Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 13:12:28
|
|
|
|
Maraj
|
Jao pa jer ovo opet krenula ova reklama na rr koja nas je sve izlidjivala Bar da nema ton....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 13:14:04
|
|
|
|
pari
|
I ja mislim da treba on da zeli da ide kod njih pa da ga pustim a moji su u fazonu da to ne bi bio nikakv problem. A ja ne bih na silu. On hoce ali sa mnom. Drugi grad je u pitanju plus smo bili tamo samo par puta za svo ova vreme jer moji dolaze stalno.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 13:15:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Добро да само ја не размишљам као Ивана Марај, какво растајање са животом на једно вече код бабе и деде. Ето видиш њему ти не фалиш, а ти се једеш Ја сам провела 10 дана у породилишту. Плус моју Т је чувала дадиља док је мм био на послу. Признајем да ми је било тешко, али не баш толико.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 13:17:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Иначе ја ћу да се онесветим од менструалних болова. Укључила сам климу и легла сам. Теодора је Софи успавала. А сад сестричина и она читају књигу.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 13:19:41
|
|
|
|
Maraj
|
Ne sanjice sto je kod b&d , ego juce kad su mi u Frontu predlozilo da ostanem na ispitivanju....nije mi bilo dobro. Tek sam tad shvatila da ce mi biti teško da ga ostavim. Opet kazem nema mi sigurnije osobe od mojih....al valjda to sto ga necu videti nekoliko dana.... A njega bas briga Pitam mamu jel nas trazi, kaze ne Njemu super. Oni se igraju s njime, posvecuju mu se. A ja sad bas i nisam u situaciji da se igram s njim. Vise lezim u krevetu. Zato je i njemu super sa mojima. E i vise jede kad je sa njima
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 13:31:07
|
|
|
|
pari
|
Eto super Maraj,vidis kako je sve super kod njih! Ne brini, bicete odvojeni samo par dana i onda dolazi haos
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 13:34:27
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: pari Ne brini, bicete odvojeni samo par dana i onda dolazi haos idi pari bas me nasmeja
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 13:37:21
|
|
|
|
pari
|
Ja to iz skorasnjeg iskustva Ali da te utesim, sve ce doci na svoje polako...Sad mi je vec lakse nego sto je bilo. Treba vremena za adaptaciju...
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 13:41:21
|
|
|
|
Maraj
|
Pa to jeste. Svaki pocetak je tezak. Verovatno bi mi bilo lakse da L ide u vrtic. Ali i ovo sto hoce da bude kod mojih je skroz ok. Samo sto se oni zamore
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 13:45:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, pogledaj po netu privatne vrtiće...
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 13:45:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, pogledaj po netu privatne vrtiće...
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 13:49:55
|
|
|
|
Maraj
|
Hocu ivana. Gledam po malo. Mada i dalje se nadam drzavnom. 13.su nam.rezultati zalbe. Cekam i to da vidim...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 13:54:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja ti zelim svu srecu, ali... Znas i sama sve
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 13:57:41
|
|
|
|
Maraj
|
Znam.... Jel.to ljisi opet dosao majstor, nema je
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 13:58:26
|
|
|
|
pari
|
Mi bile ujutru u setnji. Spavala je sad 2 i po sata.. jupi! ja sam se odmorila taman
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 14:08:36
|
|
|
|
Maraj
|
Super pari Ja pod klimom. Ne izlazim. Nasla sam sladoled u zamrzivacu tako da se i iznutra hladim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 14:10:16
|
|
|
|
pari
|
I ne treba daa izlazis, slaadoled je super resenje
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 14:14:20
|
|
|
|
Maraj
|
Mi nakupujemo razne sladolede i stavimo u zamrzivac L sad ako i pojede nesto slatko to je sladoled. Nekad ga sa sladoledom i ucenjujem da pojede rucak. Tako da u poslednje vreme skoro uvek imamo sladoled u zamrzivacu A i kad ga kupimo , da l ovi u radnji smanje temperaturu zamrzivaca, ne bude mk sladoled onako leden. Takoda sad uvek praktikujemo da imamo sladed u kuci. A i meni dobro dodje ne samo L
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 14:20:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Napolju je pakleno, bukvalno Ljisi sigurno dosao majstor. Muz i dete na bazenu, a njoj se stalno kvari nesto. Mukica, sta ce.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 14:21:14
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Mukica, sta ce. Hocu i ja da budem mukica
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 14:28:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Mukica, sta ce. Hocu i ja da budem mukica Jos malo, jos malo, sad ce to
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 15:51:56
|
|
|
|
pari
|
Poceo pljusak...ranije nego sto su najavili...oni rekli veceras.nocas...
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 15:57:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ovde je dva puta po malo padalo, a sijalo sunce. Zeza me usisivač, cekam muza da vidi sta mu je.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 16:04:23
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Zeza me usisivač, cekam muza da vidi sta mu je. jel to prizivas ovog ljisinog majstora Pari zar je padala kisa ja nisam videla
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 6.7.2018 16:05:50
|
|
|
|
pari
|
Pogledaj Maraj...pada Eh,samo na majstore mislite
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?