|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06/18 [chat]
27.6.2018 12:13:59   
pari
Mmm jess, super!

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 2476
27.6.2018 12:23:26   
vonavoj
Zene ala ste vredne,stalno neke kolace,ja ne pamtim kad sam nesto mesila,prosto ne stizem..a i zbog kg mi ne trebajuuser posted image
Vreme je ocajno..
M je spavkao u kolicima,svako malo ga nunala,i rastrcala se po kuci da obrisem prasinu i sredim deciju sobu.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2477
27.6.2018 12:23:58   
IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: Duškić

Malo se uzelite, malo bude veca plata, svi srecni.
Odoh da se zamajavam.
Idem u kafanicu na kafu.

Dnevnice su mu tolike da ih potrosi na hranu, jer mu je hrana predivna tamo...

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 2478
27.6.2018 12:34:07   
Sanjica26 RR
Ivana, kupila sam ljubicanstvene naocareuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 2479
27.6.2018 12:34:39   
Rosita
Dan mame. Mi bili van, N spavao u kolicima. Bas sam ga lepo bila obukla. Meni je on bebuska moja mala, a izgleda da je ipak krupan jer nosi stvari koje je D dosta kasnije nosio.
Ljišo, svaka čast za bračne dužnosti i dragovoljnostiuser posted image , za tvoju energiju.
N se igra, a ja da kačim i raskačim veš, ručak ću kad on odluči da spava. Stariji je u vrtiću.
Pozdrav mame.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 2480
27.6.2018 12:39:16   
Maraj
Dan mame. Jel mj to vec ispisasmo 100 strana user posted image

Ja dosla iz dz. Ctg dobar.... taman sam pred pljusak usla u kucu.
Jedem kajsije i tresnje user posted image
Ja cu danas musaku sa tikvicama da pravim

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 2481
27.6.2018 12:47:24   
pari
Super maraj!
Mi opet samo sisamo i nosamo se...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2482
27.6.2018 12:52:42   
Maraj
Pari jel ona place kada je spustis pa je zato nosas?

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2483
27.6.2018 12:57:26   
pari
Da da, place ili se probudi ako je spavala pa opet place

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2484
27.6.2018 12:57:56   
Maslacak15
Dobar dan mame. Mene moje malo napredno dete nervira. Malopre je spavala dva sata na stomaku. Pustila sam je jel sam spremala neki kolaz za starijeg sina pa mi je trebalo mira ali me generalno nervira da je sad pocela da se okrece i u snu bez problema. Posmatrala sam je, nema problem i da promeni obraz tokom spavanja i da se povremeno izdigne ali sve jedno.... Nebih da mi nocu spava na stomaku. Sa sada je sprecava debela vreca u koju je strpam, ona je malo koci ali cini mi se i to ce biti uzaludno... Ako vidim da se okrene u vreci razmisljam cak da je izvadim iz nje da joj bar bude lakse da se krece ako se vec krece. Ali onda ne znam cime da je pokrijemuser posted image . Samo problemi.... Drago mi je da je napredna ali mogla je i da saceka mesec dana sa akcijanjem tog tipa.
Idemo jos malo u vrtic, moram da se vratim kuci pre nego sto pocne fudbal Nemacka - Korea.user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2485
27.6.2018 13:04:26   
IvanaSK RR
Maraj, super za ctg.
Ja odoh kiflice da mesimuser posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 2486
27.6.2018 13:06:51   
vonavoj
Maraj, super za ctg!
Maslacak, i sestrin mali je obozavao na stomaku da spava.ako dobro dize glavicu, sta ima veze sto tako pajki!
Evo sad i ivana kiflice..meni mm kupio krofnu sa dzemom, hvala mu,a sta cu sa kg?!?!user posted image
Ja zavrsavam rucak dok pajki.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 2487
27.6.2018 13:09:07   
pari
Jooj ja sam gladna samo tako, a ne mogu da mrdnem od ove moje male bubice user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2488
27.6.2018 13:12:36   
Maslacak15
ja sam streber a ovde samo daju flajere i drze predavanja nikako na stomak. nikako. Ni na stranu. Ogranicenje prestaje kada je beba sposobna samostalno da dodje na stomak i da se vrati ali se to obicno desava sa 5 meseci a ne sa 3. A najveci rizik sa SIDS je izmedju 2 i 4 meseca.....ne znam.... frka mi je. Ali kad se sama okrece idiotski mi je da je dezuram i vracam i budim ....

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2489
27.6.2018 13:19:13   
pari
Na ledjima bi bilo najpravilnije?
Ovde pricaju na stranu zbog bljuckanja...

Direktna veza do poruke: 2490
27.6.2018 13:19:43   
Misha i Ljisha
Eh konacno da se javim.

