliko smlati da ne znam gde sam. Kaze mm da L samo što je zaspao, piskio u pelenu i pelena probila pa je morao da ga lresvlaci. Ja nista nisam cula. Samonvidim dete jutros u drugoj podzami. Eto kako deluje bensedin na mene
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 8:38:29
|
|
|
|
mama Jo
|
Izgleda je prosla noc bila neka zurka za bebe samo sto mi nismo znali, pa su svi hteli tamo da idu 😏 Mene beba razvalila, znaci celo telo me boli.... jos se izmedju i J probudila 2 puta, i naravno, i mene probudila. Uffffff...
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 8:57:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Mi smo ok spavali. Ja kasljem i puna sam slajma. Maca slinavi, već dugooo
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 11:54:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Deca uzinaju. Cekam goste. Mm jos nije stigao. Juce nam je Sofi dobila temperaturu. Tacno sam znala da ce T da joj prenese. Nije visoka bila. Sad vise nema.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 12:06:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I maca dobila temperaturu... Da vidim kako ce se razvijati situacija...
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 13:02:15
|
|
|
|
Maraj
|
O pa ste je to danas sa temperaturama.... Ja kuci. Jedem rum kasato. Mm izveonL napolje jos oko 11. Jos ih nema
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 13:04:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ih ja se raspadoh od jutros . Meni su vikendi najtezi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 13:53:37
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari,sta kaze dr? Pijem rapten k,pomaze po malo... Inace,isla sam u nabavku za hrono hleb i krecem.ne stroga restrikcija,ali da izbacim sve sto mogu..kg moraju dole..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 14:01:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja zakunjala Sto Raptenk? Znas da.one ne valjaju, promeni to.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 14:05:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ne valja nista od tableta Vonavoj, imas podrsku od mene
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 14:08:48
|
|
|
|
Maraj
|
Von sve mi upadnemo "u depresiju s kilima" nakon porodjaja. Znam da cu i ja da kukam Ali zeno draga pre mesec dana si se porodila a 9 meseci si nabijala te kile. Spasce nemoj sad toliko da se nedes oko njih. Imas li neke haljine koje mozes da obuces po ovom vremenu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 14:09:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hhahah ma pzbiljno pre neki dan od jednog med. Sestre bas cujem da.je bas los, ja sad pijem Doklofenak duo za bolove.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 14:20:12
|
|
|
|
vonavoj
|
Anck.to je sve isto g...kupicu diklofenak onda.. kombinujem ih,a sad sam uzela taj, dugo ga bas nisam pila..rapten k brze i krace deluje,a diklofenak drzi duze. Maraj,imam haljine,suknje..ali sama sebi sam grozna.. isla sam da kupim i dva sorca,godinam trazis pamucne crne,a da nisu prekratki i nadjem kod kineza..a imala sam jedan takav,evo raspao se.ima 10godina..sad ce da leti u kantu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 14:23:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa ne npr. Brufen je jako los za srce i u vreme menstr. Pojaca krvarenje a za Raptem ne mogu da se setim sta je s njim. Brufen ne pijem vise u menstr. Eto predjoh na ovo. Moja baka je imala problema zbog B. Znam ja da je sve to Sh. Al eto ako mogu da biram ne bih.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 14:35:15
|
|
|
|
Milena18
|
Ćao ženske! Sanjice, Ivana, da prođe brzo temperatura. Moja drugarica je u srednjoj od brufena dobila eroziju želuca, dugo je bila u bolnici. Pila ga je zbog bolne menstruacije i valjda je preterala, a on je i inače loš za želudac. Ja ga popijem kad me baš jako boli glava, ali to bude moža 2-3 puta godišnje. Jess, super što je sve ok. A zašto M toliko zeki noću, je l' sisa još uvek?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 8.7.2018 14:48:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ziva sam i zdrava, hvala Bogu. Brufen jedino pijem za bolove zadnjih osam godina. Vonavoj, ne preteruj ni sa hrono hlebom
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?