Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 14:22:13
|
|
|
|
pari
|
Hahaha maraj...izlazak
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 14:25:05
|
|
|
|
Maraj
|
Pa majke mi...tad se sredim...ovako sam po kuci bila ko vampir. Setam s podignutom majicom. Susim bradavice. Dojim. Uspavljujem. Menjam pelene , perem guzicu.... zato odlazak kod dr mi doso ko izlazak
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 14:34:23
|
|
|
|
pari
|
Ne pamtim kad sam se šminkala a baš volim šminku i imam je i radila sam godinama u kozmetici...i sa šminkom... Ali u pravu si Maraj...podignuta kosa,mleko na sve strane,pelene...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 14:35:17
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jao ja kao da sam na godisnjem nema mm nema D koka inace nije uopste zahtevna ali sam shvatila koliko se mnogooo vise istrosim kad su oni tu. Sad sa P ma...odmor. Evo danas njace vise nego juce. Malo smo nazadovali vise sam ga na sisu stavljala nego sto sam mu davala moje mleko na flasicu ili ad i vec ima mnogooo vise gasova. Izes ga. Regresija mala. Bili u setnji. Bili nam gosti. Ma svasta smo. Icicemo za sat vremena u jos jednu setnju. Morsm kupiti pelene. Moji se izgleda kupaju na moru Jess super za sum. Pari razumem te.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 14:36:04
|
|
|
|
Maraj
|
Zato ti kazdm. Sad kad krenete kod pedijatra..ti tip top da se sredis. Osecaces se fenomenalno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 14:37:05
|
|
|
|
pari
|
Svaka čast Ljisho na pozitivnom stavu! I što ste tako vredni vas dvoje... Mi danas ni napolju nismo bili...možda kasnije
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 14:42:29
|
|
|
|
Maraj
|
Jao ja sam preterala sa slatkim i sad mi lose... i eto opet ke mm kriv jer on ode u pekaru/poslasticarnicu i nakupuje za L i mene kojekakve kolace i torte. I kako ja da ne jedem kad mi stoji u frizideru f]
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 14:44:10
|
|
|
|
pari
|
Nema veze Maraj...pojela si,uživala si,nemoj sad da se osećaš krivom...evo od sutra nemoj
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 14:46:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari, nasminkaj se kompletno
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 14:48:30
|
|
|
|
mama Jo
|
Szavi i trepavice Mi se pakujemo, danas kuci idemo
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 14:50:37
|
|
|
|
pari
|
Hahaha...i trepavice Navikla sam se na sebe bez šminke...Nije mi to toliko bitno. Zrela sam za farbanje a to ću malo teže da sebi priuštim... Mama jo,znači idete kućici
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 14:53:29
|
|
|
|
mama Jo
|
Bas smo dugo ovaj put ostali, bas sam se pozelela stana Super nam je ovde uvek, ali nema dece uopste... onda J nema da se igra ni sa kim... sad pocetkom jula stizu sestra i drugarica sa decom pa sledeci put kad dodjemo bice i drustva 😊
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 15:00:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi odoso malo do mojih, smorili se u stanu!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 15:20:32
|
|
|
|
Rosita
|
Pari, mene farba muz, bila sam ubeđena dobro, dok me frizerka nije pitala da li se sama farbam Maraj, dobro si opisala sve. Ja sam baš pristojna bila, kako norme nalažu, u eazgolićivanju pred starijim detetom, al sad su grudi na izvolte često...naravno, zna se kako i zašto i ok smo sa tim. Mm je nudio da u početku dođe svekar, koji je ok čovek skroz, da nam se nađe, jer on je mogao. Neka hvala, rekoh. A što se torte tiče... Pada mi na pamet miranda iz sex&city koja baca tortu u smeće da bi sprečila dalje jelo i onda virka u korpu ja kad preteram krivim sebe jer me zaboli želudac.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 15:23:15
|
|
|
|
pari
|
I mene će neko morati da ofarba ili ću ići sa izrastkom... I mene boli želudac ili mi je muka kad preteram sa slatkim...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 15:51:22
|
|
|
|
Maraj
|
Rosi zaboravila si da Miranda uzme tecnost za sudove i sipa u kantu preko tog kolaca da ne bi dosla u iskusenje da ga izvadi iz kante
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 16:20:46
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja se vala sminkam, i mackam se mnogo vise jer sad imam vremena, provalila sam dr hauchku pa se mlatim i sa parama za lice, maskama, tonicina, serumima, sve ono sto dok sam radila nisam imala ni energije ni vremena da radim. A i sminkam se do hajlajtera :) sto pre nikad nisam radila, za pola nisam ni znala da postoji :) cak sam i one podloge za sminku nakupovala, mnogo mi to sad zanimljivo da se igram sa tim.. Sve ovo iz razloga da me ne bi opet uhvatila ona kolotecina oko bebe, gde sam se sa cerkom osecala bas bezveze. Svaki dan ti isti, nenaspavana, umorna , nervozna, rascupana, nikakva.. sve samo ne zensko! A slatko sam izbacila skroz, 5 meseci proslo a ja opet na osam kila vise.. i krenula sam trbusnjake da radim i da masiram celulit, dodje leto a ja i dalje ko slon..
< Poruku je uredio MimaKos -- 28.6.2018 16:25:35 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 16:24:17
|
|
|
|
Maraj
|
MK ja sam u apoteci dobila uzorak te kreme dr hauchko...kako se vec pise. Divna je. Na pocetku mi je smetao njen jak miris kao.nekog etericnog ulja. Ali cena je....cini mi se da sam videla da je skuplja od vichy-ja
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 16:44:39
|
|
|
|
pari
|
Ja se ne sminkam najvise zbog dece posto ih ljubim i grlim non stop pa da im ne ostane puder,ruz,rumenilo..
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 16:48:42
|
|
|
|
Maraj
|
Ma ja i ako se nasminkam to je samo maskara. Nekad stavim rumenilo Nista drugo ne stavljam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 16:50:40
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: pari Ja se ne sminkam najvise zbog dece posto ih ljubim i grlim non stop pa da im ne ostane puder,ruz,rumenilo.. I ja..cim udjem u kucu skidam. Setali smo se,i isli do kume na kafu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 16:55:05
|
|
|
|
Maraj
|
Super von ja ne izadjoh danas iz kuce. Prala sam kosu. Pa se fenirala. Nisam jos ni rucala jer mi je jos lose od kolicine torte koju sam pojela..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 16:58:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I mi odosmo kod buduce kume.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 18:18:34
|
|
|
|
Maraj
|
Sad slusam na bg hronici. Grad Beograd uvodi jednokratnu pomoc za 3.dete u iznosu od 30 000 din
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 28.6.2018 18:36:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Beograd za glavni grad
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
bebaaDa li vam se svidja ime Andreja za devojcicu?da (
36%)
ne (
64%)
Ukupan broj glasova: 95Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!