Al sad ce mi se P probuditi user posted image . Moji su vec na granici sa CG tj vec su presli do sad.
Maslacak moj se svaku noc okrene na stomak, nekad mu ostane ruka nekad ne, ja ga jos nisam ukebala kako uspeva i ne znam ni kako izvuce rukicu, dobro se odize. Meni je frka ali ja iskreno ne cujem nocu kad se on okrene ja se samo probudim i hop imam i sta da vidim, i sa ledja se okrene na stomak. Al on to nekako odavno. Bas sam razmisljala o svom P. On kao kuce kad trazi sisu, znate ono u leglu kako se teturaju jedni preko drugih. E tako se on nekako koprca i stigne do destinacije. Ako spava sa mnom redovno se probudim a on pord mene, samo sto se ne vrati nazad u stomak koliko se pribliziuser posted image

S obzirom kako sam malo spavala ja sam prepuna energije. Jos cekam neke goste popodne user posted image Drugarica mi dolazi da popijemo kaficu

Predvece cemo P i ja u setnjicu i do prodavnice za sutra ujutru.

Ko ovde menja muzeve? user posted image dajte slike pa da licitiramo ahahha...Salim se ja mog NE dam. A on bi mene verovatno dao user posted image

Ivana ja ti rekoh tm lici na mog majstora user posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2491
27.6.2018 13:20:58   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

ja sam streber a ovde samo daju flajere i drze predavanja nikako na stomak. nikako. Ni na stranu. Ogranicenje prestaje kada je beba sposobna samostalno da dodje na stomak i da se vrati ali se to obicno desava sa 5 meseci a ne sa 3. A najveci rizik sa SIDS je izmedju 2 i 4 meseca.....ne znam.... frka mi je. Ali kad se sama okrece idiotski mi je da je dezuram i vracam i budim ....

fala ti Maslacak kao BRATU oka necu trenuti dok mi se mm ne vrati user posted image

Direktna veza do poruke: 2492
27.6.2018 13:25:43   
Maslacak15
ne nikako na stranu zato sto postoji opasnost da se preture na stomak. Sto je jos onda najgora avarijanta tj najopasnija.. od porodilista drze predavanja. iskljucivo na ledja bez jastuka i prekrivaca. mi jesmo u vreci ali ona je vec toliko vesta u okretanju na stomak i dok je budna nista drugo ne radi poslednjih dana osim sto se okrece i proba da puzi ?!? da ja mislim da cese okrenuti i u vreci....

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 2493
27.6.2018 13:28:39   
Maraj
Pa i ja sam L stavljala na bok. Iza mu stavim peskiric. Nisam na ledja zbog oblika glave. A na stomak bas i nije hteo.

Pari ma naruci nesto ako ti se jede. Imas one domace kiflice. Imas pice. Ako ne mozes da mrdnes od gospodjice ja bi porucila na kucnu adresu.

Direktna veza do poruke: 2494
27.6.2018 13:30:09   
Maraj
Maslacak pa jer joj nije vruce u vreci? Sta joj obuces ispod vrece

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2495
27.6.2018 13:32:04   
Misha i Ljisha
Ja se salim da P ima velik moment. On se nekako zaklati nogama i tako se okrece. Rita se bukvalno.

Cekam da se probudi treba da sisa uskoro. Mada ne znam sta ce sisati ja ni jela nisam ko svet user posted image doruckovala jutros sa mojim tatom. A nista kuvala nisam.Najela sam se lubenice. Valjda mu je dovoljno za mleko hihihi... Idem da gledam seriju dok ga cekam da se probudi

Direktna veza do poruke: 2496
27.6.2018 13:32:46   
mama Jo
Moja je pocela oko 5.meseca na stomak, a kad tako spava ja je kao manijak svaki cas proveravam... iako se lepo namesti, glavicu sa strane...

Mm juce i danas sredjuje stan, usisava, brise, sredjuje terasu.... malopre mu poslah poruku sta sve da kupi u nabavci i, ako stigne, i prozore da opere user posted image tako da, Ivana, da ne bide da sam stipsa, samo zbog toga cu lristati na razmenu, da mozes na miru da kuckas za Nuxe a neko da ti sredi stan user posted image

Babi i dedi smo izvrnuli kucu naopako pa sad idemo nasoj kuci user posted image

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 2497
27.6.2018 13:32:49   
Maslacak15
opasno je na boku marej. mogu studije da vam iskopam. stvarno su ubedljive cifre. mislim rizi jeste relativno mali ali se broj slucajeva smanjio za 90 posto otkako su poceli kampanju spavati na ledjima. ljiso 90 posto slucajeva se desi pre 6 meseci a najopasniji period je 2-4 meseca. ne bih nikog da strecam i plasim samo informisem o cinjenicama...

tanko je obucem,bodi i neke tanke helankice. bosa. pokrivala sam je samo prvih 5-6 nedelja dok je bila stacionarna. Otkako se rita- vreca. tako sam i sa decaacima , izasli su iz vrece kad su sami naucili da je skidaju sa nekih godinu ipo dveuser posted image imam vreca bar 6-7 raznih velicina.

< Poruku je uredio Maslacak15 -- 27.6.2018 13:37:07 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2498
27.6.2018 13:33:19   
Rosita
Pa neka je maslacak, ja tu ne bih nista dirala. Ja mog pustam da spava na stomaku. Za nocno spavanje ne stavljam ga, ali mislim da je veca steta od paranoisanja, zato ljiso, nemoj.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 2499
27.6.2018 13:35:37   
Maraj
Pa meni jos strasnije izgleda spavanje na ledjima. Zbog bljuckanja user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 2500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here