Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 15:19:39
|
|
|
|
Maraj
|
Ma hoce pari. Bice srecan sto slavi rodjendan Hoces ici na kraj, na tortu E i ja sam juce skuvala nesto kao djuvec Al ja sa mesom mi smo mesari I to sa mladom boranijom. Preukusno je
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 15:22:54
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
I eto ti. Ja aktivirala teme a ivana u kaladontu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 15:26:31
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha I eto ti. Ja aktivirala teme a ivana u kaladontu upiskicu se
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 15:33:15
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Maraj IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha I eto ti. Ja aktivirala teme a ivana u kaladontu upiskicu se Ahahahahaaaaa
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 15:52:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ahahhaahahhahaahahhaa koja si ti ludaca Presabiram drugaricu (hoce da naruci desetak kupacih sa Ali expresa), spremam sina za rekreativnu i sabiram se oko animatora veceras
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 16:01:49
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Nema veze sacekacu ja i drugaricu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 16:05:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mislim da je batko divno dete cim si ovde ceo dan
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 16:06:25
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
e plakao je danas u dva navrata samo bili smo i napolju dva puta. Spavao pa bio budan pa evo spavka opet
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 16:09:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam se danas bas umorila . Potreban mi jebar kratki.odmor! Nadam se da ce me V pustiti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 16:11:20
|
|
|
|
pari
|
Super Ljisho! Meni ona sad spava vec sat i po...pre toga bas i nije...bile malo napolju,malo jebila mirna, nosala je ostatak
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 16:12:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Uf, a meni je danas bas tezak dan. Glavobolja, neki pritisak u glavi, kao da su mi ko zna sta radili nocas.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 16:15:16
|
|
|
|
pari
|
Cudno je vreme Ivana...mozda zato...Drzi se!
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 16:17:33
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Uf, a meni je danas bas tezak dan. Glavobolja, neki pritisak u glavi, kao da su mi ko zna sta radili nocas. ohoho ko zna sta su ti radili nocas. da ne kazem sinoc
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 16:24:42
|
|
|
|
vonavoj
|
Moj sin se komirao..bice vesela noc.. J me urnise necw da jede, nikakva kzna i pretnja ne pale..treba da ide na rodjendan kod druga veceras i ucenjujem je,ma jok.. Inace,muz je trebao da dodje u 16h..kao po obicaju,ne zna da gleda na sat..znaci da moram sve njih da vodim da bi odvezla J na rodj..ali znala sam sta me ceka,ali bas tolika bezosecajnost nisam verovala..bilq sam spremna da cu sve oko dece sama,ali kad dodje da se ukljuci i da pita bar kako sam,da li mi treba nesto,kakp se osecam,nista,..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 16:25:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uzaasno uzasno tezak dan!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 16:28:55
|
|
|
|
pari
|
Jao Von bas mi zao sto te mm toliko muci...nije lepo stvarno! Probaj da pricas sa njim ili se posvadjaj...ne znam sta ce bolje proci kod njega...Deca su zajednicka,treba zajedno da brinete o njima...Iako razumem te skroz...vec smo pisale na tu temu...
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 16:30:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von nemoj da je vodis ako nece da jede. Taman i tebi odgovara da se ne cimas sa svima njima. Meni se i povraca, stomak me boli. Nikako da dobijem i powle terapije.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 4.7.2018 16:35:54 >
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 16:32:00
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Moram ovde da se slozim sa Sanjicom. Sledeci put nece ni biti svadje ni ucenjivanja
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 16:35:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Uf, a meni je danas bas tezak dan. Glavobolja, neki pritisak u glavi, kao da su mi ko zna sta radili nocas. ohoho ko zna sta su ti radili nocas. da ne kazem sinoc Jok, bio je dnevni juce Eh, da gledam jelo moj sin ne bi izasao iz kuce, pa, verovatno do punoletstva.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 16:42:17
|
|
|
|
Maraj
|
Von pa kazes li mu ti sta kad dodje kuci Ja imam utisak da si ti kao i ljisa jako sposobna i samostalna zena Al po svemu sudeci kod tebe je to mana... jer tm to itekako koristi. To je ono sto kazu, nekad treba i da se napravis "glupa" da te ne bi "uzjahali" Mozda stvarno da krenes i ti da "zabusavas" u nekim stvarima koje tm ocekuje od tebe da bi se in dozvao pameti Nemoj bas sve uvek da stignes i da organizujes
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 16:44:00
|
|
|
|
vonavoj
|
Evo je sedi vec 45 min i mulja po tanjiru.ne sme da ustane.ali njoj ni to ne smeta.. Sa mm ne pricam,samo sam ga pitala zasto?!? Jel to ok? Ali ne stizemo ni da se vidimo,ni pricamo..jutros se nismo ni videli. A on voli kad ne pricamo,onda radi sta hoce..ne polaze racune,nikome ne objasnjava gde je,sta je.. Da,maraj,bas to,sve ja mogu sama..sama sam kriva,znam..a na sve to ne zna ni da ceni,to me vise boli..ima kod kuce,sestru i majku koje nista same ne umeju,i zna kako to izgleda..
< Poruku je uredio vonavoj -- 4.7.2018 16:46:22 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 16:50:37
|
|
|
|
Maraj
|
E pa upravo to. I ja se nekad naljutim na mm i kao necu da pricam sa njim. A meni samo jos gore. Ne mogu da isteram sta hocu. Zato mi je bolje i da se "izdovatam" sa njim nego da cutim. Kad cutim ne resim problem vec se samo jedem iznutra. Znas sta , ne bi bilo lose da se ti "naprasno razbolis" Lezi u krevet i nije ti dobro. Poludeces zeno draga sa 3 dece celo leto...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 17:21:51
|
|
|
|
Rosita
|
Von, ajde malo nisam stigla. Nema rucka za njega, nema opeglanih stvari, nosi stigla sta vec...sto ce njega licno da dotakne.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 17:27:54
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Von, ajde malo nisam stigla. Nema rucka za njega, nema opeglanih stvari, nosi stigla sta vec...sto ce njega licno da dotakne. Bravo Rosi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 17:37:57
|
|
|
|
mama Jo
|
Slozila bih se i ja sa Rosi
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Majke će imati pravo na poseban staž i uve...Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?